פרסי פורסם אוקטובר 11, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 11, 2012 יש קטע שאם אתה מחובר ומישהו הגיב להודעה שלך אז זה מקפיץ איזה נוטיפיקציה שאומרת לך את זה, הבעיה היא שהיא לא מסוגלת לקרוא עברית (מופיע ??? ??? ??? ??) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoni פורסם אוקטובר 11, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 11, 2012 לא יודע אם קיים משהו כזה , משהו שיכול להיות שימושי מאוד , זה תיוג יוזרים בהודעות . למשל אם אני פונה למישהו ספציפי ואני רוצה להיות בטוח שהוא יקרא את ההודעה , אז אני "מתייג" אותו בהודעה והוא מקבל איזו נוטיפיקציה ששמו הוזכר . (קצת כמו בפייסבוק) . משתמש יכול לבקש לקבל עידכון על כל פוסט שנכתב בשירשור כלשהו ע"י לחיצה על כפתור "עקוב". נראה לי שעדיף ככה כי זה די מתסכל לקבל הודעה כל פעם שמישהו מצטט אותך, במיוחד עבור מי שכותב פוסטים לעיתים קרובות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 11, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 11, 2012 יש קטע שאם אתה מחובר ומישהו הגיב להודעה שלך אז זה מקפיץ איזה נוטיפיקציה שאומרת לך את זה, הבעיה היא שהיא לא מסוגלת לקרוא עברית (מופיע ??? ??? ??? ??) כן, מוד חדש שהתקנתי, אבל הוא עובד בפונט שאין בו עברית. אני צריך לשחק עם ה CSS שלו ולנסות לקבוע פונט אחר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 12, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 12, 2012 נראה לי שיש בעיה עם youtube בפורום. אין בעיה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 12, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 12, 2012 סמיילי בפורום הישן: =P~ בחדש: :eusa_drool: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם אוקטובר 12, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 12, 2012 יש איזו דרך להפוך גרסא של התמונה הזאת לסמיילי? http://up351.siz.co.il/up2/im4jxqjdnjzh.jpg ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 12, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 12, 2012 זה קצת גדול מכדי להיות סמיילי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 12, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 12, 2012 זה קצת גדול מכדי להיות סמיילי. :BLACK2: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 12, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 12, 2012 הדוגמא שציטטת היא כבר גדולה מדי לדעתי על מנת להיות סמיילי, ועדיין שמרתי עליה לצורך שלמות המעבר מהפורום הישן. אז התמונה השניה היא פי כמה וכמה גדולה ממנה... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם אוקטובר 12, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 12, 2012 אני מסכים שהגודל שלה בעייתי בגלל זה דיברתי על גרסא שלה... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 http://i.imgur.com/0cLOl.png ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 טו-אוב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 13, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 למה שחור לבן? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 סתם. אפשר גם בצבע. http://i.imgur.com/rfLOJ.png * עריכה: אני משפר קצת את הטקסט עצמו, רגע. http://i.imgur.com/cRERy.png ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 ככה זה יותר אמנותי, כמו שפורנו בשחור לבן זה ארוטיקה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 בד"כ מימים הם בשחור לבן, וגם בedges, אבל את זה pixlr לא הסכים לתת לי בחינם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 13, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 סבבה, הגרסא האחרונה כבר נראית סמיילי worthy. אני אוסיף. הצעות לקוד עבור זה? אפשר :פהחשדתי: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 וואו, תודה! יצא מעולה :lol: :פהחשדתי: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 פסיי, החיפוש פה קצת חלש. אי אפשר לחפש בנושא מסויים נגיד. וגם החיפוש המתקדם לא מוצלח כ"כ: http://techstud.net/forum/index.php?action=search;advanced; גם קשה למצוא אותו כי (בנאקדוטה) אין קישור אליו, אלא רק אחרי שניסית לחפש משהו. יש מה לעשות עם זה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 13, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 סילורו ואני בודקים אפשרות מעניינת. פרטים בהמשך :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 ;D ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרסי פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 נסה לנקות את כל העוגיות שלך ולהתחבר מחדש שאלת נוב - איך עושים את זה בכרום? :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 נסה לנקות את כל העוגיות שלך ולהתחבר מחדש שאלת נוב - איך עושים את זה בכרום? :) א. לוחצים על התנתקות בראש העמוד. ב. Ctrl+Shift+Del ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרסי פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 נסה לנקות את כל העוגיות שלך ולהתחבר מחדש שאלת נוב - איך עושים את זה בכרום? :) א. לוחצים על התנתקות בראש העמוד. ב. Ctrl+Shift+Del לא עזר אני לא זוכר אם כתבתי את זה פה אבל אכתוב שוב - אולי זה קשור. אם מחליפים ניק ניים צריך להתחבר עם הניק האורגינלי שאיתו נרשמתי ולא עם החדש. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 זה מתוכנן ככה, שם המשתמש שאיתו נרשמת הוא שם המשתמש להתחבורת. יש שדה של "שם" שאפשר להחליף. שהם שני דברים שונים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרסי פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 ok ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
barney stinson פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 יש לי בקשה: בפורומי אס"ט יש אפשרות לחפש את כל ההודעות של מישהו מסויים ולסדר את זה בתור נושאים פה כשאני עושה את אותו חיפוש ,הוא מחייב אותי לרשום מילות חיפוש.אם אפשר אז שמילות החיפוש יכול להיות גם שדה ריק אני מדבר על הקונפיגורציה: חיפוש--> שדה חיפוש: ריק לפי שם משתמש: שם המשתמש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 http://techstud.net/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=52 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 לפעמים הסמיילים קופאים לי על המסך. ככה לדוגמה סמיילי צוחק כשהוא קופא הופך לסמיילי גירל. אני בכרום. למישהו עוד זה קורה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2012 :פהחשדתי: :hat: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2012 קטע משעשע. שימו לב שאצלי המתאר יותר חלק מאשר בסמיילי שהוכנס לפורום. הייתי מנחש שזה בגלל שזה gif ואצלי זה png. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 14, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2012 כן, נאלצתי להמיר את זה לגיף, כי הוא מקבל רק גיפים כסמיילים. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 הטכנו נעלם מהעמוד הראשי כאשר לא מחוברים, או שזה רק אני? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 15, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 יש מצב שזה בגלל התיקון של הבעיה של ה Tapatalk... :unjoy: כי עכשיו בניסיון הסרה של המוד של ההרשאות הוא צועק שהוא נכשל על הקובץ שתוקן עבור ה Tapatalk. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח מוצרט פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 כמה דברים (אולי משהו הוזכר כבר) 1. כשנכנסים לעמוד הראשי (בית), תמיד מופיע לי אורח התחבר. רק כשלוחצים על כניסה לפורום כלשהו הוא מכיר אותי כמשתמש רשום ומחובר 2. הטכנובלוג נעלם מהעמוד הראשי לסירוגין 3. רק עכשיו גיליתי איך עושים הצג את הודעותייך. ffffuuuuuu איזה כיף :dance: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 כשמקבלים הודעה פרטית - ה-pop-up מציג סימני שאלה במקום עברית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פיונה פורסם אוקטובר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2012 פסיי, אנחנו משתמשים בlucene כדי לאנדקס תוכן בשביל חיפוש (בPP2), אולי זה יכול לעבוד אצלך. הוא אופן סורסי וטכנית אפשר לחבר אותו להכל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מלאווח TV פורסם אוקטובר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2012 כל פעם שאני נכנס לאתר אני צריך ללחוץ על התחבר שוב, זה ככה לכולם? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח מוצרט פורסם אוקטובר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2012 כל פעם שאני נכנס לאתר אני צריך ללחוץ על התחבר שוב, זה ככה לכולם? תיכנס לעמוד הראשי ואל תתחבר שוב. תיכנס לאיזשהו פורום מתוך העמוד הראשי ורק אז תראה את עצמך מחובר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
רגולטור פורסם אוקטובר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 תצוגת טקסט צבעוני משובשת. לא יודע אם זה אצלי, או שכולם רואים את זה בצורה הזאת: "יומן" לא זהה. "צדק" כן זהה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
mumin פורסם אוקטובר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 "ציטוט" עדיין לא עובד טוב. כשאני לוחצת על "ציטוט" מוצג למעלה פס "בטעינה" וכלום לא קורה (בכל הניסיונות בימים האחרונים), כשעושים "ציטוט" שייפתח בטאב חדש הכל עובד. בכרום, עיצוב דיפולטי של הפורום (אנקדוטה). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 mumin, בטלי את ה WYSIWYG וזה יסתדר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 לכמה יוזרים כבר עזרת בקשר לשאלה הספציפית הזו? :lol: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
mumin פורסם אוקטובר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 ביטלתי את זה כבר מזמן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 עזבי לצטט זה כ"כ פורום אס"ט. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 19, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 ביטלתי את זה כבר מזמן בפרופיל, כן? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרסי פורסם אוקטובר 29, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 29, 2012 למה לציטוט לוקח שנתיים לעלות? :( ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 29, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 29, 2012 שינית בהגדרות הפרופיל שזה לא יעלה כברירת מחדל ב WYSIWYG? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרסי פורסם אוקטובר 29, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 29, 2012 איפה בדיוק? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 29, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 29, 2012 עריכת פרופיל -> הגדרות תצוגה ועיצוב Choose Quick Reply Type)Non-WYSIWYG (with smilies only)Non-WYSIWYG (standard) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.