psibeast פורסם אוקטובר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 יש אפשרות לתמיכה בסלולר? ראדה, אם אתה מזכיר את זה. פסי, אני ממליץ על tapatalk. התקנתי tapatalk. אם מישהו יכול לבדוק את זה, אני אשמח. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 לא ידעתי שצריך לרשום את זה שם... רשמתי עכשיו תחת forums.techstud.net ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 נראה לי שעובד Sent from my E10i using Tapatalk 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 כן, עובד גם לי :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 הכפתור "הגיב" מציק לי. הייתי שמח אם זה לא קשה שיהיה כתוב שם "להגיב" ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 כן, התרגום קצת מעפן, אני צריך לראות איפה אני עורך ומתקן אותו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 שלחתי שתי הודעות פרטיות והן לא מופיעות תחת פריטים שנשלחו מוזר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 כברירת מחדל הפורום לא שומר את ההודעות הפרטיות ששלחת, רק את אלה שקיבלת. אתה יכול לשנות את זה בהגדרות של ההודעות הפרטיות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 שיניתי, תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
appleGirl פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 איך מנדנקים יוזרים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 בפרופיל, יש buddy/ignore list. מוסיפים את שם המשתמש ל ignore list. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 כמה עיצובים נחמדים לפורום: 1. http://custom.simplemachines.org/themes/index.php?lemma=2173 2. http://www.themesbase.com/SMF-Themes/7412_Ceiling.html 3. http://www.themesbase.com/phpBB-Themes/5857_CleanSilver.html 4. http://www.themesbase.com/SMF-Themes/7379_Akmif.html השלישי זה עיצוב של PHPBB לא של SMF ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 הבעיה עם custom themes היא שאני חושב שרוב המודים לא יעבדו איתם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
קלמנטינה פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 כמה עיצובים נחמדים לפורום: 1. http://custom.simplemachines.org/themes/index.php?lemma=2173 2. http://www.themesbase.com/SMF-Themes/7412_Ceiling.html 3. http://www.themesbase.com/phpBB-Themes/5857_CleanSilver.html 4. http://www.themesbase.com/SMF-Themes/7379_Akmif.html הראשון יפה ושקסי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 חובה אפשרות לחזור להודעה שהרגע כתבתי, אני רוסי וכותב עם שגיאות ואז מתקן. זה קיים ופספסתי? עריכה: מצאתי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 אם אפשר יהיה להוסיף עיצוב בסגנון הטכנו (phpbb) זה יהיה נחמד. עכשיו ההודעות מרוחות טיפה על פני הדף, והכותר של כל הודעה מפריע ברצף הקריאה... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silverlining פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 שמצצטים זה מקטין את הפונט וזה קצת מעצבן יש מצב לשנות את זה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 מאסטרו, http://techstud.net/forum/index.php?action=profile;area=theme;u=14 סמן את " חזרה לדיונים לאחר שליחת הודעה כברירת מחדל." ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 זה דווקא יכול להיות טוב לדיונים ארוכים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 1. לוקח ממש הרבה זמן לצטט לעריכה מהירה. 2. הצבע והכיתוב הקטן של הציטוט מפריעים. 3. אין כפתור "הבא" כדי לעבור לעמוד הבא, צריך ללחוץ על מס' דפים... (בהתחלה התבלבלתי עם מעברי הנושאים ולא הבנתי מה נשתנה פתאום :o ) 4. לחיצה על שם של יוזר לא מעתיק את השם לעריכה מהירה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 מאסטרו, http://techstud.net/forum/index.php?action=profile;area=theme;u=14 סמן את " חזרה לדיונים לאחר שליחת הודעה כברירת מחדל." זה מהדברים שחייבים שיהיו בברירת מחדל מלכתחילה, אחרת משתמשים יברחו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
mitsh פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 יש אפשרות להסתיר מצב חיבור? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 יש אפשרות להסתיר מצב חיבור? כן http://techstud.net/forum/index.php?action=profile;area=account;u=14 "הראה לאחרים שאתה מחובר לפורום" ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
האיש הירוק פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 זה רק אני או שהטקסט ממש ממש ממש קטן? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
