psibeast Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 טוב, אז כפי שאתם רואים אנחנו מנסים פה מערכת שהיא טיפה שונה מ PHPBB. לכן יש כמה הנחיות למי שמגיע מהפורום הישן. 1. חלון תגובה מהירה. בתור ברירת מחדל הוא מקופל למטה, אפשר להגדיר שהוא יהיה פתוח כברירת חמדל דרך עריכת פרופיל -> ושם שינוי פרופיל -> העדפות תצוגה ועיצוב. שם באופציה הלפני אחרונה: השתמש בתגובה מהירה בתצוגת הדיון אפשר לקבוע אם זה יהיה פתוח כברירת מחדל או סגור. 2. הטמעת וידאו. אין כאן BBCode מיוחד לזה, פשוט יש לשים את הלינק המלא ליוטוב והוא יהיה embeded באופן אוטומטי. 3. נדנוק משתמשים: גם בשינוי פרופיל - Buddies/Ignore list 4. יש פה שליחת הודעות פרטיות לריבוי משתמשים כולל BCC. כיצד לשנות את ההגדרות כדי שהודעות פרטיות יעבדו כמו בפורום הקודם: הודעות פרטיות -> העדפות -> שנה הגדרות. שם תבחר Display Personal Messages -> Conversation סמן את "הצג מסרים אישיים בראש" (כדי שזה יהיה החדשים ביותר למעלה ולא ההפך) סמן את Save a copy of each personal message in my sent items by default. ועוד מה שאתה רוצה. 5. יש פה מערכת "קארמה" שבה אפשר לדרג משתמשים והודעות. אפשר לתת דירוג אחת לשעה כרגע, והפיצ'ר ניסיוני בתקווה שהוא לא ישמש להתנגחויות. בוטל. 6. התג ל Latex פה הוא jstex ולא tex כמו בפורומים הקודמים. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
שבלול Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 איך נותנים קארמה? איך תומכים או בזים להודעה? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
מר חסון Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 יש בחירת עיצובים שונים? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
שבלול Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 יש בחירת עיצובים שונים? כן, בפרופיל לא שאני מבין מה שונה :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 יש שני עיצובים כרגע, אפשר לבחור מהפרופיל. יש מצב שהשני מוצלח יותר. אולי אני אהפוך אותו לברירת מחדל. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 כן אני עם השני עכשיו והוא נוח יותר Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
מר חסון Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 אני רוצה את העיצוב הישן :( *בכי נוסטלגי* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 הבעיה היחידה איתו זה שנראה לי שהמוד של קארמת הודעות לא עובד בו... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 איך נותנים קארמה? איך תומכים או בזים להודעה? יש ליד כל משתמש מימין Karma: תמוך או בוז. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
מר חסון Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 הבעיה היחידה איתו זה שנראה לי שהמוד של קארמת הודעות לא עובד בו... האמת שזה היה בצחוק כי העיצוב הישן הוא של PHPBB ופה זה משהו אחר... לא? יש אפשרות לשים את העיצוב ה"ישן" בפורום הזה? מה זה אומר שהמוד של קארמה לא עובד בו, זה יהיה לכולם או רק למי שמשתמש בו? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIR Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 עדיף שלא יהיה את המוד של קארמה Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 הבעיה היחידה איתו זה שנראה לי שהמוד של קארמת הודעות לא עובד בו... האמת שזה היה בצחוק כי העיצוב הישן הוא של PHPBB ופה זה משהו אחר... לא? יש אפשרות לשים את העיצוב ה"ישן" בפורום הזה? מה זה אומר שהמוד של קארמה לא עובד בו, זה יהיה לכולם או רק למי שמשתמש בו? אולי מישהו ייצר theme של phpbb למערכת הזו, לא נשמע מופרח. הקארמה עובדת גם בעיצוב הישן, רואים את הקארמה של משתמשים אבל אין איך לתת קארמה. מוד של קארמה לא נשמע לי פיצ'ר מאוד מוצלח. אבל גם לא מזיק Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 יש מוד של קארמה שאתה יכול לסמן תמיכה או בוז להודעה. זה המקביל ללהגיב להודעה ב 1+ או לשים סמיילי או משהו כזה. בעיצוב ברירת המחדל הוא עובד (תראה יש מעל כל הודעה), בעיצוב השני הכפתורים הללו חסרים בהודעות (למרות שקיימים לייד כל משתמש) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 אי אפשר לתת קארמה לפני שיש לך 100 הודעות. פיצ'ר אבטחה קטן :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
