bubbles פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 :thumbsup: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shmig פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 איסור באשינג? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 פסיי, ב Carbonate יש 2 אפשרויות, אחת carbon והשניה dioxide. כשבוחרים dioxide זה בעצם משנה את העיצוב ל BloQcs. וגם הה"פים בתצוגת שיחה ב Carbonate לא עובדים. אני מקבל דף ריק (זה רק אצלי?) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 :scratch: פסיי, ב Carbonate יש 2 אפשרויות, אחת carbon והשניה dioxide. כשבוחרים dioxide זה בעצם משנה את העיצוב ל BloQcs. וגם הה"פים בתצוגת שיחה ב Carbonate לא עובדים. אני מקבל דף ריק (זה רק אצלי?) גם אצלי הקטע עם DIOXIDE היה ככה, אבל איכשהו אני מצליח לעבור בין העיצובים. אולי תצוגה מקדימה ורק אח"כ השתמש בעיצוב זה - לא שמתי לב מה בדיוק גורם לזה לעבור באופן כללי כשהוא עבד על הANECTODE הוא די שבר את שאר הTHEMES... (בין היתר בגלל שהוא הוסיף FEATURES) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 טוב Anecdota is best theme גם ככה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Demon of the fall פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 הנה באג שמצאתי - כשמסתכלים בסטטיסטיקה של משתמש: האחוזים לא מסתכמים ל-100, וגם נראה כאילו הם לא מתאימים לנתונים על מס' ההודעות בכל פורום מימין. http://i50.tinypic.com/28u2nmh.png ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 Down with the statistics ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 יש אפשרות למחוק הודעה (כאשר אין לה תגובות)? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 7, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 אני לא יודע אם הפורום מבחין בין מחיקה בכלל למחיקה כשאין תגובות. אני קצת חושש מלאפשר מחיקות בכלל כי זה עשוי לשמש להוצאת תגובות של אחרים מהקשרן. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ajmyk פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 תנסה עכשיו לבדוק לפני שהפורום יהפוך לעסק רציני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 זה לא נראה לי כל כך חשוב. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Demon of the fall פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 עוד הצעות לשיפור: -יותר תגובות per דף בשרשור (בקודם יש 30). -יותר שרשורים אחרונים per דף בפורום (לא זוכר כמה היו, אבל לפחות פי 2). זה לא מתוך איזשהו קבעון, זה פשוט נראה לי נוח בהרבה. אפשר לדפדף על פני הרבה שרשורים\תגובות מבלי להצטרך לטעון דף חדש כל פעם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 דמון אלה דברים שאתה יכול לקבוע כאן http://techstud.net/forum/index.php?action=profile;area=theme Topics to display per page: Messages to display per page: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Siluro פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 לחפש בשרשור זה לא נוח. אפשר אחרי שהפורום יתיצב לעשות מאין Q&A בחסות השרשור הזה. יהיה יותר נוח אם כל הדברים יהיו בפוסט אחד, כך גם אנשים אולי פתאום יגלו שהם יכולים לשנות את מספר ההודעות בשרשור ככה סתם. מה שהוא אמר צריך להיות שרשור FAQ דביק ונעול שיופיע בכל הפורומים חוץ מהשאלות הטכניות הוא צריך להכיל גם את התקנון שכרגע לא קיים אין צורך. מספיק שיופיע במעין פורום "ברוך הבא" או משהו בסגנון. חבל שזה יופיע דביק ונעול בכל פורום ושתראה את זה כל הזמן, מה גם שלכל פורום עשויה להיות תוספת משל עצמה, בדיוק כמו בפורומים של אס"ט. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Demon of the fall פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 דמון אלה דברים שאתה יכול לקבוע כאן http://techstud.net/forum/index.php?action=profile;area=theme Topics to display per page: Messages to display per page: mind=blown זה לא היה קיים בטכנו, האופציה הזו, נכון? :shock: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 זה לא, למרות שזה קיים ברוב הפורומים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Siluro פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 דמון אלה דברים שאתה יכול לקבוע כאן http://techstud.net/forum/index.php?action=profile;area=theme Topics to display per page: Messages to display per page: mind=blown זה לא היה קיים בטכנו, האופציה הזו, נכון? :shock: זה היה קיים כאופציה כללית של המערכת, לא לכל אחד בנפרד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ajmyk פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 עכשיו תהיה תופעה מעניינת , שכמישהו יכתוב "שרשור של 10 עמודים" זה לא יהיה אוניברסלי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silvia Elena פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 וואי, 16 עמודים. אני מתנצלת אם שאלו את זה כבר, אבל יש אפשרות לקפוץ פה מהעמוד הראשי של הטכנו ישר להודעה הראשונה שלא נקראה בשרשור? