Doppelgänger פורסם אפריל 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 8, 2013 פסי, עדיין לא עובד לא הטפאטוק. (לא שחזרתי שום הגדרות)<br /><br /> ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אפריל 8, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 8, 2013 טוב, הם מודעים שם לבעיה, יש עוד מתלוננים על זה. נראה מה הם יתקנו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם אפריל 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 14, 2013 במוד של הטלפונים הסלולרים - אפשר לשכפל את ראש העמוד בתחתיתו?ראש העמוד מכיל קישור לפורום שבו נמצא השרשור, קישור ללוח וקישור למאפיינים של המשתמש.בכל שרשור שאני מסיים לקרוא אני צריך לגלול לראש העמוד כדי לצאת בצורה מסודרת מהשרשור ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם מאי 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 9, 2013 האם יש אפשרות להפנות את תשומת ליבו של משתמש כלשהו להודעה מסוימת?נניח שזה יופיע לו בהתראות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם מאי 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 9, 2013 עקרונית יש דרך לתייג משתמשים בהודעה באותו פיצ'ר של הציטוטים כשמסמנים טקסט, אבל הבעיה היא שזה לא יגרום להתרעה אם המשתמש לא בחר לקבל התרעות כאלה וזה מכובה כברירת מחדל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מאי 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 14, 2013 (נערך) זה רק אני שלפעמים קיצורים לאמוטיקונים עובדים לו ולפעמים לא? אפילו או שזה קטע של אמוטיקונים בעריכות/ספוילרים? נערך בתאריך מאי 14, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם מאי 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 14, 2013 אולי כדאי שתראה רופא?0% לא קרה לי עד כה. וכפי שאתה רואה זה עובד בספוילרים. בפורום הקודם היה צריך לשים רווח לפני סמיילי אבל פה אין מגבלה כזו... מתי עוד זה קורה לך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מאי 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 14, 2013 אתה מוזמן להסתכל בשרשור של גמר השרדות. כל ספוילר שני שם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם מאי 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2013 חלק מהסמיילים מפסיקים להופיע בה"פים. אני חושב שלאחר N סמיילים זה כבר מופיע רק כקוד. זה די קשה להטריד בחורות בהפים ככה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מאי 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2013 טפטוק חדש יצא. בדיקה לגבי ה בר בר בר Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מאי 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2013 טפטוק חדש יצא. בדיקה לגבי ה בר בר בר Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta נראה שאין !!! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מאי 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2013 טפטוק חדש יצא. בדיקה לגבי ה בר בר בר Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta נראה שאין !!! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta ועכשיו ניסיון ללא החתימה? יששששש? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם מאי 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2013 שייייט ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מאי 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2013 :D ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doppelgänger פורסם יוני 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 6, 2013 בדיקת גרסה חדשה של הטפאטוק.<br />אני פסימי...<br /><br />Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doppelgänger פורסם יוני 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 6, 2013 :(<br /><br />Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doppelgänger פורסם יוני 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 6, 2013 נראה לי אחזור להשתמש בגרסת. הדפדפן... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם יוני 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 13, 2013 לפעמים אני קורא שרשורים אבל הם נשארים עם הסמל של "לא נקרא". זה קרה יותר מדי מכדי שאני אחשוב שזה רק בראש שלי. כמו כן, הפורום איטי בשעות האחרונות... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם יוני 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 16, 2013 גם נתקלתי בזה, אבל זה מסתדר מעצמו\בפעם השניה שאתה נכנס לאותו מקום. