guyl44 פורסם נובמבר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 15, 2012 היי בגליון 4 במתנט של חדו"א יש שאלה כזאת: חשב את הגבול (אם קיים)- [jstex](1-cos2x)/(1-cos9x)[/jstex] כש-x שואף לאפס. לא כל כך הולך לי, ואי אפשר להשתמש בלופיטל (לא רוצה להתרגל לזה, בכל מקרה). למישהו יש רעיון? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם נובמבר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 15, 2012 ניסית עם פיתוח טיילור? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
guyl44 פורסם נובמבר 15, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 15, 2012 לא למדנו עדיין ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם נובמבר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 15, 2012 אי אפשר להשתמש בלופיטל בגלל הגדרת התרגיל? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
guyl44 פורסם נובמבר 15, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 15, 2012 לא, פשוט כי לא למדנו עדיין. אני יודע איך להשתמש בו, אבל מעדיף למצוא דרך שלא דורשת אותו כי טכנית אני "לא אמור לדעת" את השיטה עדיין. מקווה שזה נשמע הגיוני. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם נובמבר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 15, 2012 מותר לך להשתמש בכך שעבור x קטן, [jstex] sinx\sim x[/jstex] ? אם כן, אתה יכול לפתוח לפי נוסחה בסגנון [jstex]2sin^2x = 1-cos2x[/jstex] ולהתקדם שם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
guyl44 פורסם נובמבר 15, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 15, 2012 המממ, אני לא מכיר את הטענה הזאת אבל זה נשמע כמו משהו ש"צריכים לדעת", אז אני אנסה ללכת בכיוון הזה אם אין משהו אחר. תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.