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoni פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 וואי, 16 עמודים. אני מתנצלת אם שאלו את זה כבר, אבל יש אפשרות לקפוץ פה מהעמוד הראשי של הטכנו ישר להודעה הראשונה שלא נקראה בשרשור? נראה לי שאפשר ללחוץ על הכפתור "חדש". ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silvia Elena פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 יוני, תודה. לא ראיתי שהוא לחיץ. שאלה נוספת לי: יש פה מנהל, בעצם...? אני מניחה שכרגע רק לפסיי יש סמכויות עריכה וכו'. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 7, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 יוני, תודה. לא ראיתי שהוא לחיץ. שאלה נוספת לי: יש פה מנהל, בעצם...? אני מניחה שכרגע רק לפסיי יש סמכויות עריכה וכו'. כרגע רק אני. אחרי הפגישה שאס"ט מתכננת, כשיתבהר העתיד, אני אסדר פה מנגנונים מאורגנים ומסודרים (מנהלים, תקנון וכולי). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
desc פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 הממוצעים בסטטיסטיקות של הפורום עקומים בגלל שהוא משום מה סופר את הימים החל משנה לפני שהפורום נפתח (מהתאריך שרשום שפסיי נרשם?) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Siluro פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 יוני, תודה. לא ראיתי שהוא לחיץ. שאלה נוספת לי: יש פה מנהל, בעצם...? אני מניחה שכרגע רק לפסיי יש סמכויות עריכה וכו'. גם אני פה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 גלישה מהסלולרי: בפורום של למינג בדרכים אין צורך להשתמש בתוכנה, אלא שכשנכנסים כרגיל יש פשוט גרסת סלולר, והיא נוחה מאד. יש אפשרות לעשות דבר כזה גם כאן? אפשר לראות דוגמא: http://gadial.net/forum/index.php ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מר חסון פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 עוד שאלה / הצפת בעיה (אולי כבר ענו על זה, לא עברתי על כל העמודים): אין סימון לשרשורים שהגבתי בהם, יש אפשרות שיהיה דבר כזה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 יש, הסמיילי הימני בשורה שונה (יש פרצוף מרובע). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מר חסון פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 כן עכשיו שמתי לב... זה ממש לא תופס את העין, יש מצב לשנות את זה למשהו יותר בולט? (על הרקע הכחול) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silvia Elena פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 סילורו, אני שמחה שאתה פה (בלי ציניות), אבל פה אתה לא המנהל, לפחות עד שלא יוחלט על כך. פסיי צודק, אין טעם לדון בזה עד שלא יוברר מה יעלה בגורל הפורום של אס"ט, אבל אם נצטרך כולנו להגר לפה, אני לא חושבת שמוכרחים לשמר את כל הנהלים ותהליכי קבלת ההחלטות של הפורום הקודם. לא כל הנ"ל היו מוצלחים, ודי לחכימא ברמיזא. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
desc פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 סילביה, הוא כן מנהל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silvia Elena פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 שאלות אחרות: 1. מה זה הסימנים הצהובים מימין לשם הנושא? למשל ב"הכר את קלמנטינה" אני רואה סמיילי עצוב. מדוע? 2. איך מבדילים כאן חזותית בין שרשור שלא קראתי עוד לכזה שכן? (מה שהיה מחליף צבע מאדום לכחול בפורום הקודם). דסק: לא ידעתי. אבל למה ואיך? הרי פסיי אמר שכרגע רק הוא... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
desc פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 1. את הסימנים בוחר פותח הנושא (יש אפשרות "סמל הנושא" מתחת לתיבת הטקסט של הכותרת; אפשר לעשות את זה גם להודעות רגילות ואז זה מופיע ליד ההודעה). 2. לפחות בערכת הנושא שלי, יש הבדל צבעים ברור (שרשורים שלא קראתי הם יותר כהים). אני משתמש בערכה הדפולטית (anecdota) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Siluro פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 סילורו, אני שמחה שאתה פה (בלי ציניות), אבל פה אתה לא המנהל, לפחות עד שלא יוחלט על כך. סילביה, את פורצת לדלת פתוחה, או שהתבלבלת. אני לא מנהל שום פורום כרגע. אני אדמין כמו במערכת הפורומים של אס"ט. בכל מקרה, אין לך מה לדאוג. אני אשמח שיהיו כאן מנהלי פורומים שיעזרו ובתור אדמין "פעיל" אני אשאיר לפסיי את המלאכה. הוזמנתי כדי לסייע ותו לא. באופן אירוני זה התחיל גם שם ככה. מהמם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 7, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 סילורו, אני שמחה שאתה פה (בלי ציניות), אבל פה אתה לא המנהל, לפחות עד שלא יוחלט על כך. פסיי צודק, אין טעם לדון בזה עד שלא יוברר מה יעלה בגורל הפורום של אס"ט, אבל אם נצטרך כולנו להגר לפה, אני לא חושבת שמוכרחים לשמר את כל הנהלים ותהליכי קבלת ההחלטות של הפורום הקודם. לא כל הנ"ל היו מוצלחים, ודי לחכימא ברמיזא. סילורו התנדב לסייע כמנהל טכני בפורום הזה. יש לו הרשאות לבצע הכל טכנית, אבל מדיניות ואכיפה וכולי זה רק אני כרגע (זאת היתה כוונתי). