psibeast Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 פה נרכז את הבאגים הידועים במערכת, ובקשות לפיצ'רים. מי שמתנדב לעזור ויודע לפתור את אחד הבאגים או מוצא מוד שמסדר משהו מרשימת הפיצ'רים המבוקשים, נשמח לעזרה. באגים: 1. ברירות מחדל גרועות: עקוב אחרי שרשור מסומן בפתיחת שרשור חדש שמירת הודעות יוצאות לא מסומנת הודעות פרטיות צריכות להיות בפורמט שיחה תגובה מהירה צריכה להתחיל כפתוחה 2. מוד נדנוק שרשורים אינו עובד כראוי (לא רואים את כפתור הנדנוק) המוד עובד אבל מסיר שרשורים רק מרשימת השרשורים החדשים, לא מדפדוף רגיל בפורום. 3. תג קוד מיושר לימין 4. אין כפתור ל BBCode של jstex בקשות לפיצ'רים 1. הצג שרשורים בהשתתפות המשתמש 2. קיצורי דרך תג תמונה שליחת הודעה Alt+S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
שבלול Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 הבעיה בבלוג זה רק אצלי? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 אני לא יודע, אני הצלחתי ליצור בלוג עם יוזר בדיקה ללא כל הרשאות... :( נסה אולי מדפדפן אחר? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIR Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 קוד מיושר לימין: /* Hello World program */ #include<stdio.h> main() { printf("Hello World"); } ועם ישור לשמאל: הסוגריים והנקודה פסיק לא במקום /* Hello World program */ #include<stdio.h> main() { printf("Hello World"); } כשיש התרעות בבלוגים - כשלוחצים על "התרעות בלוג" זה הוך ל"NOTIFICATIONS" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
שבלול Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 אני לא יודע, אני הצלחתי ליצור בלוג עם יוזר בדיקה ללא כל הרשאות... :( נסה אולי מדפדפן אחר? קודם עבדתי עם כרום ניסיתי עכשיו מאקספלורר וקיבלתי אותה תוצאה. הפיצ'ר הזה לא אוהב אותי Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 אתה יכול לתאר בדיוק את הפעולות שאתה מבצע? כל לחיצת כפתור? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
הגובלין Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Psibeast סתם בדיקת Quick Reply עריכה: וואלה עבד Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 נדנוק שרשורים עובד לדעתי. צריך לסמן שרשור ולבחור בתיבה למטה "הסתר" http://i.snag.gy/GA9bv.jpg או שלא על זה מדובר 8-[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 נדנוק שרשורים עובד לדעתי. צריך לסמן שרשור ולבחור בתיבה למטה "הסתר" http://i.snag.gy/GA9bv.jpg או שלא על זה מדובר 8-[ זה לא הסתר מה שהראת, זה "הסר". :) וזה לא עושה כלום אם אתה לא מודרטור, לא יודע למה זה בכלל מופיע שם. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 :doh: צודק, לפחות זה לא היה לחינם. המוד של הנדנוק צריך להיות מאופשר, כמו בתמונה הזו: http://i.imgur.com/ycDhB.png עשית את זה? וגם כתוב על המוד הזה ש: You can ignore particular topics so that they will not appear in Unread/UnreadReplies nor the recent. However they will still show in the BoardIndex and MessageIndex and you will still be able to access the topics. אז אני לא ידוע עד כמה הוא מוצלח (למרות שעדיף מכלום) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 אה, הבנתי. נדנוק שרשורים עובד אבל לא עושה כל מה שחשבתי. הוא מסיר את השרשורים רק מרשימת ההודעות החדשות, לא מ browsing רגיל בפורום. גם רק מרשימת הודעות חדשות וכולי אפשר להוסיף שרשורים למנודנקים. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleh Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 בעריכת תגובה אין את כל הפונקציות שיש בתגובה להודעה. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 מה חסר? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desc Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 יש אפשרות לייבא מהפורום הישן את מערכת הדירוג של היוזרים (עם הבירות והבתים של המונופול וכו')? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siluro Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 יש אפשרות לייבא מהפורום הישן את מערכת הדירוג של היוזרים (עם הבירות והבתים של המונופול וכו')? את הדרוגים יצטרכו להכניס ידנית. אני יכול להעביר את התמונות אם צריך. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleh Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 אין לי לערוך כמו שצריך, זאת אמורה להיות תגובה להודעה שלפסיי מהעמוד הקודם, שהגיב להודעה שלי באותו עמוד: כל הסמיילים, כפתורים... דומה מאוד לתגובה מהירה, רק שזה לא צריך להיות ככה. ככה זה נראה - http://i.imgur.com/Kq2lb.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