אלכסנדר Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 בעיצוב השני אין אפשרות לשליטה על פונט או הוספת סמיילים כמו בעיצוב הראשון (כלומר אפשר, אבל רק אם אתה יודע את הקוד). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
מר חסון Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 אתה יכול להגיד איפה בדיוק מגדירים שהתגובה המהירה תופיע אוטומטית? נכנסתי לאן שאמרת ולא מצאתי את זה שם, מצאתי את זה: Show WYSIWYG editor on post page by default אבל זה לא שינה כלום :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 בעיצוב השני אין אפשרות לשליטה על פונט או הוספת סמיילים כמו בעיצוב הראשון (כלומר אפשר, אבל רק אם אתה יודע את הקוד). אין אפשרות כזו רק בתגובה המהירה, אם אתה לוחץ על הגב (הגיב) אז יש את הכפתורים Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 אתה יכול להגיד איפה בדיוק מגדירים שהתגובה המהירה תופיע אוטומטית? נכנסתי לאן שאמרת ולא מצאתי את זה שם, מצאתי את זה: Show WYSIWYG editor on post page by default אבל זה לא שינה כלום :( זה האופציה הלפני אחרונה שם בעיצוב. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
אלכסנדר Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 אתה יכול להגיד איפה בדיוק מגדירים שהתגובה המהירה תופיע אוטומטית? נכנסתי לאן שאמרת ולא מצאתי את זה שם, מצאתי את זה: Show WYSIWYG editor on post page by default אבל זה לא שינה כלום :( זה האופציה הלפני אחרונה שם בעיצוב. אכן. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
מר חסון Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 הא, מצאתי, תודה ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 אגב יש מצב לעשות ככה שאם לוחצים על ה"פ למישהו זה מוסיף את ההודעה ששם לחצתי על האייקון? (כמו שהיה בפורום הקודם) זה מאוד נוח. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shirbi Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 כשמגדילים את הפונט (באמצעות CTRL ו + בפיירפוקס), במקום לשבור את השורות הוא מוסיף פס גלילה אופקי. זה מאוד מציק. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 כשמגדילים את הפונט (באמצעות CTRL ו + בפיירפוקס), במקום לשבור את השורות הוא מוסיף פס גלילה אופקי. זה מאוד מציק. ניסיתי כרגע בפיירפוקס, לי הוא שובר שורות. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shirbi Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 מישהו אמר לי שכשנרשמים, אז הוא שולח למייל את הסיסמה שבה בחרתי. מכיוון שמחקתי כבר את המייל הזה, אז אני לא יודע אם זה נכון. אבל אם כן, זה די מדאיג. למה שבכלל לשרת תהיה הסיסמה שלי ולא רק HASH שלה? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 אגב יש מצב לעשות ככה שאם לוחצים על ה"פ למישהו זה מוסיף את ההודעה ששם לחצתי על האייקון? (כמו שהיה בפורום הקודם) זה מאוד נוח. לא ראיתי את זה באופציות ברירת המחדל, אני אחפש מוד. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIR Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=446172.0 זה קורה לי Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obvious Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 איך אפשר לדעת פה אם הוסיפו הודעות שלא קראתי בשרשור? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=446172.0 זה קורה לי אכן המוד הזה מותקן :( שניה אני אסיר אותו ונבדוק. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 איך אפשר לדעת פה אם הוסיפו הודעות שלא קראתי בשרשור? יש סמל new קטן. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIR Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=446172.0 זה קורה לי אכן המוד הזה מותקן :( שניה אני אסיר אותו ונבדוק. לא צריך להסיר הבעיה נעלמת אם בהגדרות אני עובר מWYSIWYG לעורך הרגיל Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 אני בכל מקרה מחפש אחד שיעבוד גם בעיצוב השני... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 אפשר להזיז את האייקון של ה"חדש" לצד ימין של הכותרת? ככה שכולם יהיו מיושרים אחד מתחת לשני? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
