מעבר לתוכן

סמסטר חורף הקרוב

הודעות מומלצות

אז חשבתי על הפעלה, אלגוריתמים 1, אוטומטים ושפות פורמליות ואולי איזה קורס הומני. איך זה מבחינת עומס? אני מקווה גם להתחיל לעבוד מתישהו השנה יומיים בשבוע.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

סמסטר סביר לגמרי, אפילו פחות מהמומלצת לא?

הפעלה היחיד שעמוס, מה שכן הוא מאוד עמוס...

באלגוריתמים ואוטומטים אין כמעט השקעה במהלך הסמסטר מלבד הבנה של החומר, בזמני לא היו ש"ב באלגו' (אבל נראה לי ששינו את זה!), וגם באוטומטים הם רק מגן... מה שכן צריך להזהר לא לאבד את שני הקורסים האלה בדרך (או לאבד ולהשלים ברבאק לפני המבחן).

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

סמסטר סביר לגמרי, אפילו פחות מהמומלצת לא?

הפעלה היחיד שעמוס, מה שכן הוא מאוד עמוס...

באלגוריתמים ואוטומטים אין כמעט השקעה במהלך הסמסטר מלבד הבנה של החומר, בזמני לא היו ש"ב באלגו' (אבל נראה לי ששינו את זה!), וגם באוטומטים הם רק מגן... מה שכן צריך להזהר לא לאבד את שני הקורסים האלה בדרך (או לאבד ולהשלים ברבאק לפני המבחן).

אני לא מחפשת להגיע לנקודות של המומלצת, אני מעריכה את הזמן החופשי שלי.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

סבבה, לא אמרת את זה אז זה מה שעולה לראש להשוות.

מה שכן, תזכרי שאת רוצה לגמור את התואר מתישהו (בהנחה שאת רוצה), אם תקחי רק 10 נק' כל סמטסר זה ייקח הרבה זמן...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

סבבה, לא אמרת את זה אז זה מה שעולה לראש להשוות.

מה שכן, תזכרי שאת רוצה לגמור את התואר מתישהו (בהנחה שאת רוצה), אם תקחי רק 10 נק' כל סמטסר זה ייקח הרבה זמן...

כרגע זה בעיקר בגלל הפעלה והעובדה שאני רוצה להתחיל לעבוד (שבטח תדרוש יומיים ריקים מבחינת הרצאות/תירגולים) ולא יודעת איך הזמן שלי יתחלק בין כל הדברים, 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

באלגו ואוטומטים לא הייתי ממליץ לפזול לעבר האופציה של לוותר על הש"ב (בתקווה שזה יסתדר לך מבחינת עבודה כמובן).

באלגו השיעורים חובה, אבל ההמלצה היא בעיקר לגבי אוטומטים, ששם השיעורים באמת יכולים לעשות את ההבדל בקורס (המתרגלות ממליצות כל הזמן לבוא לסדנאות, בעיקר כדי לקבל פידבק על הפתרונות).

(אני מזכיר את זה כי עם הפעלה והכל, קל לשכוח ממה שלא חובה. הבנתי שרוצים לעשות קצת שינויים קלים בהפעלה מבחינת העומס בש"ב (או שכבר עשו), אז אולי הרווחת.)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אז חשבתי על הפעלה, אלגוריתמים 1, אוטומטים ושפות פורמליות ואולי איזה קורס הומני. איך זה מבחינת עומס? אני מקווה גם להתחיל לעבוד מתישהו השנה יומיים בשבוע.

זה סבבה לגמרי.

אפשר לדעתי גם להוסיף עוד קורס לא פקולטי בלי בעיה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

זה סבבה לגמרי.

אפשר לדעתי גם להוסיף עוד קורס לא פקולטי בלי בעיה.

החלטתי בסוף להירשם להפעלה, אלגו', אוטומטים והסתברות. אם אני ארגיש שזה יותר מדי אני אעיף את הסתברות. 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הסתברות זה די מעיק :|

כן, שמעתי, הגשה כל שבוע וכו'. בגלל זה אני לוקחת אותו "על תנאי". השמועות אומרות שאפשר לוותר על ההרצאות ולהסתפק בתירגולים. 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...