מעבר לתוכן

הודעות מומלצות

שאלת עומס (כמה צפוי). אז אני מתכננת לשפר את מת"מ בקיץ האחרון. אני רוצה מתישהו בהמשך לקחת את מבוא לבינה מלאכותית ובין היתר, אלוגוריתמים 1 זה אחד הקדמים (את שני האחרים אני עושה עכשיו) והוא הולך להיפתח בקיץ הקרוב.

יהיה יותר מדי עמוס אם אני אקח את שניהם (בתוספת קורס סלסה שאני כמעט בטוח לוקחת- 3 שעות בשבוע)?

אני מאמינה שהתרגילים במת"מ לא יהיו קשים (היו לי אחלה ציונים סמסטר קודם), רק יקחו זמן, מצד שני אני מתכננת לעשות אותם לבד.

אם נתעלם שנייה מהמחיר הכספי, מה אתם אומרים?  

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...

לא הייתי לוקח מת"מ עם אלגו ביחד בקיץ.

את לוקחת שפות עכשיו, לא? אז את בסמסטר שלישי אני מניח.

זה אומר שאת תגיעי לסמסטר רביעי עם הלשון בחוץ, ישר להפעלה וזה לא כדאי לעשות הפעלה ובינה באותו סמסטר.

לדעתי תשפרי מת"מ או שתעשי אלגו, אבל לא את שניהם.

אני במקומך הייתי משפר מת"מ וזהו. אלגוריתמים זה קורס שעדיף למרוח אותו על סמסטר שלם מאשר על סמסטר קצר (קיץ) כי זה קורס של הבנה ולא של תקתוק-מקלדת (כמו מת"מ)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה (היחידה משום מה). החלטתי בסוף לוותר על אלגו', יותר בגלל המחיר, האמת. אני עושה עכשיו סמסטר רביעי, אבל שלישי מבחינת הקורסים. 

אם הייתי עושה את אלגו' בקיץ, חשבתי לעשות סמסטר הבא הפעלה, מבוא לבינה, הסתברות ועוד איזה קורס הומני. זה באמת היה יוצא עמוס? במקום זה אני פשוט אחליף את מבוא באלגו', ונדחה את מבוא לסמסטר הבא. יוצא סביר מבחינת עומס? 

אני לא לגמרי זוכרת כרגע, הסתברות זה קדם למשהו? חשבתי אולי לקחת משהו אחר במקום. 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אה, רק הפעלה, בינה הסתברות והומני? טוב, זה לא עמוס גם אם את עובדת, אבל זה תלוי גם בשותפים בהפעלה. לנו היה אחלה הרכב והעבודה זרמה.

לדעתי אפשר לדחוף פנימה אלגוריתמים. אלגו זה לדעתי הקורס הכי חשוב בתואר, אין טעם לדחות אותו סתם ככה.

תשאלי בכל מקרה בקבוצה בפייסבוק עד כמה זה עמוס, כי לא עשיתי בינה.

הסתברות זה קדם לרשתות, שזה קדם למלא קורסים שווים :dreamy:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...