מר חסון Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 מציף עוד בעיה: בפורום הישן יש את הקטע שנכנסים לשרשור ואפשר ללחוץ על לינק שמביא אותך להודעה הראשונה שלא נקראה. פה יש את זה רק לפני שנכנסים לשרשור, כלומר אפשר ללחוץ על "חדש" ולקפוץ ישר להודעה הזאת, אבל אין דבר כזה אחרי שנכנסים לשרשור. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
שבלול Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 אמורה להיות אופציה להתעלם משרשור ignore topic? איך מפעילים את זה? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obvious Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 איך אפשר לדעת פה אם הוסיפו הודעות שלא קראתי בשרשור? יש סמל new קטן. איפה? ניסיתי בשני העיצובים Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 אמורה להיות אופציה להתעלם משרשור ignore topic? איך מפעילים את זה? אמורה, אבל משום מה הכפתור לא מופיע. עוד אחד מהבאגים שצריך לסדר. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
שבלול Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 אולי גם האופציה הזאת מופיעה אחרי 100 הודעות... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 לא, זה לא מופיע אפילו לי כאדמין. זה בטח משהו שנדפק בהתקנה של המוד. בערך 75% מהמודים לא עובדים פה כמו שצריך ישר מהקופסא. אני אצטרך חבר'ה שמבינים ב PHP שיעזרו לסדר. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajmyk Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 אני בעד התמיכה/בוז על ההודעות , וכשזה יתפקד יהיה אפשר לראות מי תמך ומי בז ? זה חשוב. אבל ממש מתנגד לקרמא הזה , למה שנרצה מדד של כמה היוזר מאוהב או שנוא על גבי הפורום , למה זה טוב ? זה יכול רק לפגוע באווירה . או להפוך למשחק ילדותי "למי יש יותר קרמה" . בוא ננסה לא להפוך את הפורום הזה לגן ילדים . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 כפי שאמרתי, זה פיצ'ר ניסיוני. אם אני אראה שזה משמש להתנגחויות וכולי, אני אסיר את זה. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
אורטל:-) Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 אני בעד התמיכה/בוז על ההודעות , וכשזה יתפקד יהיה אפשר לראות מי תמך ומי בז ? זה חשוב. אבל ממש מתנגד לקרמא הזה , למה שנרצה מדד של כמה היוזר מאוהב או שנוא על גבי הפורום , למה זה טוב ? זה יכול רק לפגוע באווירה . או להפוך למשחק ילדותי "למי יש יותר קרמה" . בוא ננסה לא להפוך את הפורום הזה לגן ילדים . אני יכולה להעיד שגם בפורום של אב"ג הציון להודעות הפך לכלי ניגוח Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
שבלול Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 לא, זה לא מופיע אפילו לי כאדמין. זה בטח משהו שנדפק בהתקנה של המוד. בערך 75% מהמודים לא עובדים פה כמו שצריך ישר מהקופסא. אני אצטרך חבר'ה שמבינים ב PHP שיעזרו לסדר. תודה, אני חושב שאפשר להסתדר בלעדיו. נראה לי שמבחינת ה80/20 הפורום מתפקד מצוין, לא ככה? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 הרוב מתפקד, אבל אני ממשיך לטפל בליטושים. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
שבלול Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 יש אפשרות לכתוב נוסחאות מתמטיות? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
שבלול Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 מעולה, תודה! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radagast Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 יש אפשרות לתמיכה בסלולר? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
מר חסון Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 מאסטרו, זה באמת אתה באווטר? LOL (אוף חסר לי סמיילי צוחק :() Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
מר חסון Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 אני לא יכול להתאפק יותר Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radagast Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 יש אפשרות לתמיכה בסלולר? ראדה, אם אתה מזכיר את זה. פסי, אני ממליץ על tapatalk. שלא תבינו לא נכון, התמיכה של הפורום הנוכחי טובה יותר משל האס"טי בסלולר, אבל יש גרסאות מותאמות באמת (כמו הפורום של גדי). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 כן, יש Latex. התג הוא jstex דוגמא: [jstex]\lim_{n \to \infty}\sum_{k=1}^n \frac{1}{k^2}= \frac{\pi^2}{6}[/jstex] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts