psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 האם אפשר לעשות את הצגת האנשים שעשו thank you בתור scroll down במקום לפתוח חלון חדש? אני חושב שבתור ברירת מחדל הוא לא שולף את רשימת האנשים מהדאטהבייס לצרכי performance. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 זה עד כדי כך קריטי? האם זה לא כמו הצגת עוד הודעות מבחינת תעבורת נתונים? בכל מקרה- לפי דעתי זה יקל על השימוש ב"מי נתן לך תודה לפוסט הנוכחי". ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אין אופציה כזאת במוד, אז אני מניח שכותב המוד הגיע למסקנה שתהיה לזה השפעה על ה performance. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 הבנתי...חבל, היה עושה את החיים ליותר קלים :lol: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
elius פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 http://techstud.net/forum/index.php?topic=25.0;action-thankyou;msg=3347 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרסי פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 מה העיצוב הדיפולטיבי של הפורום? (איך הוא נקרא?) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 מה העיצוב הדיפולטיבי של הפורום? (איך הוא נקרא?) Anecdota ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרסי פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 :thumbsup: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 מכיוון שזה לא רק אצלי אני אשאל גם כאן- האם מישהו מרגיש שהפורומים איטיים אצלו? אני שמתי לב לזה היום שהכל נהיה הרבה יותר איטי. האם עוד מישהו כאן מרגיש זאת? עריכה: נראה כאילו זה בא והולך. אחרי שרשמתי את ההודעה הזו זה השתפר, אבל מקודם לקח לפורום כמעט 30 שניות לפתוח שרשור. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 עמוד 3 בשרשור הבאגים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרסי פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 מכיוון שזה לא רק אצלי אני אשאל גם כאן- האם מישהו מרגיש שהפורומים איטיים אצלו? אני שמתי לב לזה היום שהכל נהיה הרבה יותר איטי. האם עוד מישהו כאן מרגיש זאת? עריכה: נראה כאילו זה בא והולך. אחרי שרשמתי את ההודעה הזו זה השתפר, אבל מקודם לקח לפורום כמעט 30 שניות לפתוח שרשור. גם אצלי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 זה שרת משותף, יכול להיות שאנשים אחרים מריצים דברים כבדים שפתאום תוקעים לרגע את השרת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 ראיתי את מה שנכתב בשרשור השני. :thumbsup: אני מקווה שזה יסתדר בהמשך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
bubbles פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 איך יודעים איפה קיבלתי תודה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 http://techstud.net/forum/index.php?action=profile;area=showThankYouPosts;u=78 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
bubbles פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 :joey: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 איך נקרא הממשק שמאפשר לאפליקציות לגשת? מה אני צריך לחפש בplay כדי למצוא קליינט חינמי נורמלי לפורום? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 יש חינמי רק לIPHONE, לא זוכר את השם הממשק הוא XML RPC כדי לראות את הAPI אתה צריך להרשם לאתר של TAPATALK בתור FORUM OWNER ואז תוכל לראות את הAPI פה: http://tapatalk.com/api/api_home.php עכשיו ראיתי את זה: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.rift.android.convo צריך לבדוק ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 מצאתי דווקא אפליקציה לאנדרואיד, היא פשוט גרועה. אגב, אי אפשר להשתמש בRSS בשביל קריאה? נראה לי שזה די סבבה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 מה מצאת? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 Convo. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 נראה שיש RSS בSMF http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=25009.0 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 יש לפורום הזה... לא הבנתי האם זה עניין מסובך לסדר תמיכה לסלול בלי אפליקציה, כמו בלא מדויק. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.