מעבר לתוכן

באגים ידועים ובקשות לפיצ'רים חדשים

psibeast

הודעות מומלצות

במוד של הטלפונים הסלולרים - אפשר לשכפל את ראש העמוד בתחתיתו?

ראש העמוד מכיל קישור לפורום שבו נמצא השרשור, קישור ללוח וקישור למאפיינים של המשתמש.

בכל שרשור שאני מסיים לקרוא אני צריך לגלול לראש העמוד כדי לצאת בצורה מסודרת מהשרשור

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר...

עקרונית יש דרך לתייג משתמשים בהודעה באותו פיצ'ר של הציטוטים כשמסמנים טקסט, אבל הבעיה היא שזה לא יגרום להתרעה אם המשתמש לא בחר לקבל התרעות כאלה וזה מכובה כברירת מחדל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

זה רק אני שלפעמים קיצורים לאמוטיקונים עובדים לו ולפעמים לא?

:think:

:dontknow:

אפילו

:no:

או שזה קטע של אמוטיקונים בעריכות/ספוילרים?

נערך בתאריך - על-ידי אודי
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אולי כדאי שתראה רופא?

0%

לא קרה לי עד כה. וכפי שאתה רואה זה עובד בספוילרים. בפורום הקודם היה צריך לשים רווח לפני סמיילי אבל פה אין מגבלה כזו... מתי עוד זה קורה לך?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...

חלק מהסמיילים מפסיקים להופיע בה"פים. אני חושב שלאחר N סמיילים זה כבר מופיע רק כקוד.

זה די קשה להטריד בחורות בהפים ככה!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...

לפעמים אני קורא שרשורים אבל הם נשארים עם הסמל של "לא נקרא". זה קרה יותר מדי מכדי שאני אחשוב שזה רק בראש שלי. כמו כן, הפורום איטי בשעות האחרונות...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר...

יש הרבה אמוטיקונים שהיגרו מהפורום הישן עם שם הקובץ ולא שם הקיצור, ואז כדי לכתוב אותם צריך להוסיף icon_ לפני. יש אפשרות להסיר את זה?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יש איזה באג בממשק ניהול הסמיילים ואני לא יכול לערוך כינויים של סמיילים.  פניתי כבר ל IPB על זה ואמרו לי שזאת בעיה לוקאלית אצלנו ולפנות ל bluehost, אבל אין לי מושג מה לומר להם בנושא, וממילא בגרסא הבאה של הפורום כל הממשק הזה אמור להשתנות, אז האמת שאני מחכה לגרסא הבאה כבר..

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אוקי, תודה.

---

לא יודע אם זה קורה רק לי, אבל לפעמים למרות שאני נכנס להודעה שלא נקראה, הוא עדיין משאיר את זה כ-unread. (לא במקרה שבו יש עריכה).

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר...

ראד, זה לא אותו דבר שדיווחת עליו בפעם הקודמת?

בכל מקרה, קורה לי שאני עושה ציטוט מרובה וכשאני לוחץ על "הגב ל-X תגובות מצוטטות" ההודעות נעלמות במקום להופיע בשדה הטקסט. יחסית נדיר.

דפדפן - כרום מעודכן.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 6 חודשים מאוחר יותר...

אשמח לאפשרות למחוק הודעה/שרשור שאני פתחתי, אם עוד לא הגיבו עליו, זה בעיקר יעזור עם המקרים האלה שבטעות מתפלק כפל, ולא אצטרך לערוך שם ולכתוב "נא למחוק". 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אשמח לאפשרות למחוק הודעה/שרשור שאני פתחתי, אם עוד לא הגיבו עליו, זה בעיקר יעזור עם המקרים האלה שבטעות מתפלק כפל, ולא אצטרך לערוך שם ולכתוב "נא למחוק". 

זה לא נתמך מהקופסא בפורום הזה נדמה לי.  אני אבדוק אם אני מוצא מוד לזה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 3 חודשים מאוחר יותר...