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 7, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 שאלות אחרות: 1. מה זה הסימנים הצהובים מימין לשם הנושא? למשל ב"הכר את קלמנטינה" אני רואה סמיילי עצוב. מדוע? 2. איך מבדילים כאן חזותית בין שרשור שלא קראתי עוד לכזה שכן? (מה שהיה מחליף צבע מאדום לכחול בפורום הקודם). 1. אלה סמלונים שהמשתמש יכול לבחור כשהוא פותח שרשור. עקרונית הם יכולים לסמל כתגים, למשל פרצוף עצוב כשרמור, סימן שאלה כשרשור שהוא שאלה, סימן קריאה להכרזה וכולי. 2. יש סמלון "חדש" ויש גם רקע שונה לשרשורים שיש בהן הודעות שלא קראת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Tosh פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 אז איך מנדנקים פה שרשור? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 7, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 יש מוד שאמור לעשות את זה, אבל משום מה לא פועל. זה ברשימת הבאגים לטיפול. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Tosh פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 Oh. עכשיו שאבוי ערומה קיים, זה נחוץ יותר. =) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
desc פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 :evil: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אז איך מנדנקים פה שרשור? טוב מסתבר שהמוד פועל, אבל הוא מסיר את זה רק מרשימת השרשורים החדשים והודעות אחרונות וכולי, לא מדפדוף ישיר בפורום. good enough? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 לחפש בשרשור זה לא נוח. אפשר אחרי שהפורום יתיצב לעשות מאין Q&A בחסות השרשור הזה. יהיה יותר נוח אם כל הדברים יהיו בפוסט אחד, כך גם אנשים אולי פתאום יגלו שהם יכולים לשנות את מספר ההודעות בשרשור ככה סתם. מה שהוא אמר צריך להיות שרשור FAQ דביק ונעול שיופיע בכל הפורומים חוץ מהשאלות הטכניות הוא צריך להכיל גם את התקנון שכרגע לא קיים אין צורך. מספיק שיופיע במעין פורום "ברוך הבא" או משהו בסגנון. חבל שזה יופיע דביק ונעול בכל פורום ושתראה את זה כל הזמן, מה גם שלכל פורום עשויה להיות תוספת משל עצמה, בדיוק כמו בפורומים של אס"ט. ייתכן וזה אכן יהיה מטרד. אבל אולי יהיה אפשר לכל משתמש חדש לעשות הודעת פתיחה או הודעה פרטית עם קישור לפוסט רלוונטי על FAQ. אני זוכר שזה היה ברוב הפורומים שאני הייתי חבר בהם עד כה וזה עזר בכמה וכמה פעמים (במיוחד בפורומים עם הרבה פיצ'רים). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אפשר אולי יהיה לשלוח את זה במייל ה welcome ברישום. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 פסיי, רוב האנשים לא קוראים את מייל הwelcome. עדיף לשלוח להם את זה או בהודעה פרטית או באיזה משהו שנפתח ברגע הרישום\אישור הרישום. ככה יש יותר סיכוי שאנשים יקראו את זה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silvia Elena פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 יש פה "הצג את הודעותיך"? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 יש פה "הצג את הודעותיך"? יש, טיפה שונה ממה שהיה באס"ט, הוא מציג את הודעותייך, אבל רק שרשורים שיש בהם הודעות שלא נקראו. זה בראש הדף. שמתי בדביק בקשה למי מחברי הפורום שיודע לפתח את הפיצ'ר הזה כפי שהוא היה בפורום אס"ט. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silvia Elena פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 על מנת לא לזהם את השרשור השני אני אמשיך להגיב כאן: איך ניתן לשנות את ההגדרות בהודעות הפרטיות על מנת שאוכל לראות את כל השיחה ביני לבין האדם השני כולל ההודעות שאני שלחתי אלי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 הודעות פרטיות -> העדפות -> שנה הגדרות. שם תבחר Display Personal Messages -> Conversation סמן את "הצג מסרים אישיים בראש" (כדי שזה יהיה החדשים ביותר למעלה ולא ההפך) סמן את Save a copy of each personal message in my sent items by default. ועוד מה שאתה רוצה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אז זה אכן מה שניחשתי שזה... כנראה בגלל שלא שמרתי עד עכשיו העתק זה לא מראה את זה כמו שצריך.. טוב, לפחות עכשיו אני אוכל לראות זאת בצורה נורמאלית, תודה :thumbsup: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 האם אפשר לעשות את הצגת האנשים שעשו thank you בתור scroll down במקום לפתוח חלון חדש? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.