מעבר לתוכן

באגים ידועים ובקשות לפיצ'רים חדשים

psibeast

הודעות מומלצות

גם לי יש בעיות אימבוד של סוגים מסוימים של תמונות. במקדימה מופיעים בסדר, אבל באמתי רושם שאסור. 

נערך בתאריך - על-ידי Shtota
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יש אפשרות לתקן את הבעיה בחיפוש? כשאני מחפש משפט בעברית, הוא מחפש בפועל רק את המילה הראשונה...

כמו כן, אולי זה נדמה לי אבל התווספה נקודה בתיאור הפורום "עזרה בתרגילים" כך שזה כעת פחות עילג :icon_thumright:

נערך בתאריך - על-ידי radagast
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר חיפוש, אפשר שיהיה מותר חיפוש על שלוש אותיות ולא ארבע? 8-[

יש פה מנגנון wildcard כמו בפורום הקודם או שהחיפוש חכם כמו דוד גוגל?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

החיפוש קצת בעייתי, הוא בהתחלה לא עבד בעברית עד שלא כיביתי איזה פיצ'ר בשם "full text search".  אני צריך אולי להתייעץ על הקהילה של IPB בארץ לראות איך הם קינפגו את החיפוש בעברית.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

גלישה מהסלולרי לא כל כך חלקה, לפחות דרך הדפדפן וממשק המובייל (לא יודע איך זה בtapatalk, זה עולה כסף 8-[ )

למשל, אי אפשר לפתוח תגית ספוילר.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר...

יש אפשרות לראות סטטיסטיקה של רישום משתמשים חדשים לתקופת זמן (יום\שבוע), מאז פתיחת הפורום?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יש אפשרות לסדר את הסמיילים בצורה יותר נוחה? (שבה אפשר לראות יותר בבת אחת ולא לגלגל למטה) ואם אפשר אז גם שסמיילים דומים יהיו במקבצים (נגיד צהובים יחד, דרקונים ואנימציות יחד, צבעוניים אחרים מהפורום הישן יחד, memes יחד וכו')

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

גלישה מהסלולרי לא כל כך חלקה, לפחות דרך הדפדפן וממשק המובייל (לא יודע איך זה בtapatalk, זה עולה כסף 8-[ )

למשל, אי אפשר לפתוח תגית ספוילר.

בכלל הממשק למובייל מעפן לגמרי וכמעט כלום לא עובד שם (לסמן טקסט בתוך הודעה? ללחוץ על קישור? חס וחלילה!)

יש משהו לעשות עם זה, או שזה חלק מהמערכת ועלי לפנות לפתרונות לא-חינמיים כמו tapatalk?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

בכלל הממשק למובייל מעפן לגמרי וכמעט כלום לא עובד שם (לסמן טקסט בתוך הודעה? ללחוץ על קישור? חס וחלילה!) יש משהו לעשות עם זה, או שזה חלק מהמערכת ועלי לפנות לפתרונות לא-חינמיים כמו tapatalk?

אני חושב שיש מצב שזה תלוי דפדפן. 

בכל אופן, הממשק למובייל הוא פשוט theme שמגיע עם המערכת (אתה יכול לעבור אליו גם מהדסקטופ).  אין לי את הידע כל כך להתעסק איתו. 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יש אפשרות לסדר את הסמיילים בצורה יותר נוחה? (שבה אפשר לראות יותר בבת אחת ולא לגלגל למטה) ואם אפשר אז גם שסמיילים דומים יהיו במקבצים (נגיד צהובים יחד, דרקונים ואנימציות יחד, צבעוניים אחרים מהפורום הישן יחד, memes יחד וכו')

יש אפשרות, אבל הממשק דפוק כך שזה יקח המון המון זמן.  אם את מתנדבת לעשות את זה לא אכפת לי לתת לך זמנית הרשאות להתעסק עם זה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אה, זה לא תכנות.  זה נעשה דרך ממשק הניהול של הפורום, פשוט בצורה מזוויעה.  יש רשימה של סמיילים, ואם אתה רוצה לשנות את המיקום של סמיילי, אתה צריך לתפוס ולגרור אותו למקום שאתה רוצה, רק שיש מאות סמיילים.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אה, אוקיי

חוץ מהמיקום, יש אופציה למשהו ששונה מרשימה אינסופית?

לצערי לא, אולי אפשר למצוא מוד שישנה את זה, אבל לא ראיתי משהו כזה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אפשר להקטין את אורך המחרוזת המינימלית לחיפוש ל-3 תווים (ואפילו 2) במקום 4?

כרגע אי אפשר לעשות חיפוש לפי ראשי תיבות לשמות קורסים כמו מד"ר, מד"ח וכו'.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

פסיי, לא חושב שזה תלוי דפדפן כל עוד הוא סביר.

