psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 טוב, סידרתי. mycode(); זה לא היה ב rtl.css אלא ב index.css ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 בכוונה שמתי את זה בנפרד בRTL.CSS כי זה משהו מיוחד לפורומים שבהם ברירת המחדל היא RTL החלוקה בין הקבצים האלה היא שכל דבר כללי הולך לINDEX.CSS, וכל דבר שנוגע לפורומים שהם RTL הולך לRTL.CSS ז"א לא צריך את זה אם הפורום הוא LTR וזה שבר את האופציה לעשות קוד RTL , אבל כנראה שלא ממש צריך את זה [rtl] קוד בעברית? [/rtl] ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 יש אפשרות להוסיף ליד פותח השרשור גם את שעת הפתיחה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 כששמתי את זה ב RTL.css זה לא עשה כלום. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אה והתפריטים נפתחים ימינה ולא שמאלה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 שאלת אגב- הבלוגים בוטלו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 ואצל שבלול חסר ICON ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 שאלת אגב- הבלוגים בוטלו? למה בוטלו? אני רואה אותם - יש שם 3 נראה לי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אה והתפריטים נפתחים ימינה ולא שמאלה יש לך מושג איך לסדר את זה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 ואצל שבלול חסר ICON זה היה של הבלוג. המוד הזה פשוט רוחש באגים. אני ממש מאוכזב מהאיכות של הקוד שם. היתה הפניה למקום לא נכון לתמונה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 שאלת אגב- הבלוגים בוטלו? למה בוטלו? אני רואה אותם - יש שם 3 נראה לי כן, צודק. לא חיפשתי במקום הנכון. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 משהו בציטוטים השתנה? הם היו בסדר לדעתי (אולי זה נדמה לי). אבל אפשר לפחות באנקדוטה לשנות אותם שיהיו מאוד שונים מהרקע של שאר ההודעה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 למיטב ידיעתי כלום לא השתנה בעיצוב הציטוטים באנקדוטה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 הציטוטים בסדר... אני רק לא אוהב שהפונט קטן, ושהמסגרת לא נסגרת בצדדים כמו בשוליים העליונים-תחתונים. OCD ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אה הבנתי מה קרה פסיי, בהודעות שהרקע שלהן כהה הרקע של הציטוט ושל ההודעה ממש קרוב. זה לא דיל גדול. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoni פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 שמתי לב שאי אפשר לראות את ה-Latex בתצוגה מקדימה אלא רק לאחר השליחה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אני רואה את הלטקס עובד... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 זה עובד אצלי, אולי אתה בערכת נושא אחרת...? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoni פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אני רואה את הלטקס עובד... כן, שמתי לב רק אחרי ששלחתי כי לא רואים את ה-Latex בתצוגה מקדימה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אצלי רואים במקדימה.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 גם אצלי רואים במקדימה. נסה לנקות את הקאש, אולי הסקריפט של ה tex לא ירד אצלך כמו שצריך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoni פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 גם אצלי רואים במקדימה. נסה לנקות את הקאש, אולי הסקריפט של ה tex לא ירד אצלך כמו שצריך? אתם רואים את הקוד של ה-Latex או את המשוואות עצמן? ניסיתי אפילו בדפדפן אחר ועדיין אני לא רואה את ה-Latex בתצוגה מקדימה אלא רק את הקוד עצמו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 שיניתי את LEFT AUTO ל: right: 0em; בINDEX.CSS ב3664 בתוך "#topnav li ul {" ונראה לי שזה עבד (לגבי התפריטים) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הגובלין פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 לדעתי לא ניתן לעשות יותר מ- Thank you אחד Per שרשור. זה מכוון? אני על כרום. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 כן, זה היה בהגדרות. שיניתי את זה עכשיו שאפשר יהיה לשים יותר מאחד פר שרשור. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הגובלין פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 :dance2: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 פסיי כתבו את זה בפורום הישן. אם אתה לא מחובר לפורום אבל נכנס ל http://techstud.net/forum/index.php?action=recent רואים הודעות מלאות גם מהטכנו ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 כן, אני ראיתי. זה המוד המעצבן הזה של ההרשאות. כרגע הטכנו כביכול מוגדר כפורום ככל שאר הפורומים ורק הבאג של המוד גורם להרשאות המוסתרות להפוך אותו ללא זמין לאורחים... פעם אחרונה שניסיתי לגעת שם אז במשך כמה דקות הפורום לא היה זמין... :nervous: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 שמתי לב עכשיו לאפשרות העריכה המהירה. פיצ'ר מצוין! :1+: :thumbsup: :כן: :hat: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 שיניתי את LEFT AUTO ל: right: 0em; בINDEX.CSS ב3664 בתוך "#topnav li ul {" ונראה לי שזה עבד (לגבי התפריטים) שיניתי. תבדקו ששום דבר לא נשבר בגין זה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 רק אני שם לב שהפורום נהיה קצת איטי? :nervous: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 מרגיש לי כרגיל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 גם אצלי http://prntscr.com/h0ypk/direct ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoni פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 גם אצלי רואים במקדימה. נסה לנקות את הקאש, אולי הסקריפט של ה tex לא ירד אצלך כמו שצריך? אתם רואים את הקוד של ה-Latex או את המשוואות עצמן? ניסיתי אפילו בדפדפן אחר ועדיין אני לא רואה את ה-Latex בתצוגה מקדימה אלא רק את הקוד עצמו. ניסיתי 3 דפדפנים, 2 מערכות הפעלה ואייפון ואני תמיד מקבל רק את הקוד. כנראה שככה המוד של ה-Latex עובד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 רק בתגובה מקדימה או גם אח"כ בהודעות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoni פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 רק בתגובה מקדימה או גם אח"כ בהודעות? רק בתצוגה מקדימה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
LmdL פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 Psibeast, Siluro קודם כל שלום. לא קראתי את כל השרשור, אבל אי אפשר פשוט להעביר את כל הפורומים מדומיין הקודם לדומיין הזה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 הלוואי. אס"ט מתנגדים מאוד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 Psibeast, Siluro קודם כל שלום. לא קראתי את כל השרשור, אבל אי אפשר פשוט להעביר את כל הפורומים מדומיין הקודם לדומיין הזה? על מנת לעשות את זה אס"ט צריכה לשחרר את הDB, מה שהם מסרבים לעשות מטעמים כאלו ואחרים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 כשהטעמים הכאלו והאחרים הם בין היתר הזכות של האנשים לפרטיות וזכויות יוצרים הייתי הרבה יותר מודאג אם הם היו מסכימים להעביר - כי אז מה מונע מהם להפיץ את כל תוכן הפרורום למי שבא להם... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoni פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 Psibeast, Siluro קודם כל שלום. לא קראתי את כל השרשור, אבל אי אפשר פשוט להעביר את כל הפורומים מדומיין הקודם לדומיין הזה? על מנת לעשות את זה אס"ט צריכה לשחרר את הDB, מה שהם מסרבים לעשות מטעמים כאלו ואחרים. יש היגיון בטענה שלהם שבשביל להעביר את הפורום לידי צד שלישי שאינו קשור לאס"ט צריך לבקש אישור מכל מי שאי פעם פירסם הודעה בפורום הישן. מעניין אם יש דרך להעביר רק הודעות של יוזרים שאישרו להעביר את ההודעות שלהם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
LmdL פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 טוב, יש בזה משהו :cry: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 זכויות יוצרים לא רלוונטיות רק כאשר היוצר ידוע? יש בכלל זכויות יוצרים על מה שנכתב באנונימיות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 לא הכל שם אנונימי. בטוח יש שם דברים שהזכויות יוצרים עליהם שייכות לטכניון או אס"ט אין לי מושג אני לא עורך דין - בעיקרון אמור להיות שכל דבר שנכתב שייך למי שכתב אותו. אבל יכול להיות שיש משהו בהסכם למשתמש כשנרשמים לפורום שבעצם מתיר לבעל הפורום להשתמש בכל מה שנכתב בו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 גיר צודק, למלא אתרים יש חוקים דרקוניים כאלה של "כל מה שאתהמעלה/כותב באתר יכול לשמש לצרכים מסחריים ללא בקשה מפורשת ממך" ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 בתחרות צילום שפרסם הטכניון זה היה עוד יותר גרוע - כל דבר שאתה מעלה לתחרות (ולא משנה אם אתה זוכה או לא) הופך להיות שייך לטכניון ואפילו לך אסור להשתמש בו יותר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoni פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 גיר צודק, למלא אתרים יש חוקים דרקוניים כאלה של "כל מה שאתהמעלה/כותב באתר יכול לשמש לצרכים מסחריים ללא בקשה מפורשת ממך" לצערנו זה מה שכתוב בעת ההרשמה לפורום הישן: בתור משתמש אתה מסכים שכל המידע אשר אתה מזין יאוחסן בבסיס הנתונים. בעוד שמידע זה לא יחשף לשום צד שלישי ללא הסכמתך, לא “אגודת הסטודנטים בטכניון” ולא phpBB ישאו באחריות לכל נסיון פריצה אשר יכול להוסיף לחשיפת המידע. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 נו, אז הנה הפתרון, צריך לפרוץ לשרת של האגודה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
LmdL פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 http://www.lawforums.co.il/ObjDoc.asp?PID=481777&OID=481863&docMode=print&oType=3 "ככל שהדבר לא מוסדר בתקנון הרי שיש לבחון כל הודעה בפני עצמה. עקרונית, טקסט מילולי יכול להיחשב ליצירה מוגנת בזכות יוצרים ובלבד ומגולמות בו מידה מסויימת של יצירתיות ומקוריות. ככל שמדובר בטקסט בנאלי, הרי שהוא לא יחשב יצירה. מאידך, אם מדובר בטקסט עם נופך יצירתי הוא עלול להיחשב ליצירה." "לרוב וככל שמדובר בהודעות אינפורמטיביות "יבשות" אשר אינן מנוסחות באופן יצירתי הרי שהן לא מוגנות בזכות יוצרים." בתקנות פורום הישן בין היתר יש את השורה: "בתור משתמש אתה מסכים שכל המידע אשר אתה מזין יאוחסן בבסיס הנתונים. בעוד שמידע זה לא יחשף לשום צד שלישי ללא הסכמתך, לא “אגודת הסטודנטים בטכניון” ולא phpBB ישאו באחריות לכל נסיון פריצה אשר יכול להוסיף לחשיפת המידע." השאלה האם העברת הפורום לדומיין חדש נחשב למסירתו לצד שלישי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 ה thank you כתוב גרוע. במיוחד פה http://techstud.net/forum/index.php?action=profile;area=showThankYouPosts messages become מה? וגם בעמוד של הפרופיל זה אומר Thanks taken by you: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.