שבלול פורסם פברואר 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 3, 2013 לאהוא פותח "חלון" של embeding ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם פברואר 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 3, 2013 מי פותח, האתר ההוא? אל תלחץ על התמונה, תנסה להקליק קצת מעליה במקום בלי טקסט ולגרור את העכבר עליה, כמו שמסמנים טקסט ב"כחול" כזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם פברואר 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 4, 2013 תודה בוריס!הצלחתי http://st.houzz.com/simgs/918188cf0d386080_15-6722/traditional-kitchen.jpg ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם פברואר 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 4, 2013 (נערך) גם לי יש בעיות אימבוד של סוגים מסוימים של תמונות. במקדימה מופיעים בסדר, אבל באמתי רושם שאסור. נערך בתאריך פברואר 4, 2013 - על-ידי Shtota ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם פברואר 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 6, 2013 (נערך) יש אפשרות לתקן את הבעיה בחיפוש? כשאני מחפש משפט בעברית, הוא מחפש בפועל רק את המילה הראשונה... כמו כן, אולי זה נדמה לי אבל התווספה נקודה בתיאור הפורום "עזרה בתרגילים" כך שזה כעת פחות עילג :icon_thumright: נערך בתאריך פברואר 6, 2013 - על-ידי radagast ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם פברואר 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 6, 2013 אם כבר חיפוש, אפשר שיהיה מותר חיפוש על שלוש אותיות ולא ארבע? 8-[יש פה מנגנון wildcard כמו בפורום הקודם או שהחיפוש חכם כמו דוד גוגל? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם פברואר 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 6, 2013 החיפוש קצת בעייתי, הוא בהתחלה לא עבד בעברית עד שלא כיביתי איזה פיצ'ר בשם "full text search". אני צריך אולי להתייעץ על הקהילה של IPB בארץ לראות איך הם קינפגו את החיפוש בעברית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם פברואר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2013 גלישה מהסלולרי לא כל כך חלקה, לפחות דרך הדפדפן וממשק המובייל (לא יודע איך זה בtapatalk, זה עולה כסף 8-[ )למשל, אי אפשר לפתוח תגית ספוילר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם פברואר 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 25, 2013 יש אפשרות לראות סטטיסטיקה של רישום משתמשים חדשים לתקופת זמן (יום\שבוע), מאז פתיחת הפורום? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
bubbles פורסם פברואר 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 25, 2013 יש אפשרות לסדר את הסמיילים בצורה יותר נוחה? (שבה אפשר לראות יותר בבת אחת ולא לגלגל למטה) ואם אפשר אז גם שסמיילים דומים יהיו במקבצים (נגיד צהובים יחד, דרקונים ואנימציות יחד, צבעוניים אחרים מהפורום הישן יחד, memes יחד וכו') ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם פברואר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2013 גלישה מהסלולרי לא כל כך חלקה, לפחות דרך הדפדפן וממשק המובייל (לא יודע איך זה בtapatalk, זה עולה כסף 8-[ )למשל, אי אפשר לפתוח תגית ספוילר.בכלל הממשק למובייל מעפן לגמרי וכמעט כלום לא עובד שם (לסמן טקסט בתוך הודעה? ללחוץ על קישור? חס וחלילה!)יש משהו לעשות עם זה, או שזה חלק מהמערכת ועלי לפנות לפתרונות לא-חינמיים כמו tapatalk? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם פברואר 27, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2013 יש אפשרות לראות סטטיסטיקה של רישום משתמשים חדשים לתקופת זמן (יום\שבוע), מאז פתיחת הפורום?מצורף 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם פברואר 27, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2013 בכלל הממשק למובייל מעפן לגמרי וכמעט כלום לא עובד שם (לסמן טקסט בתוך הודעה? ללחוץ על קישור? חס וחלילה!) יש משהו לעשות עם זה, או שזה חלק מהמערכת ועלי לפנות לפתרונות לא-חינמיים כמו tapatalk? אני חושב שיש מצב שזה תלוי דפדפן. בכל אופן, הממשק למובייל הוא פשוט theme שמגיע עם המערכת (אתה יכול לעבור אליו גם מהדסקטופ). אין לי את הידע כל כך להתעסק איתו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם פברואר 27, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2013 יש אפשרות לסדר את הסמיילים בצורה יותר נוחה? (שבה אפשר לראות יותר בבת אחת ולא לגלגל למטה) ואם אפשר אז גם שסמיילים דומים יהיו במקבצים (נגיד צהובים יחד, דרקונים ואנימציות יחד, צבעוניים אחרים מהפורום הישן יחד, memes יחד וכו')יש אפשרות, אבל הממשק דפוק כך שזה יקח המון המון זמן. אם את מתנדבת לעשות את זה לא אכפת לי לתת לך זמנית הרשאות להתעסק עם זה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
