ilayilay Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 אהלן,האם מישהו יודע מה ההבדל בין אינפי 1 לאינפי 1מ'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
602 Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 הקורס חדש ולכן קח את מה שארשום בערבון מוגבל:בטח שמת לב לפי ה-UG שראשי הפרקים זהים עבור שני הקורסים. למרות זאת:אינפי 1 הוא קורס של מתמטיקאים ולכן הוא ברמה הרבה יותר גבוה משאר החדו"א/אינפי 1. בפרט, יש בו דברים ששאר הקורסים לא יגעו בהם (לפחות זה היה המצב עד עכשיו).אינפי 1מ' הוא קורס חדש שמחליף את חדו"א 1ת' (מיועד בעיקר למדמ"ח/חשמל/פיסיקה). מבחינת הרמה אני לא יודע עד כמה היא תהיה גבוהה יחסית לחדו"א 1ת', אבל הניחוש שלי היא שהיא עדיין תהיה נמוכה מזאת של אינפי 1. פעם למדמחניקים הייתה בחירה האם לעשות את אינפי 1+2+3 או חדו"א 1ת'+2ת', ועכשיו היא בוטלה.לדעתי זה לא מעיד על כך שתהיה חפיפה בין החומר של אינפי 1 ו-1מ'. קשה לי להאמין שירצו ללמד באינפי 1מ' את הדברים שפעם לימדו באינפי ולא לימדו בחדו"א (למשל טופולוגיה. אני לא יודע אם זאת הייתה גחמה של המרצה או שזה תמיד בחומר, אבל כמדומני היו עוד לא מעט דוגמאות). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilayilay Posted September 12, 2014 Author Report Share Posted September 12, 2014 תודה!! עזרת מאוד! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts