appleGirl פורסם דצמבר 17, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 אני חייבת להגיד שה50 תגובות בשרשור זה נורא לטעמי, אז אם יש אופציה שכל אחד יסדר את זה לעצמו, זה יהיה נהדר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 17, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 אין, זה כמו בפורום אס"ט.נעלה את הכמות להצבעה בשלב מסוים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
mobi פורסם דצמבר 17, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 למה העיצוב השתנה? היה יותר נוח קודם, נראה קצת קשה להתרגל... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 17, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 מה זאת אומרת העיצוב השתנה? אתה מתכוון לעובדה שעברנו לתוכנה אחרת לחלוטין? :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם דצמבר 17, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 תגיד, זה חובה שיהיה כתוב לי ליד כל הודעה שאני מפרסם מתחת למספר ההודעות שלי את "האזהרות שלי" עם לינק לזה?אני מודע לעובדה שאחרים לא רואים אותם, אבל זה סתם מכניס תחושה שלילית.אתה/אני יכול להעלים את זה משם? שיישב לו סתם באיזה מקום ויתחבא ולא יהיה לי כל הזמן מול הפנים 8-[ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 17, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 לא ראיתי איזה מקום בקונפיגורציה להסיר את זה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Aleh פורסם דצמבר 18, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 18, 2012 נצל"ש -תודה רבה לפסי (שלנו, לא גנגנם סטייל) סילורו והאחרים ששכחתי , על כל ההשקעה. דבר שני - אולי כדאי לרכז כמה דברים שחוזרים על עצמם במין דביק "FAQ" ?דבר שלישי - מה עם taglines? או מאמרים? בדומה לפורומים ב"תפוז"... (לפחות של פעם, לא יודע מה יש שם עכשיו) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 18, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 18, 2012 לא הבנתי, אילו מאמרים? מי יכתוב פה מאמרים? בלוגים אולי? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם דצמבר 18, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 18, 2012 לא צריך דביק, בוריס עונה על הכל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.T פורסם דצמבר 18, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 18, 2012 אני לא יודע אם יש לך שליטה על העיצוב בגרסת מובייל אבל אם כן אז היה נחמד אם היה לינק לחזור לפורום גם בתחתית העמוד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 18, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 18, 2012 עקרונית יש, אבל אני לא שולט מספיק ב PHP בשביל לערוך ידנית את העיצוב. היה פעם בחור שהתנדב לסדר דברים בפורום הקודם, אולי הוא ירצה לעזור שוב :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
laishand פורסם דצמבר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 19, 2012 יש אפשרות להוסיף "הצג הודעותיך" גם לגרסא הסלולרית? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 19, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 19, 2012 יכול להיות, אבל אני לא יודע לעשות את זה בעצמי. צריך מישהו שיודע לערוך את הטמפלט של הסקין ל mobile. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 19, 2012 איך אפשר להיות בלתי נראה?ובפורום? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם דצמבר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 19, 2012 בזמן ההתחברות יש אופציה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 19, 2012 אין אפשרות קבועה, כמו בפורום הקודם? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.T פורסם דצמבר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 20, 2012 יש אפשרות להגדיר את תצוגת הזמן שתהיה על בסיס 24 שעות - כלומר שיהיה רשום 22:40 ולא 10:40 PM ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 20, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 20, 2012 יש אפשרות להגדיר את תצוגת הזמן שתהיה על בסיס 24 שעות - כלומר שיהיה רשום 22:40 ולא 10:40 PM ?איך עכשיו? יותר טוב? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.T פורסם דצמבר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 20, 2012 כן, תודה. מה שכן נראה לי אפשר לוותר על השניות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם דצמבר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 20, 2012 לא לא! בוא נחייה את המשחק של השעה העגולה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 20, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 20, 2012 כן, תודה.מה שכן נראה לי אפשר לוותר על השניות.אבל אז איך אנשים יגידו - "הקדמת אותי ב-4 שניות לתגובה!"? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מלאווח TV פורסם דצמבר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 20, 2012 לא לא! בוא נחייה את המשחק של השעה העגולה! וואי זה היה כיף. אחד הדברים המשעשעים ביותר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
mobi פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 מה זאת אומרת העיצוב השתנה? אתה מתכוון לעובדה שעברנו לתוכנה אחרת לחלוטין? :) כן, טוב לא ידעתי שהתוכנה הוחלפה. גם ככה היה צריך להתרגל אבל עכשיו זה עיצוב שונה לגמרי., זה נורא קשה עכשיו, הכל הפוך משמאל לימין, הכתב של התגים קטן, הכיתוב באיזה פורום נמצאים קטן ולא מובחן...נורא מוזר לי במיוחד אחרי הנוחות שהייתה בפורום של אסט. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 בקשר להיפוך שמאל-ימין, כתוב בראש כל עמוד: ברוכים הבאים לפורומים החדשיםבמידה והפורומים מיושרים לכם לשמאל, לחצו למטה על אנגלית וחזרה לעברית וזה אמור להסתדר.כתיבה נעימה לכולם! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.