bubbles פורסם פברואר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2013 אני לא יודעת לתכנת :lol:תודה בכלמקרה :thumbup: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם פברואר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2013 יש מנהלים. תן לטיוי לעשות, גם ככה בטח משעמם לו בשבתות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם פברואר 27, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2013 אה, זה לא תכנות. זה נעשה דרך ממשק הניהול של הפורום, פשוט בצורה מזוויעה. יש רשימה של סמיילים, ואם אתה רוצה לשנות את המיקום של סמיילי, אתה צריך לתפוס ולגרור אותו למקום שאתה רוצה, רק שיש מאות סמיילים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
bubbles פורסם פברואר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2013 אה, אוקייחוץ מהמיקום, יש אופציה למשהו ששונה מרשימה אינסופית? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם פברואר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2013 אה, אוקיי חוץ מהמיקום, יש אופציה למשהו ששונה מרשימה אינסופית? אין מנוס מללמוד קיצורים כנראה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם פברואר 27, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2013 אה, אוקייחוץ מהמיקום, יש אופציה למשהו ששונה מרשימה אינסופית?לצערי לא, אולי אפשר למצוא מוד שישנה את זה, אבל לא ראיתי משהו כזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
elius פורסם פברואר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2013 אפשר להקטין את אורך המחרוזת המינימלית לחיפוש ל-3 תווים (ואפילו 2) במקום 4?כרגע אי אפשר לעשות חיפוש לפי ראשי תיבות לשמות קורסים כמו מד"ר, מד"ח וכו'. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם פברואר 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 28, 2013 פסיי, לא חושב שזה תלוי דפדפן כל עוד הוא סביר.השתמשתי בדפדפן המובנה של אנדרואיד 4+, זה סוגשל כרום והוא סבבה והפורום נראה בו זוועה. וזה אותה זוועה גם מהדסקטופ כשנכנסים לעיצוב מובייל. כנראה שהוא פשוט זוועה מה שאתה כן יכול לעשות זה להגיד לי אם tapatalk שווה את זה, מנסיונך. (אמנם "רק" 11 שקלים, אבל עדיין)כמה יוצא לך לכתוב בפורום מהסלולרי? זה מרגיש נוח? חסרים דברים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם פברואר 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 28, 2013 מה שאתה כן יכול לעשות זה להגיד לי אם tapatalk שווה את זה אני משתמש בו כי כבר קניתי, אבל לא נראה לי ששווה. לא מציג תמונות, יש באגים עם ציטוטים וכו'. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם פברואר 28, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 28, 2013 אני משתמש בד"כ בטאפטוק כשאני גולש מהסלולרי. נכון, יש כרגע באג עם הצגת תמונות/יוטוב, אבל יש שם את הפיצ'ר של ה Content I participated in שזה מאוד נוח לי וחסר בסקין של המובייל. אני צריך באמת להציק לתמיכה של טאפטוק בקשר לבאג עם התמונות. סתם אין לי זמן. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם פברואר 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 28, 2013 אני דווקא מרוצה מהגרסה הסלולרית (לא אפליקציה). ומצטרף בנוגע לבקשות לחיפוש, גם עניין 3 האותיות וגם הבאג בחיפוש בעברית (הוא מחפש רק את המילה הראשונה מהביטוי) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם פברואר 28, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 28, 2013 הורדתי ל-3, אבל נושא החיפוש טיפה בעייתי. הוא לא מצליח לחפש בעברית ב full text search בגלל שזה לא נתמך ב character set הזה בדטהבייס או משהו. יש לו גם אפשרות לחפש באמצעות מנוע sphinx אבל אני צריך שזה יהיה מותקן איפשהו והבנתי שזה בעייתי להתקין ב shared hosting בגלל דרישות הזיכרון של שרת חיפוש כזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם מרץ 8, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 8, 2013 אה, אוקייחוץ מהמיקום, יש אופציה למשהו ששונה מרשימה אינסופית?הוספתי עכשיו אפשרות לכל משתמש להגדיר את רשימת הסמיילים המועדפים שלו (ראי בעריכת פרופיל). אני מקווה שזה פותר את הבעיה לכולם :) 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
bubbles פורסם מרץ 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 8, 2013 תודה רבה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doppelgänger פורסם מרץ 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 11, 2013 יש אפשרות להגדיר רשימת משתמשים שאני לא אראה את השרשורים שהם פותחים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם מרץ 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 13, 2013 יש אפשרות להגדיר רשימת משתמשים שאני לא אראה את השרשורים שהם פותחים?או להגדיר "שרשור לא מעניין", שלא יופיע לי או שיופיע באפור ובקטן וכו'? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם מרץ 13, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 13, 2013 יש אפשרות להגדיר רשימת משתמשים שאני לא אראה את השרשורים שהם פותחים?ניסית את פיצ'ר ההתעלמות? (מוגדר דרך הפרופיל שלך) או להגדיר "שרשור לא מעניין", שלא יופיע לי או שיופיע באפור ובקטן וכו'? לא מצאתי אופציית נדנדוק שרשורים ב IPB. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם מרץ 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 13, 2013 יש בוט מעצבן בפורום עזרה בפתרון תרגילים, שמישהו יחסום אותו בבקשה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם מרץ 13, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 13, 2013 יש כפתור דיווח בתחתית כל הודעה, השתמש בו בבקשה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
kimp פורסם מרץ 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 13, 2013 בפורום הקודם של אס"ט היה כפתור "הודעה ראשונה שלא נקראה" ואז עוברים ישר להודעה האחרונה בשרשור שלא קראנו.האם אפשר להוסיף את זה? (או שיש ופיספסתי? :oops: )תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מרץ 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 13, 2013 הנקודה\כוכבית מימין לכותרת השרשור. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם מרץ 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 14, 2013 כשפותחים סקר, יש אפשרות סימון עם הכיתוב "הצבעה פומבית", כאשר הכוונה של זה היא שרואים מי הצביע מה. אני חושב שאנשים מסמנים את זה בטעות כי זה על פניו יכול גם להגיד שבלעדי זה, הסקר לא יהיה זמין... אולי כדאי לכתוב שם איזו הבהרה בנושא. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אפריל 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 2, 2013 יש כל מיני BR ו-P "שבורחים", למשל:http://forums.techstud.net/index.php/topic/681-grinds-my-gears-v-בלוג-טרוניות-ומרמורים/?p=91141 בהתחלה חשבתי שזה רק אצלי, אבל כבר ראיתי את זה בשני מחשבים... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם אפריל 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 4, 2013 זה גם אצלי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אפריל 4, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 4, 2013 זה קורה לכם גם בגלישה רגילה במחשב, או רק ממכשירים סלולריים?שמתם לב לאיזה אפיון לבעיה? (דפדפן מסוים, שימוש בתג bbcode מסוים וכולי) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אפריל 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 4, 2013 דופלגנגר הדביק אותכם. פעם הבא תשתמשו באביזרים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doppelgänger פורסם אפריל 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 4, 2013 זה קורה לכם גם בגלישה רגילה במחשב, או רק ממכשירים סלולריים?שמתם לב לאיזה אפיון לבעיה? (דפדפן מסוים, שימוש בתג bbcode מסוים וכולי) רק שאני כותב מתוך הTAPATALK. [לא השתמשתי בשום תג, כלומר זה בטוח הבעיה היא לא בצד שלי. (התקנתי את התוכנה מחדש ואפסתי הגדרות מספר פעמים)] ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אפריל 4, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 4, 2013 הבעיה אכן ב Tapatalkhttps://support.tapatalk.com/threads/tapatalk-displays-br-br-instead-of-line-break.17351/ משתמשים רבים דיווחו שהסרת Tapatalk מהמכשיר שלהם והתקנה מחדש פתרה את הבעיה.דופלגנגר - האם כשהסרת את התוכנה השתמשת במשהו כמו Titanium Backup או משהו אחר דומה כדי לשחזר הגדרות וכולי של התוכנה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם אפריל 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 4, 2013 סליחה, התכוונתי שאני רק רואה את זה 8-[לא משתמש בטאפ. אפרופו, פסיי, יש אפשרות להתעסק ולשנות דברים בהגדרות של ערכת המובייל? אני מוכן להתעסק עם זה אם צריך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אפריל 4, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 4, 2013 אתה מכיר PHP? בעיקרון, ערכת המובייל היא בסך הכל skin. הדבר הכי דחוף שהייתי מכניס לה זה לינק לשרשורים בהשתתפותי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם אפריל 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 7, 2013 מכיר גבולית, זו אחלה הזדמנות להתנסות+ללמוד בשבילי.אישית מציק לי גם כפתורי הלייק (?) שמופיעים מוזר, ועוד כמה זוטות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 7, 2013 מה מוזר באיך שהם מופיעים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם אפריל 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 7, 2013 אצלי לפחות, הם נמצאים בערך על השם של כותב התגובה. אז אי אפשר ללחוץ עליהם בלי ללחוץ על השם, וזה כבר מקשר לפרופיל שלו. (זה לא היה ככה פעם, זה השתנה מתישהו) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 7, 2013 אצלי זה דווקא בסדר גמור: http://i.imgur.com/Fh6jtgV.png(כרום) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם אפריל 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 7, 2013 אהמ, דיברנו על ערכת המובייל. אתה מסתכל על גרסת דפדפן דסקטופ. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 7, 2013 :פרצוף כף-יד: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.