האמת שיש חצי תמיכה בזה.  בתגובה המהירה אתה יכול להוסיף ציטוטים כשאתה מסמן את הטקסט ואז מופיע לך חלון קטן שמאפשר לך ללחוץ על צטט וזה מוסיף לתגובה המהירה... לעורך המלא אכן אין משהו כזה למיטב ידיעתי.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

ציטוט דרך מה שפסיי ציין, מכניס לך את הציטוט כטקסט עם תגיות שניתן להעתיק וכו'... מה שמוביל אותי להאמין שהעורך כן יודע להתמודד עם תגיות ועריכות.
צריך לבדוק אולי אפשרות שהעורך יציג דברים תמיד לפי קוד ולא WYSIWYG...

למעשה, זה מה שמקבלים אם לוחצים על הכפתור switch.png

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 3 חודשים מאוחר יותר...

עד שהבנתי שאין לי ברירה ואני חייב להשתמש באופציית הנידנוק (אני לא מנדנק סידרתי, אני בטוח שאני הרבה יותר מנודנק ממנדנק :lol: ), הסתבר לי שהנידנוק לא אפקטיבי כשגולשים בטאפאטוק, יש אפשרות לא מסובכת מדי לעשות שזה יהיה אפקטיבי גם שם?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • 1 חודש מאוחר יותר...

כל פעם שאני מקבל הודעה, אם אני זה שהתחיל בשיחה, אז תמיד מופיע האווטר והכינוי שלי, במקום שתמיד יופיע האווטר והכינוי של מי ששלח אלי את ההודעה.

הנה תמונה שממחישה את הכוונה שלי: (היא גם ממחישה שאני יוזם שיחות עם אחרים הרבה פחות ממה שאחרים יוזמים שיחות איתי  8-[ , אבל זה לא הנושא..)

http://i.imgur.com/4mt2Y9e.png

*כל הצינזורים הם אובר-זהירות כדי למנוע הדלפות מהודעות פרטיות שעלולות להיחשב אאוטינג

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 1 חודש מאוחר יותר...

פוסטים בטאפאטאלק מופיעים עם סמיילי קורץ במקומות אקראיים{style_image_url}/attachicon.gif Screenshot_2015-02-27-03-15-59.png

א. אצלי בטפאטוק זה לא קורה, ניסית לעדכן גירסה?

ב. נראה שהוא הופך סוגר סוגריים לקריצה, כלומר )

ג. אצלי הוא לא מציג את רוב הרגשונים ואני מתעלם או מנחש לפי הטקסט.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

פוסטים בטאפאטאלק מופיעים עם סמיילי קורץ במקומות אקראיים{style_image_url}/attachicon.gif Screenshot_2015-02-27-03-15-59.png

א. אצלי בטפאטוק זה לא קורה, ניסית לעדכן גירסה?

ב. נראה שהוא הופך סוגר סוגריים לקריצה, כלומר )

ג. אצלי הוא לא מציג את רוב הרגשונים ואני מתעלם או מנחש לפי הטקסט.

עידכנתי גירסה ועכשיו גם לי זה קורה.
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 6 חודשים מאוחר יותר...

@@psibeast,

יש באג שקורה לי בכרום בנוטיפיקציות, כשמישהו מצטט הודעה שלי אני לא יכול ללחוץ על הלינק במילה qouted כדי לעבור להודעה שבה ציטטו אותי.

אחרי שאני קורא את הנוטיפיקציה והיא כבר "ישנה", כלומר לא מודגשת ונראת כמו שאר הנוטיפיקציות כן אפשר ללחוץ על הלינק. 

(למישהו עוד זה קורה?)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

האמת שיצאה כבר הגרסא הבאה של IPB ואני חושב מתישהו לשבת ולשדרג את הפורום אליה. 

מצד אחד זה יכול לרענן ולשפר את חווית המשתמש בפורום, מצד שני זה הרפתקאה, יש לנו כל מיני פלאג-אינים שעלולים להפסיק לעבוד, ועלולים לצוץ באגים חדשים. 

אני חושב האם כדאי לי להיכנס לכאב הראש הזה.  יש בקרוב חגים עם חופשים ויהיה לי קצת זמן, אולי אז יהיה זמן טוב לעשות את זה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

המנוע שמרנדר את ה tex הוא שירות צד שלישי של http://www.codecogs.com

יש להם בעיות בזמן האחרון, בכלל האתר נראה דיי שומם (חוץ מאנשים בפורום שלהם שמתלוננים על בעיות דומות)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...