bubbles פורסם פברואר 25, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 25, 2013 גם אותי לא שאלו ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
stanly פורסם פברואר 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 25, 2013 האמת ש-70% מהסיבה שהחלטתי לעבוד איפה שהתראינתי היא הבחור שראיין אותי שפשוט מרגיש כמו הבנאדם הכי מקצועי שיש. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
bubbles פורסם פברואר 25, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 25, 2013 הו, התמימותמחכה כבר להתחיל :oops: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ranglad פורסם אפריל 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 14, 2013 יש למישהו רעיון לאן לנסות להתקבל במטרה להתחיל לעבוד בקיץ או תחילת סמסטר חמישי אם אני בחשמל-פיסיקה סמסטר רביעי כרגע, ויותר מתחבר לקורסים הפיסיקליים בינתיים? הייתי לפני כמה ימים ביום זרקור של אינטל ולא הלהיב אותי במיוחד איך שהם תיארו את מה שהם עושים שם, אבל מצד שני לא באמת הבנתי מה המשמעות של מה שהם מתארים לי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם אפריל 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 15, 2013 הייתי לפני כמה ימים ביום זרקור של אינטל ולא הלהיב אותי במיוחד איך שהם תיארו את מה שהם עושים שם, אבל מצד שני לא באמת הבנתי מה המשמעות של מה שהם מתארים לי.אצל איזו מחלקה ישבת? אני אגיד להם להחליף את הנציג :twisted: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ranglad פורסם אפריל 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 15, 2013 נראה לי שזה היהchip designאבל לא לגמרי בטוח - לבן אדם שראיין אותי קראו אבי קובקס - אל תשלחו אותו לימי זרקור יותר חחחחולגבי השאלה שלי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
bubbles פורסם אפריל 15, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 15, 2013 הייתי ממליצה על תחום האלקטרואופטיקה אם זה מעניין אותך (לא חסר שם פיסיקה)לאלביט יש משרות לסטודנטים בתחום ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ranglad פורסם אפריל 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 15, 2013 זה בהחלט מעניין אותי , תודה על העצה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.