elius פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 יש אפשרות להגדיל את הפונטים/layout של הפורום? הגדלה דרך פיירפוקס מגדילה גם את התמונות וזה לא רצוי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מר שמלו פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 רגע, איך אני יודע איזה שרשורים קראתי כבר ואיזה לא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
קלמנטינה פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 יש לך שלט כחול "חדש" ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מר שמלו פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אה, וואו, זה הגיוני. לא ראיתי את זה. ואיך לזהות שרשורים שהגבתי בהם? אני בטוח שאפשר, אבל לא הצלחתי לראות את זה.. עריכה: לא משנה, ראיתי את הסמיילי המוזר הזה בצד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 כל מה שלא קראת יש סימן "חדש" לידו. אתה יכול ללחוץ עליו וזה מביא אותך ישר לדברים החדשים. אחרי שאתה עובד על כולם, הסימון נעלם מהשרשור. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 יש מקרא מתחת - דברים שהגבת, שרשורים חמים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מר שמלו פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 כל מה שלא קראת יש סימן "חדש" לידו. אתה יכול ללחוץ עליו וזה מביא אותך ישר לדברים החדשים. אחרי שאתה עובד על כולם, הסימון נעלם מהשרשור. תודה =) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lord Bodom פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 כן, יש Latex. התג הוא jstex דוגמא: [jstex]\lim_{n \to \infty}\sum_{k=1}^n \frac{1}{k^2}= \frac{\pi^2}{6}[/jstex] יש אפשרות להוסיף את התג הזה לסרגל הכלים של ה-editor? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 יש דרך לתרום את שינויי התרגום בחזרה לSMF? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Siluro פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 סמיילים, עובד? :violent4: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 עובד! :wav: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Siluro פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 יופי :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Siluro פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 הממ דווקא הבסיסיים לא עברו? מוזר. בודק. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אפשר לעשות שהפחות שימושיים לא ייפתחו לרשימה מלאה ישר? נראה לי גם "תצוגה מוקדמת" הפסיק לפעול. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Siluro פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אפשר לעשות שהפחות שימושיים לא ייפתחו לרשימה מלאה ישר? נראה לי גם "תצוגה מוקדמת" הפסיק לפעול. היא עובדת. פשוט זה לא מרענן את הדף. אחרי שאתה לוחץ על תצוגה מקדימה, תעלה לראשית הדף ותראה את התצוגה המקדימה החדשה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אפשר לעשות שהפחות שימושיים לא ייפתחו לרשימה מלאה ישר? נראה לי גם "תצוגה מוקדמת" הפסיק לפעול. זה חובה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אפשר לעשות שהפחות שימושיים לא ייפתחו לרשימה מלאה ישר? זה חובה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 עובדים על זה. :) עוד מעט הכל יסודר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 רק אני עיוור או שהפונט פה קטן? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gin&tonic פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 מכיוון זה לא פורום של אס"ט, מותר לדבר פה על הורדות וכאלה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 ראדא, דווקא לדעתי אותו הדבר, אני פה ושם בזום של 110% וזה מספיק טוב. אבל אני בעיצוב ברירית המחדל אז אולי ב core זה קצת שונה ג'ין לדעתי לא יותר ממה שהיה מותר שם ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אולי. שאלה נוספת - כשאני עובר לאתר אחר, וחוזר - הוא מתנתק. זה רק אצלי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אצלי זה לא מתנתק, יש אפשרות כזו כשאתה עושה login שבטח ראית ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 מכיוון זה לא פורום של אס"ט, מותר לדבר פה על הורדות וכאלה? אפשר לדבר באופן כללי, אסור לתת לינקים וכולי כי זה כבר בעייתי מבחינה חוקית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אצלי נשאר מחובר גם אחרי שאני מכבה ומדליק את המחשב. יש אופציה בזמן הlog in. לדעתי אוסר לפרסם לינקים לתוכן מוגן. לדבר על אליינס ואיך הורדתי הרצאה של צילג לאייפון 6 - מותר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אגב, קצת מטריד עניין ה-"סה'כ זמן מחובר" :דואג: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.