האיש הירוק Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 הפונטים הפיצפונים בציטוטים נחשב באג? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 Aleh - תעבור לערכת נושא אנקדוטה. הכפתורים בתגובה המהירה לא עובדים בכל ערכות הנושא. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleh Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 מוזר. עכשיו כשערכתי את ההודעה הכל בסדר... אולי זה עריכה של תגובה מהירה. לא ברור. אני באנקדוטה מאז הרישום לפורום... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 איש ירוק הם הולכים וקטנים ככל שאתה משכן ציטוטים, שזה רעיון טוב אבל הם מתחילים מפונט קטן מידי. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siluro Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 בעיית "עקוב אחר הנושאים" טופלה, או משהו. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 העלו את זה כבר, אבל http://techstud.net מפנה לעמוד ריק כזה עם פרסומות. רק שלפעמים יש שם פרסומת שמעבירה לדומיין אחר לגמרי :evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 העלו את זה כבר, אבל http://techstud.net מפנה לעמוד ריק כזה עם פרסומות. רק שלפעמים יש שם פרסומת שמעבירה לדומיין אחר לגמרי :evil: נסה שוב? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 עכשיו בסדר :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 (איזה מציק אני) זה מה שקורה כשהפורום מוצג בפורמט צר: http://i.snag.gy/42FrH.jpg (לא בטוח עד כמה זה מפריע) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 אני לא מומחה גדול ל CSS :) אם מישהו רוצה לומר לי איך לסדר את זה ב CSS אני אתקן. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIR Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 סתם שיחקתי בכרום, אני לא כל כך מכיר CSS index.css 3564 #logo a { position: absolute; top: 30px; left: 20px; display: block; width: 523px!important; max-width: 50%; height: 104px!important; cursor: pointer; background: url(../images/img/logo.png) no-repeat !important; background-size: contain!important; } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 סתם שיחקתי בכרום, אני לא כל כך מכיר CSS index.css 3564 #logo a { position: absolute; top: 30px; left: 20px; display: block; width: 523px!important; max-width: 50%; height: 104px!important; cursor: pointer; background: url(../images/img/logo.png) no-repeat !important; background-size: contain!important; } תודה גיר. הכנסתי. נראה שסודר. מישהו מוצא בעיות בזה עכשיו? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
שבלול Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 אתה יכול לתאר בדיוק את הפעולות שאתה מבצע? כל לחיצת כפתור? צירפתי צילומי מסך. [*]אני ממלא את הכותרת. [*]משחק עם הICON [*]ממלא תוכן [*]לוחץ על שמירה אגב כשאני לוחץ על BACK מהשגיאה באמת התוכן ריק וכל היתר שמור (כותרת, ICON) אולי זה קשור לeditor שמותקן? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleh Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 הי, שמתי לב שבפרופילים מופיעה אופציה של תודות שנתתי וקיבלתי. זה מיושם איכשהו בהודעות? לא ראיתי... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 כן, זה מוד שהתקנתי עכשיו. על כל פוסט ניתן להביע תודה. תסתכל בשורת האופציות שמעל כל פוסט, לייד הציטוט וכולי. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 יש עוד קצת באגים עם הפיצ'ר הזה, אני מנסה לסדר עכשיו :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shtota Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 גדול! [הולך לשרשור אשדודה לחלק תודות] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiack Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 בקשר להבעת תודה: האם אפשר ליד כל פוסט (באם קיימת תודה) לרשום כמה? זה יכול לעזור לאנשים לחפש תגובות טובות (או תמונות בשרשור אשדודה). בנוסף- מערכת ההודעות הפרטיות קצת מעיקה. אני תוהה האם זה בהגדרות או לא אבל אם לא- האם אפשר להסב אותה כמו למערכת בטכנו הישן? כך שתוכל לראות את כל השיחה ולא רק את ההודעות שאתה שלחת. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 בקשר להבעת תודה: האם אפשר ליד כל פוסט (באם קיימת תודה) לרשום כמה? זה יכול לעזור לאנשים לחפש תגובות טובות (או תמונות בשרשור אשדודה). בנוסף- מערכת ההודעות הפרטיות קצת מעיקה. אני תוהה האם זה בהגדרות או לא אבל אם לא- האם אפשר להסב אותה כמו למערכת בטכנו הישן? כך שתוכל לראות את כל השיחה ולא רק את ההודעות שאתה שלחת. לא קראת את הפוסט הדביק "מה שונה פה" הא? :) 4. יש פה שליחת הודעות פרטיות לריבוי משתמשים כולל BCC. שימו לב, בתור ברירת מחדל הוא לא שומר את ההודעות ששלחתם, צריך לסמן לו בהגדרות של ההודעות הפרטיות להיות במצב שיחה ולשמור עותקים של ההודעות ששלחתם. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 טוב, סידרתי את בעיית ה Collation. תגידו אם אתם מוצאים עוד באגים בפיצ'ר החדש. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiack Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 חשבתי שגם כאן אפשר להוסיף הערות, במיוחד עם הערות לפיצ'ר חדש שהזכרת כאן :lol: אבל מעתה אני אשמור זאת לשרשור היעודי :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 השרשור הזה הוא לבאגים ולבקשות פיצ'רים, אבל בכל מקרה מה שביקשת עם ההודעות הפרטיות כבר קיים. רק ברירות המחדל של הפורום מחורבנות. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 הוספתי כפתור ל Latex ברשימת ה BBCodes אבל הוא נראה מכוער. איך עושים את הכפתור הזה שיראה כמו האחרים? העתקתי את הגיף של כפתור אחר כדי ליצור אותו, אבל עדיין זה נראה בררה. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIR Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 תנסה את זה Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 ואללה, נראה יותר טוב. מה עשית בדיוק? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIR Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 עכשיו ערכתי - השני המצורף נראה לי עדיף - זה פונט שמיועד להיות קטן הרקע צריף להיות שקוף ולא לבן Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 [rtl] align to the right; [/rtl] align to the left; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 טוב, הוספתי גם כפתורי BBCode ליישור לימין ויישור לשמאל. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIR Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 אתה יכול לעשות שקוד יהיה LTR כברירת מחדל? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 קוד מיושר לימין: /* Hello World program */ #include main() { printf("Hello World"); } ועם ישור לשמאל: הסוגריים והנקודה פסיק לא במקום/* Hello World program */ #include main() { printf("Hello World"); } כשיש התרעות בבלוגים - כשלוחצים על "התרעות בלוג" זה הוך ל"NOTIFICATIONS" כפתורי היישור לשמאל החדשים מתקנים את זה. קוד עדיין לא מיושר לשמאל כברירת מחדל, אבל גם בזה אני אטפל. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 אתה יכול לעשות שקוד יהיה LTR כברירת מחדל? אם אני אשנה את הכפתור של קוד שיוסיף ביביקוד גם של ltr יחד עם הקוד נראה לי שזה יספיק, לא? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 בדיקה This is my code(); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIR Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 לא צריך תוסיף code{ direction: ltr; } ל RTL.CSS ותחליף את הTEX לTEX2 או TEX3 החלק הלבן כשעושים HOVER מציק לי :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 ה Tex טופל. לגבי ה code אני אבדוק. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts