מעבר לתוכן

באגים ידועים ובקשות לפיצ'רים חדשים

psibeast

הודעות מומלצות

בכוונה שמתי את זה בנפרד בRTL.CSS כי זה משהו מיוחד לפורומים שבהם ברירת המחדל היא RTL

החלוקה בין הקבצים האלה היא שכל דבר כללי הולך לINDEX.CSS, וכל דבר שנוגע לפורומים שהם RTL הולך לRTL.CSS

ז"א לא צריך את זה אם הפורום הוא LTR

וזה שבר את האופציה לעשות קוד RTL , אבל כנראה שלא ממש צריך את זה

[rtl]

קוד
בעברית?

[/rtl]

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

ואצל שבלול חסר ICON

זה היה של הבלוג.  המוד הזה פשוט רוחש באגים.  אני ממש מאוכזב מהאיכות של הקוד שם.  היתה הפניה למקום לא נכון לתמונה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

שאלת אגב- הבלוגים בוטלו?

למה בוטלו? אני רואה אותם - יש שם 3 נראה לי

כן, צודק. לא חיפשתי במקום הנכון.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הציטוטים בסדר... אני רק לא אוהב שהפונט קטן, ושהמסגרת לא נסגרת בצדדים כמו בשוליים העליונים-תחתונים. OCD
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

גם אצלי רואים במקדימה.  נסה לנקות את הקאש, אולי הסקריפט של ה tex לא ירד אצלך כמו שצריך?

אתם רואים את הקוד של ה-Latex או את המשוואות עצמן? ניסיתי אפילו בדפדפן אחר ועדיין אני לא רואה את ה-Latex בתצוגה מקדימה אלא רק את הקוד עצמו.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

כן, אני ראיתי.  זה המוד המעצבן הזה של ההרשאות.  כרגע הטכנו כביכול מוגדר כפורום ככל שאר הפורומים ורק הבאג של המוד גורם להרשאות המוסתרות להפוך אותו ללא זמין לאורחים...

פעם אחרונה שניסיתי לגעת שם אז במשך כמה דקות הפורום לא היה זמין... :nervous:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

שיניתי את

LEFT AUTO

ל:

right: 0em;

בINDEX.CSS ב3664

בתוך "#topnav li ul {"

ונראה לי שזה עבד

(לגבי התפריטים)

שיניתי.  תבדקו ששום דבר לא נשבר בגין זה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

גם אצלי רואים במקדימה.  נסה לנקות את הקאש, אולי הסקריפט של ה tex לא ירד אצלך כמו שצריך?

אתם רואים את הקוד של ה-Latex או את המשוואות עצמן? ניסיתי אפילו בדפדפן אחר ועדיין אני לא רואה את ה-Latex בתצוגה מקדימה אלא רק את הקוד עצמו.

ניסיתי 3 דפדפנים, 2 מערכות הפעלה ואייפון ואני תמיד מקבל רק את הקוד. כנראה שככה המוד של ה-Latex עובד.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

Psibeast, Siluro

קודם כל שלום. לא קראתי את כל השרשור, אבל אי אפשר פשוט להעביר את כל הפורומים מדומיין הקודם לדומיין הזה?

על מנת לעשות את זה אס"ט צריכה לשחרר את הDB, מה שהם מסרבים לעשות מטעמים כאלו ואחרים.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

כשהטעמים הכאלו והאחרים הם בין היתר הזכות של האנשים לפרטיות וזכויות יוצרים

הייתי הרבה יותר מודאג אם הם היו מסכימים להעביר - כי אז מה מונע מהם להפיץ את כל תוכן הפרורום למי שבא להם...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

Psibeast, Siluro

קודם כל שלום. לא קראתי את כל השרשור, אבל אי אפשר פשוט להעביר את כל הפורומים מדומיין הקודם לדומיין הזה?

על מנת לעשות את זה אס"ט צריכה לשחרר את הDB, מה שהם מסרבים לעשות מטעמים כאלו ואחרים.

יש היגיון בטענה שלהם שבשביל להעביר את הפורום לידי צד שלישי שאינו קשור לאס"ט צריך לבקש אישור מכל מי שאי פעם פירסם הודעה בפורום הישן. מעניין אם יש דרך להעביר רק הודעות של יוזרים שאישרו להעביר את ההודעות שלהם.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לא הכל שם אנונימי. בטוח יש שם דברים שהזכויות יוצרים עליהם שייכות לטכניון או אס"ט

אין לי מושג אני לא עורך דין - בעיקרון אמור להיות שכל דבר שנכתב שייך למי שכתב אותו. אבל יכול להיות שיש משהו בהסכם למשתמש כשנרשמים לפורום שבעצם מתיר לבעל הפורום להשתמש בכל מה שנכתב בו.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

גיר צודק, למלא אתרים יש חוקים דרקוניים כאלה של "כל מה שאתהמעלה/כותב באתר יכול לשמש לצרכים מסחריים ללא בקשה מפורשת ממך"

לצערנו זה מה שכתוב בעת ההרשמה לפורום הישן:

בתור משתמש אתה מסכים שכל המידע אשר אתה מזין יאוחסן בבסיס הנתונים. בעוד שמידע זה לא יחשף לשום צד שלישי ללא הסכמתך, לא “אגודת הסטודנטים בטכניון” ולא phpBB ישאו באחריות לכל נסיון פריצה אשר יכול להוסיף לחשיפת המידע.
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

http://www.lawforums.co.il/ObjDoc.asp?PID=481777&OID=481863&docMode=print&oType=3

"ככל שהדבר לא מוסדר בתקנון הרי שיש לבחון כל הודעה בפני עצמה. עקרונית, טקסט מילולי יכול להיחשב ליצירה מוגנת בזכות יוצרים ובלבד ומגולמות בו מידה מסויימת של יצירתיות ומקוריות. ככל שמדובר בטקסט בנאלי, הרי שהוא לא יחשב יצירה. מאידך, אם מדובר בטקסט עם נופך יצירתי הוא עלול להיחשב ליצירה."

"לרוב וככל שמדובר בהודעות אינפורמטיביות "יבשות" אשר אינן מנוסחות באופן יצירתי הרי שהן לא מוגנות בזכות יוצרים."

בתקנות פורום הישן בין היתר יש את השורה:

"בתור משתמש אתה מסכים שכל המידע אשר אתה מזין יאוחסן בבסיס הנתונים. בעוד שמידע זה לא יחשף לשום צד שלישי ללא הסכמתך, לא “אגודת הסטודנטים בטכניון” ולא phpBB ישאו באחריות לכל נסיון פריצה אשר יכול להוסיף לחשיפת המידע."

השאלה האם העברת הפורום לדומיין חדש נחשב למסירתו לצד שלישי?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...