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם יולי 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 3, 2013 יש הרבה אמוטיקונים שהיגרו מהפורום הישן עם שם הקובץ ולא שם הקיצור, ואז כדי לכתוב אותם צריך להוסיף icon_ לפני. יש אפשרות להסיר את זה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם יולי 3, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 3, 2013 יש איזה באג בממשק ניהול הסמיילים ואני לא יכול לערוך כינויים של סמיילים. פניתי כבר ל IPB על זה ואמרו לי שזאת בעיה לוקאלית אצלנו ולפנות ל bluehost, אבל אין לי מושג מה לומר להם בנושא, וממילא בגרסא הבאה של הפורום כל הממשק הזה אמור להשתנות, אז האמת שאני מחכה לגרסא הבאה כבר.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם יולי 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 6, 2013 אוקי, תודה. --- לא יודע אם זה קורה רק לי, אבל לפעמים למרות שאני נכנס להודעה שלא נקראה, הוא עדיין משאיר את זה כ-unread. (לא במקרה שבו יש עריכה). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם יולי 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 23, 2013 ראד, זה לא אותו דבר שדיווחת עליו בפעם הקודמת? בכל מקרה, קורה לי שאני עושה ציטוט מרובה וכשאני לוחץ על "הגב ל-X תגובות מצוטטות" ההודעות נעלמות במקום להופיע בשדה הטקסט. יחסית נדיר.דפדפן - כרום מעודכן. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם פברואר 21, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2014 אשמח לאפשרות למחוק הודעה/שרשור שאני פתחתי, אם עוד לא הגיבו עליו, זה בעיקר יעזור עם המקרים האלה שבטעות מתפלק כפל, ולא אצטרך לערוך שם ולכתוב "נא למחוק". ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם פברואר 21, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2014 אשמח לאפשרות למחוק הודעה/שרשור שאני פתחתי, אם עוד לא הגיבו עליו, זה בעיקר יעזור עם המקרים האלה שבטעות מתפלק כפל, ולא אצטרך לערוך שם ולכתוב "נא למחוק". זה לא נתמך מהקופסא בפורום הזה נדמה לי. אני אבדוק אם אני מוצא מוד לזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מצמצמת פורסם פברואר 21, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2014 לבטל את האופציה לסמן את כל הפורום כנקרא :( ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פיונה פורסם פברואר 21, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2014 מצמצמת, זה לא שואל אותך ״ האם את בטוחה?״ ? כי אם לא, אולי שווה להוסיף כזה, כי הפיצר שימושי לי דווקא ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מצמצמת פורסם פברואר 21, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2014 לא שואל אותי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 12, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 12, 2014 זה בטח כבר מופיע פה, אבל מציק שאי אפשר להוסיף ציטוטים לפוסט בעריכה שלו, וכל ציטוט מחייב פוסט חדש. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם יוני 12, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 12, 2014 האמת שיש חצי תמיכה בזה. בתגובה המהירה אתה יכול להוסיף ציטוטים כשאתה מסמן את הטקסט ואז מופיע לך חלון קטן שמאפשר לך ללחוץ על צטט וזה מוסיף לתגובה המהירה... לעורך המלא אכן אין משהו כזה למיטב ידיעתי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 12, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 12, 2014 אבל תגובה מהירה לא קשורה לעריכה:scratch: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם יוני 12, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 12, 2014 ציטוט דרך מה שפסיי ציין, מכניס לך את הציטוט כטקסט עם תגיות שניתן להעתיק וכו'... מה שמוביל אותי להאמין שהעורך כן יודע להתמודד עם תגיות ועריכות.צריך לבדוק אולי אפשרות שהעורך יציג דברים תמיד לפי קוד ולא WYSIWYG... למעשה, זה מה שמקבלים אם לוחצים על הכפתור ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם יוני 13, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 13, 2014 כלום 8-[ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם אוקטובר 3, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 3, 2014 עד שהבנתי שאין לי ברירה ואני חייב להשתמש באופציית הנידנוק (אני לא מנדנק סידרתי, אני בטוח שאני הרבה יותר מנודנק ממנדנק :lol: ), הסתבר לי שהנידנוק לא אפקטיבי כשגולשים בטאפאטוק, יש אפשרות לא מסובכת מדי לעשות שזה יהיה אפקטיבי גם שם? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 8, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2014 באג? http://forums.techstud.net/index.php/topic/11484-%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%9C-%D7%91%D7%9B%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A4%D7%AA%D7%97%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%A4-%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%99-%D7%9E%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%A9/ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם אוקטובר 29, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 29, 2014 אני לא מצליח אף פעם לערוך הודעות שכתבתי בטאפאטוק (הכפתור של העריכה לא מגיב), יש עוד אנשים שסובלים מהתופעה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם דצמבר 27, 2014 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 27, 2014 כל פעם שאני מקבל הודעה, אם אני זה שהתחיל בשיחה, אז תמיד מופיע האווטר והכינוי שלי, במקום שתמיד יופיע האווטר והכינוי של מי ששלח אלי את ההודעה.הנה תמונה שממחישה את הכוונה שלי: (היא גם ממחישה שאני יוזם שיחות עם אחרים הרבה פחות ממה שאחרים יוזמים שיחות איתי 8-[ , אבל זה לא הנושא..) http://i.imgur.com/4mt2Y9e.png *כל הצינזורים הם אובר-זהירות כדי למנוע הדלפות מהודעות פרטיות שעלולות להיחשב אאוטינג ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Buttercup פורסם פברואר 27, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2015 פוסטים בטאפאטאלק מופיעים עם סמיילי קורץ במקומות אקראיים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם פברואר 27, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2015 פוסטים בטאפאטאלק מופיעים עם סמיילי קורץ במקומות אקראיים{style_image_url}/attachicon.gif Screenshot_2015-02-27-03-15-59.pngא. אצלי בטפאטוק זה לא קורה, ניסית לעדכן גירסה?ב. נראה שהוא הופך סוגר סוגריים לקריצה, כלומר ) ג. אצלי הוא לא מציג את רוב הרגשונים ואני מתעלם או מנחש לפי הטקסט. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 4, 2015 דיווח שיתוף פורסם מרץ 4, 2015 http://www.codecogs.com/gif.latex?%5CPsi, תוסף ה-tex הפסיק לעבוד. אצלי לפחות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם מרץ 4, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 4, 2015 הממ, נראה באמת שבור, אני אצטרך לבדוק את זה. תודה על הדיווח. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם מרץ 5, 2015 דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2015 פוסטים בטאפאטאלק מופיעים עם סמיילי קורץ במקומות אקראיים{style_image_url}/attachicon.gif Screenshot_2015-02-27-03-15-59.pngא. אצלי בטפאטוק זה לא קורה, ניסית לעדכן גירסה?ב. נראה שהוא הופך סוגר סוגריים לקריצה, כלומר ) ג. אצלי הוא לא מציג את רוב הרגשונים ואני מתעלם או מנחש לפי הטקסט.עידכנתי גירסה ועכשיו גם לי זה קורה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם ספטמבר 7, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 7, 2015 @@psibeast,יש באג שקורה לי בכרום בנוטיפיקציות, כשמישהו מצטט הודעה שלי אני לא יכול ללחוץ על הלינק במילה qouted כדי לעבור להודעה שבה ציטטו אותי.אחרי שאני קורא את הנוטיפיקציה והיא כבר "ישנה", כלומר לא מודגשת ונראת כמו שאר הנוטיפיקציות כן אפשר ללחוץ על הלינק. (למישהו עוד זה קורה?) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם ספטמבר 7, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 7, 2015 האמת שיצאה כבר הגרסא הבאה של IPB ואני חושב מתישהו לשבת ולשדרג את הפורום אליה. מצד אחד זה יכול לרענן ולשפר את חווית המשתמש בפורום, מצד שני זה הרפתקאה, יש לנו כל מיני פלאג-אינים שעלולים להפסיק לעבוד, ועלולים לצוץ באגים חדשים. אני חושב האם כדאי לי להיכנס לכאב הראש הזה. יש בקרוב חגים עם חופשים ויהיה לי קצת זמן, אולי אז יהיה זמן טוב לעשות את זה. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ספטמבר 13, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 13, 2015 http://www.codecogs.com/gif.latex?%5CPsi, תוסף ה-tex הפסיק לעבוד. אצלי לפחות.הבעייה הזו חזרה אצלי. כרום ופיירפוקס. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ספטמבר 15, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 15, 2015 ....ועכשיו זה בסדריש סיבה שזה בא והולך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם ספטמבר 15, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 15, 2015 המנוע שמרנדר את ה tex הוא שירות צד שלישי של http://www.codecogs.comיש להם בעיות בזמן האחרון, בכלל האתר נראה דיי שומם (חוץ מאנשים בפורום שלהם שמתלוננים על בעיות דומות) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ספטמבר 15, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 15, 2015 אז זה לא משהו ש-http://www.codecogs.com/gif.latex?%5CPsi תקן?כי הוא באמת לא היה פה כל החג עד כמה שראיתי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם ספטמבר 15, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 15, 2015 לא נראה לי שזה קשור אליו ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם ספטמבר 15, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 15, 2015 בוריס צודק, אלה בעיות של שירות הצד 3 ואין לי כל כך דרך להשפיע עליהם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.