Just a Girl פורסם דצמבר 25, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 מישהו יודע איך ואיפה מוציאים מדבקה לרכב? לא מצאתי שום דבר רשמי, והלינק שאמור לעסוק בזה שבור/סתם לא טרחו ליצור אותו: http://bitahon.technion.ac.il/ תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 25, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 כשאני רציתי לברר על זה, פשוט שאלתי את השומרים בשער הראשי. הם כיוונו אותי לביטחון. אני כבר לא זוכר איפה בדיוק המשרד נמצא (ואולי גם העבירו אותו מאז). לדעתי הכי פשוט לשאול שם בשער. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 25, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 לייד השער הראשי יש בוטקה כזה שאפשר לדבר איתם לגבי נושא המדבקה, הם יסבירו לך כבר בדיוק את הפרוצדורה. בזמני, אם כלום לא השתנה, המקום שהיה צריך ללכת אליו זה קצת מעל המכינה, ושם למלא טופס ולהראות רישוי רכב ותעודת זהות וכולי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Just a Girl פורסם דצמבר 25, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 תודה.הם יעשו לי בעיות אם הרכב לא על שמי (הוא על שם גיסתי), אבל בשימושי באופן קבוע?(הפוליסה של הביטוח על שמי) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 25, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 אצלי הרכב לא היה על שמי, ובכל זאת קיבלתי מדבקה.אני לא זוכר מה הפרוצדורה, אולי צריך איזה הצהרה של בעל הרכב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Just a Girl פורסם דצמבר 25, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 תודה לכולם על התגובות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פיונה פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 הבוטקה ליד השער היום מוציא לך ישירות את המדבקה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Just a Girl פורסם דצמבר 26, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 הבוטקה הזה במקרה פתוח גם ביום שישי?או שאני אופטימית מדי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 לפי דעתי הוא לא פתוח בשישי (ממה שאני זוכר), אבל יכול להיות שאני טועה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 ממה שאני זוכר, מדובר על 8:30-16:00 או משהו כזה, בימי חול (לא ו'). מוזר שהם לא מתחזקים את האתר :? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פיונה פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 ראדה צודק ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.