psibeast פורסם דצמבר 30, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 30, 2012 (נערך) אז הגענו למצב יציב פחות או יותר, הגיע הזמן לבחור מנהלים לפורומים. מכיוון שנפח הפעילות בכל הפורומים מלבד הטכנו לא באמת מצדיק מנהלים dedicated בינתיים נסתפק במנהלים גלובאליים, כלומר בעלי סמכות בכל הפורומים.אני חושב שכמות של 5 מנהלים גלובאליים על כל הפורומים אמורה לספק כיסוי הולם לנפח הפעילות הנוכחי. אתם מוזמנים להציע את עצמכם למנהלים בשרשור זה. בסוף השבוע תועלה רשימת המועמדים להצבעה בפורום ההצבעות, וחמשת המועמדים שיקבלו את מירב הקולות יתמנו למנהלים גלובאליים, בתנאי שיקבלו לכל הפחות 4 קולות כהבעת אמון מינימלית של הקהילה. נערך בתאריך דצמבר 31, 2012 - על-ידי psibeast נוספה דרישת מינימום 4 קולות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מלאווח TV פורסם דצמבר 30, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 30, 2012 יאללה, נהיה הראשון.אתם מכירים אותי :)מוזר לי לכתוב משהו על עצמי אחרי כל כך הרבה שנים בפורום, לדעתי עשיתי עבודה טובה בניהול של הטכנו בשנתיים האחרונות ושמרתי על אובייקטיביות ועזרתי ככל הניתן לכל מי שפנה אליי עם בקשות ענייניות ומבוססות. רוצים, תבחרו בי. לא רוצים, בכיף אשמח שמישהו אחר ייקח על עצמו את העול. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אופסשםמשתמש פורסם דצמבר 30, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 30, 2012 אני רוצה להציע את מועמדותי ! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אלכסנדר פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 אני. כולם מכירים אותי, הייתי בפורום אס"ט מאז שארגיל היה בן 13, הייתי אדמין ומנהל, מבטיח לא להציק לשמאלנים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Ergil פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 אני. כולם מכירים אותי, אני בפורום אס"ט מאז שאני בן 13, וסילביה ביקשה עוד מועמדים :mrgreen: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 אני לא הולך לשווק את עצמי, אבל אני מציע את עצמי אם יהיו חסרים מנהלים ויהיה צורך, אם לא, אני מעדיף לא לחזור לעמדת ניהול ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מועד ג פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 היי, גם אותי לפחות אלו מכם שאינם חדשים מכירים. כבר 5 שנים בפורומים (למרות שחצי השנה האחרונה היתי פחות פעיל) אבל מאמין שלא הולך מכאן בשנים הקרובות. התכוונתי לבקש חזרה ניהול של פורום סמסטר שוקי.. אממ סמסטר א הכוונה :) אבל אם יחסרו מנהלים אשמח להצטרף. באותה הזדמנות, פסיי - נקודה למחשב - נראה לי שעדיף דווקא ניהול פר פורום או קבוצת פורומים... דווקא ככה יש יותר סיכוי שמשהו יתעורר בפורומים האחרים. יש מישהו שזאת "אחריות" שלו לנסות להחיות את הפורום הספציפי.אחרת תמצא את כל 5 הגלובאליים רובצים קבוע בטכנו. אולי לפחות שלא כל ה 5 יהיו גלובאליים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 השאלה היא אם אנחנו באמת רוצים/צריכים מישהו שיעורר פורומים אחרים (לדעתי לא) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מועד ג פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 למה לא, אז לסגור הכל חוץ מטכנו? זה אגב אחד מהדברים שהכי מביאים אנשים חדשים למערכת בעיקבות צורך לשאול משהו "מקצועי" יותר... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 למה לא, אז לסגור הכל חוץ מטכנו?לא אמרתי את זה, שיחזיק את מספר ההודעות שהוא בנוי בשבילם, בלי "עידוד של מנהל", אני לדוגמא לא צריך "עידוד של מנהל" בשביל לשאול שאלות בפורום תרגילים, ואנשים יענו/לא יענו בלי קשר לעידוד של מנהל. כנ"ל לגבי כל שאר הפורומים, שיתקיימו כמה שהם מצדיקים את עצמם בלי עידוד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מועד ג פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 אמרתי... חלק מהסיבה היא שימשיכו להגיע אנשים חדשים למערכת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 איך, המנהל יתפוס ויגרור אותם באוזן? ייתן כוס בירה על כל 50 הודעות? חבל, אנחנו סתם יכולים להתווכח פה 5 עמודים ולא נגיע להסכמה, עדיף שנחליט שאני צודק וזהו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 31, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 עדיף ששניכם תשימו כבר אווטרים. זה נראה כמו ויכוח אורחים פה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 31, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 באותה הזדמנות, פסיי - נקודה למחשב - נראה לי שעדיף דווקא ניהול פר פורום או קבוצת פורומים... דווקא ככה יש יותר סיכוי שמשהו יתעורר בפורומים האחרים. יש מישהו שזאת "אחריות" שלו לנסות להחיות את הפורום הספציפי.אחרת תמצא את כל 5 הגלובאליים רובצים קבוע בטכנו. אולי לפחות שלא כל ה 5 יהיו גלובאליים.הניהול הוא בכל מקרה גלובאלי. אפשרי שנחלק גם אחריות מיוחדת לפורומים ספציפיים למנהלים. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מועד ג פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 טוב, גבריאל פסיי צודק. הגיע הזמן למצוא איזה אווטר באמת.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 אני מקווה שאתם מרוצים :burn: אני מתגעגע לטיגריסית הזאת :oops:ובכלל לפארק הזה, ולאמריקה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 אני רוצה שם ירוק :mrgreen: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
laishand פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 מעוניין להציע את עצמי להיות מנהל דרושה פינה שמאלנית נייטרלית ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
LmdL פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 באותה הזדמנות, פסיי - נקודה למחשב - נראה לי שעדיף דווקא ניהול פר פורום או קבוצת פורומים... דווקא ככה יש יותר סיכוי שמשהו יתעורר בפורומים האחרים. יש מישהו שזאת "אחריות" שלו לנסות להחיות את הפורום הספציפי.אחרת תמצא את כל 5 הגלובאליים רובצים קבוע בטכנו. אולי לפחות שלא כל ה 5 יהיו גלובאליים. אני מצטרף לגישה הזו. מנהלים גלובליים לא יקראו את כל הנושאים בכל פורום כדי לוודע שהכל תקין מבחינת החוקים. כמו שחלק מכם יודעים - הייתי מנהל של פורום "עזרה בפיתרון בתגילים" בפורום אס"ט, וכחלק מהעבודה שלי ידעתי בדיוק (או לפחות ניסיתי) מה קורה בכל נושא כזה או אחר בפורום. האם פורסמו רפרנסים/שטויות/הודעות לא רלוונטיות, באיזה שלב כל נושא נמצא - האם פותח השרשור קיבל תשובה מספקת או עדיין מחקה לכיוון בפתרון, בזמן שהנושא שלו יורד יותר ויותר למטה ברשימה. צריך להיות עדקני לגבי המצב בפורום כזה או אחר. יהיה כשה לעשות זאת בכל הפורומים בו זמנית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם ינואר 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 1, 2013 בנוסף לעבודת מודרציה רגילה, חשוב, לדעתי, לפרסם ולקדם את הפורומים בקרב הסטודנטים. נרשם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מלאווח TV פורסם ינואר 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 3, 2013 מתי בדיוק תהיה ההצבעה? שלא יהיה רק בשבת ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם ינואר 3, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 3, 2013 לא, ההצבעה תהיה כל שבוע הבא. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם ינואר 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 4, 2013 באותה הזדמנות, פסיי - נקודה למחשב - נראה לי שעדיף דווקא ניהול פר פורום או קבוצת פורומים... דווקא ככה יש יותר סיכוי שמשהו יתעורר בפורומים האחרים. יש מישהו שזאת "אחריות" שלו לנסות להחיות את הפורום הספציפי.אחרת תמצא את כל 5 הגלובאליים רובצים קבוע בטכנו. אולי לפחות שלא כל ה 5 יהיו גלובאליים. אני מצטרף לגישה הזו. מנהלים גלובליים לא יקראו את כל הנושאים בכל פורום כדי לוודע שהכל תקין מבחינת החוקים. כמו שחלק מכם יודעים - הייתי מנהל של פורום "עזרה בפיתרון בתגילים" בפורום אס"ט, וכחלק מהעבודה שלי ידעתי בדיוק (או לפחות ניסיתי) מה קורה בכל נושא כזה או אחר בפורום. האם פורסמו רפרנסים/שטויות/הודעות לא רלוונטיות, באיזה שלב כל נושא נמצא - האם פותח השרשור קיבל תשובה מספקת או עדיין מחקה לכיוון בפתרון, בזמן שהנושא שלו יורד יותר ויותר למטה ברשימה. צריך להיות עדקני לגבי המצב בפורום כזה או אחר. יהיה כשה לעשות זאת בכל הפורומים בו זמנית.