GIR פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 גם אצלי http://prntscr.com/h0ypk/direct גם לי זה קורה עכשיו מדי פעם בצורה אקראית ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 גם לי. אני חושב שזה בגלל המוד של תודות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אני חושב שזה בגלל האשדודה של קלמנטינה :lol: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אתה יכול לתאר בדיוק את הפעולות שאתה מבצע? כל לחיצת כפתור? צירפתי צילומי מסך. אני ממלא את הכותרת. משחק עם הICON ממלא תוכן לוחץ על שמירה אגב כשאני לוחץ על BACK מהשגיאה באמת התוכן ריק וכל היתר שמור (כותרת, ICON) אולי זה קשור לeditor שמותקן? פסיי, מה דעתך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Arti פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 ה THANK YOU עולה על הכפתור הכחול הזה שם, ממש מעצבן. הציטוטים בפונט קטן וקשה לקריאה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
elius פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 הפורום נהיה איטי או שזה רק אצלי? עכשיו הבנתי שזו אותה מערכת פורומים כמו ב hwzone ושמה הפורום זוחל גם בשעות מתות(4 לפנות בוקר). גם עם כל התוספות לי אישית היה יותר נוח להשתמש ב phpbb, הרבה יותר נקי, מהיר ופשוט. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אתה יכול לתאר בדיוק את הפעולות שאתה מבצע? כל לחיצת כפתור? צירפתי צילומי מסך. אני ממלא את הכותרת. משחק עם הICON ממלא תוכן לוחץ על שמירה אגב כשאני לוחץ על BACK מהשגיאה באמת התוכן ריק וכל היתר שמור (כותרת, ICON) אולי זה קשור לeditor שמותקן? פסיי, מה דעתך? אני לא יודע, אתה עושה הכל נכון על פי מה שנראה לי ובכל זאת אצלך זה לא עובד ואצל אחרים כן... אני יכול רק לנסות אולי לבדוק בפורום של המפתחים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 הפורום נהיה איטי או שזה רק אצלי? עכשיו הבנתי שזו אותה מערכת פורומים כמו ב hwzone ושמה הפורום זוחל גם בשעות מתות(4 לפנות בוקר). גם עם כל התוספות לי אישית היה יותר נוח להשתמש ב phpbb, הרבה יותר נקי, מהיר ופשוט. לא בדיוק, אין משהו קונסיסטנטי. יש גליצ'ים זמניים כאלה שפתאום משהו איטי, ואח"כ הפורום פתאום מהיר מאוד. אני חושב שזה פשוט ספייקים ברמת ה host. הם סה"כ מבטיחים 99% uptime, לא 100 :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 גם לי זה איטי עכשיו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אני צריך לשאול את למינג שמאכסן גם את הפורום שלו על bluehost אם יש לו ספייקים כאלה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אתה יכול לתאר בדיוק את הפעולות שאתה מבצע? כל לחיצת כפתור? צירפתי צילומי מסך. אני ממלא את הכותרת. משחק עם הICON ממלא תוכן לוחץ על שמירה אגב כשאני לוחץ על BACK מהשגיאה באמת התוכן ריק וכל היתר שמור (כותרת, ICON) אולי זה קשור לeditor שמותקן? פסיי, מה דעתך? אני לא יודע, אתה עושה הכל נכון על פי מה שנראה לי ובכל זאת אצלך זה לא עובד ואצל אחרים כן... אני יכול רק לנסות אולי לבדוק בפורום של המפתחים. תודה 8-[ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אני צריך לשאול את למינג שמאכסן גם את הפורום שלו על bluehost אם יש לו ספייקים כאלה. אצלי למינג יש 175K הודעות בשנתיים, פה יש 3K ביומיים. אם זה רלבנטי... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אצלו יש הרבה הודעות חכמות. לא יודע אם זה רלוונטי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אם תהיה איטיות קונסיסטנטית אני אפנה פשוט ל bluehost. יש כל מיני אופציות שדרוג, יותר משאבים, שרת dedicated... הכל אופציונלי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 לדעתי יותר סביר שאחד התוספים תוקע את השרת מדי פעם. אתה יכול לראות performance logs של CPU וכאלה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אנחנו על shared hosting. אני לא חושב שנתוני CPU הם רלוונטיים במקרה כזה. אתה לא יודע מה עוד רץ על השרת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Tosh פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אני דאון או שאין LTR? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אני דאון או שאין LTR? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Tosh פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אני דאון או שאין LTR? אהההההההה הנה זה. נראה כמו בוורד. withdrawn ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Arti פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 איך אני משנה את הפונט של הפורום? הגודל שלו קטן לי מדי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoni פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 איך אני משנה את הפונט של הפורום? הגודל שלו קטן לי מדי אני מגדיל את הפונט דרך הדפדפן. אני חושב שבפיירפוקס יש אפילו אופצייה להגדיל רק את הטקסט ללא התמונות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרסי פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 לא יודע אם עלה אבל כשנכנסים לפורום (לעמוד הראשי) אני מופיע כ'אורח' ואז כשאני נכנס לטכנו זה מסתדר (לא צריך להתחבר) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoni פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 יש בעיה עם רשימת הנוכחים בפורום: כשהרשימה נגמרת בשם משתמש באנגלית הטקסט משתבש: עגבניה עם המון אוזניים, shirbi (+ 10 מוסתר/ים) ו- 0 אורחים נמצאים בפורום זה. לכן אולי אפשר להחליף את הטקסט שבא אחרי הרשימה למשהו כזה: עגבניה עם המון אוזניים, shirbi ו-0 אורחים, 10 מוסתרים נמצאים בפורום זה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 9, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 לא הבנתי, גם הטקסט השני שלך יצא קצת מחורבש. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoni פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 לא הבנתי, גם הטקסט השני שלך יצא קצת מחורבש. יכול להיות שזה תלוי בדפדפן אבל בכרום רואים את הטקסט השני כמו שצריך. אפשר גם לנסות משהו כמו: בנוסף ל-0 אורחים ו-10 מוסתרים נמצאים בפורום זה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 9, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 טוב, כשאני אהיה בבית אני אנסה לשחק עם הטקסט. לצערי מאז שהחופש/חג נגמר הזמן הפנוי שאני יכול להשקיע בתיקונים ירד דרסטית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 יש אופציה להשתמש בSHA1 להצפנת הססמא בTAPATALK? ראיתי שSMF אמור לתמוך בזה כרגע הוא מבקש ססמא בPLAIN TEXT :( ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 9, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 אין אופציה כזאת ב settings של טאפטוק. זה בטח משהו בקוד של הקליינט שלהם שאין לי שליטה עליו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 :thumbsup: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 יש אפשרות לכבות את הפיצ'ר שמראה מי עושה מה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 9, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 יש אפשרות לכבות את הפיצ'ר שמראה מי עושה מה? יכול להיות, אבל כמו כוסית שמבקשת במסעדה שיכבו את המזגן - מי אמר שזה מה שכולם רוצים? :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 לא ביקשתי, שאלתי אם אפשר. יש לי תחושה שרבים יירצו. הנה, תפוחית נאלצת להסתתר בגללו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 כמו כן פרסי הוא חוליגן מהמדרגה הראשונה ומפרסם הודעות ללא תוכן: http://techstud.net/forum/index.php/topic,275.msg4911.html#msg4911 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 9, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 לא ביקשתי, שאלתי אם אפשר. יש לי תחושה שרבים יירצו. הנה, תפוחית נאלצת להסתתר בגללו. טכנית - אפשרי. אם אני אשתכנע שזה גם רצון הקהילה, אז אני אסיר את הפיצ'ר. זה לא בשבילי, זה בשביל הקהילה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרסי פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 וואט היה שם סמיילי :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 גם אני בעד להוריד את זה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 גם אני! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 9, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 טוב, פה זה לא המקום לנהל הצבעה. אתם רוצים - פתחו סקר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 קודם תנעל את אליוס ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 9, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 על השטיק של התודות? אני מעדיף לפתור דברים על ידי בקשה יפה קודם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 טוב, פה זה לא המקום לנהל הצבעה. אתם רוצים - פתחו סקר. פתחתי על זה סקר כאן http://techstud.net/forum/index.php/topic,283.0.html ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
elius פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 קודם תנעל את אליוס :angry: :cry: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
think פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 פסי שיחקת אותה עם הפורום החדש, בשלושה ימים עשית ממשק שהוא הרבה יותר נוח וידידותי מהמימשק של הפורום הקודם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 9, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 פסי שיחקת אותה עם הפורום החדש, בשלושה ימים עשית ממשק שהוא הרבה יותר נוח וידידותי מהמימשק של הפורום הקודם. :hat: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 יש ערכת צבעים בהירה יותר? ערכת ברירת המחדל מדכאת :unjoy: *עריכה: עברתי על הכל, יש הרבה ערכות בהירות יותר, אבל הן מכילות אחת או יותר מהבעיות הבאות: באגים בתצוגה (פריסה), בלי תודות, בלי רשימת משתמשים בפורום. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 9, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 אנקדוטה נראית דווקא ממש בהירה יחסית ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 10, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 10, 2012 אני לא יודע אם זו אשמתה, אבל בהודעות של קלמנטינה יש תמונה בתג ספויילר והתמונה לא מופיעה: http://techstud.net/forum/index.php/topic,190.msg5304.html#msg5304 אבל אם מצטטים ועושים תצוגה מקדימה אז רואים את התמונה (וגם מהקוד בציטוט עולה שהוא בסדר). זה קרה גם בשרשור אשדודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 10, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 10, 2012 מופיעה אצלי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 10, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 10, 2012 באיזה עיצוב/דפדפן? אני באנקדוטה עם כרום. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 10, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 10, 2012 כנ"ל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.