השתמשתי בדפדפן המובנה של אנדרואיד 4+, זה סוגשל כרום והוא סבבה והפורום נראה בו זוועה. וזה אותה זוועה גם מהדסקטופ כשנכנסים לעיצוב מובייל. כנראה שהוא פשוט זוועה :P

מה שאתה כן יכול לעשות זה להגיד לי אם tapatalk שווה את זה, מנסיונך. (אמנם "רק" 11 שקלים, אבל עדיין)

כמה יוצא לך לכתוב בפורום מהסלולרי? זה מרגיש נוח? חסרים דברים?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

מה שאתה כן יכול לעשות זה להגיד לי אם tapatalk שווה את זה

אני משתמש בו כי כבר קניתי, אבל לא נראה לי ששווה. לא מציג תמונות, יש באגים עם ציטוטים וכו'.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש בד"כ בטאפטוק כשאני גולש מהסלולרי.  נכון, יש כרגע באג עם הצגת תמונות/יוטוב, אבל יש שם את הפיצ'ר של ה Content I participated in שזה מאוד נוח לי וחסר בסקין של המובייל.  אני צריך באמת להציק לתמיכה של טאפטוק בקשר לבאג עם התמונות.  סתם אין לי זמן.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא מרוצה מהגרסה הסלולרית (לא אפליקציה). ומצטרף בנוגע לבקשות לחיפוש, גם עניין 3 האותיות וגם הבאג בחיפוש בעברית (הוא מחפש רק את המילה הראשונה מהביטוי)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הורדתי ל-3, אבל נושא החיפוש טיפה בעייתי.  הוא לא מצליח לחפש בעברית ב full text search בגלל שזה לא נתמך ב character set הזה בדטהבייס או משהו.  יש לו גם אפשרות לחפש באמצעות מנוע sphinx אבל אני צריך שזה יהיה מותקן איפשהו והבנתי שזה בעייתי להתקין ב shared hosting בגלל דרישות הזיכרון של שרת חיפוש כזה. 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אה, אוקיי

חוץ מהמיקום, יש אופציה למשהו ששונה מרשימה אינסופית?

הוספתי עכשיו אפשרות לכל משתמש להגדיר את רשימת הסמיילים המועדפים שלו (ראי בעריכת פרופיל).  אני מקווה שזה פותר את הבעיה לכולם :)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יש אפשרות להגדיר רשימת משתמשים שאני לא אראה את השרשורים שהם פותחים?

או להגדיר "שרשור לא מעניין", שלא יופיע לי או שיופיע באפור ובקטן וכו'?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יש אפשרות להגדיר רשימת משתמשים שאני לא אראה את השרשורים שהם פותחים?

ניסית את פיצ'ר ההתעלמות?  (מוגדר דרך הפרופיל שלך)

או להגדיר "שרשור לא מעניין", שלא יופיע לי או שיופיע באפור ובקטן וכו'?

לא מצאתי אופציית נדנדוק שרשורים ב IPB.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

כשפותחים סקר, יש אפשרות סימון עם הכיתוב "הצבעה פומבית", כאשר הכוונה של זה היא שרואים מי הצביע מה. אני חושב שאנשים מסמנים את זה בטעות כי זה על פניו יכול גם להגיד שבלעדי זה, הסקר לא יהיה זמין... אולי כדאי לכתוב שם איזו הבהרה בנושא.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר...

יש כל מיני BR ו-P "שבורחים", למשל:

http://forums.techstud.net/index.php/topic/681-grinds-my-gears-v-בלוג-טרוניות-ומרמורים/?p=91141

בהתחלה חשבתי שזה רק אצלי, אבל כבר ראיתי את זה בשני מחשבים...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

זה קורה לכם גם בגלישה רגילה במחשב, או רק ממכשירים סלולריים?

שמתם לב לאיזה אפיון לבעיה?  (דפדפן מסוים, שימוש בתג bbcode מסוים וכולי)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

זה קורה לכם גם בגלישה רגילה במחשב, או רק ממכשירים סלולריים?

שמתם לב לאיזה אפיון לבעיה?  (דפדפן מסוים, שימוש בתג bbcode מסוים וכולי)

רק שאני כותב מתוך הTAPATALK. [לא השתמשתי בשום תג, כלומר זה בטוח הבעיה היא לא בצד שלי. (התקנתי את התוכנה מחדש ואפסתי הגדרות מספר פעמים)]

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה אכן ב Tapatalk

https://support.tapatalk.com/threads/tapatalk-displays-br-br-instead-of-line-break.17351/

משתמשים רבים דיווחו שהסרת Tapatalk מהמכשיר שלהם והתקנה מחדש פתרה את הבעיה.

דופלגנגר - האם כשהסרת את התוכנה השתמשת במשהו כמו Titanium Backup או משהו אחר דומה כדי לשחזר הגדרות וכולי של התוכנה?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

סליחה, התכוונתי שאני רק רואה את זה 8-[

לא משתמש בטאפ. אפרופו, פסיי, יש אפשרות להתעסק ולשנות דברים בהגדרות של ערכת המובייל? אני מוכן להתעסק עם זה אם צריך.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אצלי לפחות, הם נמצאים בערך על השם של כותב התגובה. אז אי אפשר ללחוץ עליהם בלי ללחוץ על השם, וזה כבר מקשר לפרופיל שלו. (זה לא היה ככה פעם, זה השתנה מתישהו)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...