פעם (וגם כשהייתי מנהל, למרות שזה היה קל, כי לא ניהלתי את הטכנו), חשבתי שמנהל אמור לקרוא את כל ההודעות של הפורום שבהם הוא מנהל.עם הזמן התברר לי שהגישה אצל המנהלים החדשים יותר, היא לא לקרוא כל הודעה (אני אפילו זוכר מקרים שבהם מנהלים נדנקו יוזרים, וזה צרם לי במיוחד), אלא סתם לגלוש כמו יוזר רגיל, ולהגיב כמנהלים כשהם נתקלים בהודעה בעייתית/כשהם מקבלים תלונה. אלה 2 גישות ניהול שונות, אם הציפייה היא לקרוא כל הודעה בפורום (כמו שנראה לי המנהלים מהדור הראשון בפורומים של אס"ט עשו) - אז אכן מנהלים לכל הפורומים יהיה קשה מאוד, מצד שני, אם הם יש החלטה לעבור לשיטה השניה (שבה שמתי לב שהמנהלים החדשים יותר שם נקטו), אז הבעיה נפתרת. בכל מקרה, כדאי להבהיר אם המנהלים אמורים לקרוא כל הודעה או לא. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם ינואר 4, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 4, 2013 המנהלים לא אמורים לקרוא כל הודעה. בתקנון הפורום רשום במפורש שאנחנו לא קוראים כל הודעה ולכן לא יכולים להיות אחראים לתוכן. זה כמו שהמשטרה לא יכולה להיות בכל מקום כל הזמן. המטרה שלי היא שבשעות פעילות סבירות (כלומר לא ב-4 בבוקר) תמיד יהיה מנהל כלשהו זמין לטפל בבעיה דחופה, כדי שדברים שהם time sensitive כמו אאוטינג או הוצאת דיבה שצריכים להיות מוסרים בהקדם האפשרי, יזכו למענה מהיר. בכל מקרה, הטיפול מבוסס על דיווח של משתמשים על תוכן לא ראוי (יש כפתור דיווח על כל הודעה, וכל המנהלים יהיו בעלי גישה לדיווחים הללו). כמובן שאם מנהל נתקל בעבירה אז הוא יטפל בה גם ללא דיווח (עד כדי פילוסופיית הטיפול בהתנגחויות אישיות אשר גם מפורטת בתקנון הפורום). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silvia Elena פורסם ינואר 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 4, 2013 פסיי, אתה מתכנן שההצבעה תהיה כמו בסקר רגיל בפורום? נראה לי שזה בעייתי שכל אחד יראה מה התוצאות עד כה לפני שהוא מצביע...יש דרך לעשות את זה אנונימי, כמו בבחירות "אמיתיות"? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
mumin פורסם ינואר 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 4, 2013 אירוע בחירות בקאסה דה פסיי? :icon_google: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מועד ג פורסם ינואר 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 5, 2013 טוב, עקב מחסור רציני בזמן בתקופה האחרונה נראה לי שאסיר את מועמדותי. אני רואה גם מספיק חברה' ותיקים שללא ספק יסתדרו.אם אחרי הכל עדיין יהיה מחסור במנהלים (לא יהיו 5 שצברו 4 קולות/ מישהו יוותר וכו) אז אין לי בעיה לעזור... פשוט כנראה פחות משאני חושב שראוי שישקיע מנהל גלובאלי (זה לא כמו לנהל פורום קטן עם טופיק ספציפי אלא גם כיבוי שרפות שיכולות לצוץ בטכנו למשל). שיהיה בהצלחה לפסיי, סילורו וצוות הניהול שיבחר! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם ינואר 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 5, 2013 פסיי, אתה מתכנן שההצבעה תהיה כמו בסקר רגיל בפורום? נראה לי שזה בעייתי שכל אחד יראה מה התוצאות עד כה לפני שהוא מצביע...יש דרך לעשות את זה אנונימי, כמו בבחירות "אמיתיות"?אני יכול לעשות את הסקר דרך המערכת של טולונה, כמו שהיה במה חושבים עליך...אבל אני לא יודע אם הצפייה קודם בתוצאות עד כדי כך בעייתית כדי להצדיק את הטררם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם ינואר 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 5, 2013 טוב, עקב מחסור רציני בזמן בתקופה האחרונה נראה לי שאסיר את מועמדותי. אני רואה גם מספיק חברה' ותיקים שללא ספק יסתדרו. אם אחרי הכל עדיין יהיה מחסור במנהלים (לא יהיו 5 שצברו 4 קולות/ מישהו יוותר וכו) אז אין לי בעיה לעזור... פשוט כנראה פחות משאני חושב שראוי שישקיע מנהל גלובאלי (זה לא כמו לנהל פורום קטן עם טופיק ספציפי אלא גם כיבוי שרפות שיכולות לצוץ בטכנו למשל). שיהיה בהצלחה לפסיי, סילורו וצוות הניהול שיבחר! בבקשה תשקול שוב, אתה לא מצופה לקרוא את כל ההודעות או להיות נוכח כל הזמן, ואתה תהיה חלק מצוות גדול (5+ פסיי+ סילורו), זה סה"כ יהיה לטפל בבעיות שמגיעות לתשומת חיבך כשאתה נוכח בפורום ותו לא Sent from my GT-N7000 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם ינואר 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 5, 2013 טוב, עקב מחסור רציני בזמן בתקופה האחרונה נראה לי שאסיר את מועמדותי. אני רואה גם מספיק חברה' ותיקים שללא ספק יסתדרו.אם אחרי הכל עדיין יהיה מחסור במנהלים (לא יהיו 5 שצברו 4 קולות/ מישהו יוותר וכו) אז אין לי בעיה לעזור... פשוט כנראה פחות משאני חושב שראוי שישקיע מנהל גלובאלי (זה לא כמו לנהל פורום קטן עם טופיק ספציפי אלא גם כיבוי שרפות שיכולות לצוץ בטכנו למשל). שיהיה בהצלחה לפסיי, סילורו וצוות הניהול שיבחר!חלק מהסיבה שאנחנו לוקחים 5 מנהלים חוץ ממני וסילורו הוא כדי שלא יהיה עומס על אף מנהל ספציפי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silvia Elena פורסם ינואר 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 5, 2013 פסיי, אתה מתכנן שההצבעה תהיה כמו בסקר רגיל בפורום? נראה לי שזה בעייתי שכל אחד יראה מה התוצאות עד כה לפני שהוא מצביע...יש דרך לעשות את זה אנונימי, כמו בבחירות "אמיתיות"?אני יכול לעשות את הסקר דרך המערכת של טולונה, כמו שהיה במה חושבים עליך...אבל אני לא יודע אם הצפייה קודם בתוצאות עד כדי כך בעייתית כדי להצדיק את הטררם.אני חושבת שהבחירה של כל אחד צריכה להיעשות על סמך שיקול אחד בלבד: מי מתאים להיות מנהל.נניח שיהיה "קרב צמוד" בין שני מועמדים - זה פתח לאנשים להצביע לפי זה (אם כדי להקטין את הפער או להגדיל אותו) ולא משיקולים ענייניים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם ינואר 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 5, 2013 ההצבעה היא רק למועמד אחד? לא אפשרות בחירה למספר מועמדים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם ינואר 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 5, 2013 תהיה בחירה של כמה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם ינואר 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 5, 2013 טיוי ועוד אחד? [תעמולה\ ] ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silvia Elena פורסם ינואר 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 6, 2013 ההצבעה היא רק למועמד אחד? לא אפשרות בחירה למספר מועמדים?זה בתגובה למה שאני אמרתי? כי זה לא סותר... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם ינואר 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 6, 2013 כן, וזה מפחית מאוד מהמשמעות של הבעיה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silvia Elena פורסם ינואר 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 6, 2013 כל עוד יש יותר מועמדים מאפשרויות הצבעה, זו עלולה להיות בעיה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם ינואר 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 6, 2013 מאחר ובכל מקרה כל אחד פה כנראה יצביע למי שהוא מחבב בכל מקרה, אני לא רואה איך שיקולים זרים יכולים להיכנס פה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם ינואר 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 6, 2013 אני חושב שכדאי שוב לשקול מנהל יעודי לפורום עזרה בפתרון תרגילים.הפורום הזה התעורר לאחרונה ומידי יום מעלים לשם לא מעט שאלות, ודרוש מישהו שיהיה אחראי על הפורום ויערוך את הכותרת המעצבנות בסגנון "צריך עזרה דחוף".כמו כן זה גם חשוב גם לאחר מכן שיהיה יותר קל לחפש שאלות שכבר השיבו עליהם.אני חושב ש: LmdL הכי פעיל שם ויש לו כבר ניסיון עם ניהול הפורום, לכן אם הוא מעוניין בכך זה יהיה פתרון מצוין. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם ינואר 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 6, 2013 אני מוכן לשים שם מנהל יעודי, יש שם מספיק נפח פעילות בשביל זה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.