מעבר לתוכן

אז מה שונה פה?

psibeast

הודעות מומלצות

אם הולכים ל

https://forums.techstud.net

well... פשוט תכנס לשם ותראה מה קורה (גם ל URL)

למה שתכנס ל-https?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 272
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

כותבים מובילים בנושא זה

כותבים מובילים בנושא זה

שלח תמונות

אם הולכים ל

https://forums.techstud.net

well... פשוט תכנס לשם ותראה מה קורה (גם ל URL)

למה שתכנס ל-https?

האמת שאין סיבה (למרות שגם אין סיבה שלא, זה כמו ללבוש שתי זוגות תחתונים).

נכנסתי לזה בשביל בדיקות ל favicon, אבל אולי כדי לחסום את זה או משהו אם לא לאפשר את זה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לשים את הקבצים האלה בCARBONATE\CSS במקום הקיימים ?

אני רוצה לבדוק מה זה יעשה ולא בא לי להתקין SMF על המחשב שלי

תתקין WebMatrix =)

windows מעצבן

הוא כנראה משתמש בזיהוי של WINDOWS לSQL ואני צריך להתחבר בצורה הרגילה ואני לא מוצא איפה אני יכול לנהל יוזרים וכו

עריכה: מצאתי איפה. הוא אומר שאין לי הרשאה ליצור יוזרים O_o

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

פסיי חשבת על לשנות את הקיצורים כדי שיהיו מותאמים למקלדת במצב עברית?

(למרות שאני מוסיף shift לכל צירוף וזה עובד, אבל אני מאמין שאצל רוב האנשים רוב הזמן המקלדת על מצב עברית כשהם בפורום)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אי אפשר לקבל את "הצג את הודעתך" כמו בפורום הישן , הייתי רוצה לראות את כל השרשורים שאי-פעם הגבתי בהם , גם אם קראתי את כל ההודעות

או

אם אפשר , חייב להיות פיצ'ר כזה , אפשראות "לסמן" שרשורים , ואז כשאתה לוחץ על כפתור , אתה מקבל את כל השרשורים שסימנת .

וכבחירת מחדל כל שרשור שאתה מגיב מסומן אבל אתה יכול להוריד את הסימון. (החלק הזה לא הרכחי)

אם אפשר משהו כזה , זה באמת יהיה מגניב מאוד !! אני הייתי משתמש כבד של הפיצ'ר "הצג את" בפורום הקודם ואני אולי לא היחיד.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

שאלה על התגיות:

כשאני לוחץ למשל על תגית ספוילר, אני מקבל את תג הפתיחה, אבל לא את תג הסיום. איך זה עובד?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אי אפשר לקבל את "הצג את הודעתך" כמו בפורום הישן , הייתי רוצה לראות את כל השרשורים שאי-פעם הגבתי בהם , גם אם קראתי את כל ההודעות

או

אם אפשר , חייב להיות פיצ'ר כזה , אפשראות "לסמן" שרשורים , ואז כשאתה לוחץ על כפתור , אתה מקבל את כל השרשורים שסימנת .

וכבחירת מחדל כל שרשור שאתה מגיב מסומן אבל אתה יכול להוריד את הסימון. (החלק הזה לא הרכחי)

אם אפשר משהו כזה , זה באמת יהיה מגניב מאוד !! אני הייתי משתמש כבד של הפיצ'ר "הצג את" בפורום הקודם ואני אולי לא היחיד.

הראשון נראה לי שכאן:

http://techstud.net/forum/index.php?action=unreadreplies

זה נמצא למעלה תחת הצג תגובות חדשות להודעות שלך.

שאלה על התגיות:

כשאני לוחץ למשל על תגית ספוילר, אני מקבל את תג הפתיחה, אבל לא את תג הסיום. איך זה עובד?

אני דווקא מקבל את שניהן כמו בישן.

בדיקה

יאפ.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

בוריס , ה"הצג הודעות חדשות להודעה רק מראה לי את ההודעות שעוד לא קראתי בשרשורים בהם הגבתי . אני רוצה לראות את רשימת כל השרשורים בהם הגבתי. מבין את ההבדל ?

וגם בטכנו הישן , אנשים היו מגיבים כדי "לסמן" שרשור , דהיינו כדי שהוא יופיע ב"הצג את הודעתך" לדעתי צריך להיות פיצ'ר כזה איפושהו

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יש פה "עקוב" לא יודע מה זה עושה

אני חושב שיש יוזרים שעושים את זה לבד.

(הייתי מנחש שזה מעדכן על שינויים בשרשור או משהו)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

בוריס , ה"הצג הודעות חדשות להודעה רק מראה לי את ההודעות שעוד לא קראתי בשרשורים בהם הגבתי . אני רוצה לראות את רשימת כל השרשורים בהם הגבתי. מבין את ההבדל ?

וגם בטכנו הישן , אנשים היו מגיבים כדי "לסמן" שרשור , דהיינו כדי שהוא יופיע ב"הצג את הודעתך" לדעתי צריך להיות פיצ'ר כזה איפושהו

אתה צודק, משהו בפורמים של SFM ביקש את זה גם:

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=49503.msg464689#msg464689

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

בוריס , זה שמישהו ביקש זה אומר שעוד לא עשו את זה ?  :sad11:

עוד משהו קטן , למעלה בשרשור כתוב כמה "קריאות" היו , זה מידע קצת לא מעניין . לעומת זאת חסר לי את מספר ההודעות בשרשור שיש למשל בפורום הישן .

ואני חושב שכל הנתונים הלא מרכזים האלה , צריכים להיות בפוינט קטן , ה"נקרא 958 פעמים" בכתורת , בפוינט גדול יותר מהתוכן די מציק .

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

ajmyk, מישהו כתב שם קוד שעושה את זה. אבל לא כתב את זה כמוד "מוכן" שאפשר פשוט להתקין.

בכל מקרה ההודעות האלה הן מ2006 אז לדעתי ה tl;dr הוא שאף אחד לא עשה את זה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

או

הראשון נראה לי שכאן:

http://techstud.net/forum/index.php?action=unreadreplies

זה נמצא למעלה תחת הצג תגובות חדשות להודעות שלך.

שאלה על התגיות:

אני דווקא מקבל את שניהן כמו בישן.

בדיקה

יאפ.

הבנתי מה קורה אצלי, כל לחיצה פותחת תגית פתיחה, אבל כשלוחצים ctrl z זה הופך אותה לסוגרת.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני רק רוצה להוסיף ולהדגים למה מה שאני מבקש חשוב .

- אם משעמם לי ואני רוצה להקפיץ את שרשור אמת או חובה שלא עודכן כבר יומיים

- אם אני רוצה לכתוב משהו בבלוג שלי

- אם אני רוצה להגיב בשרשור להודעה אחרונה שקראתי מזמן וטרם הגבתי עליה

- או כל שרשור לטווח ארוך שמרכזים נושאים מסויימים ושמקפיצים לפעמים אחרי כמה ימים כמו "בדגבלוג" , "עונת הפוטבול החלה" , תמונות מצחיקות

בקיצור בכל המקרים האלה יש גישה מהירה לשרשור בפורום הישן דרך "הצג את הודעתך" , וכאן זה יהיה כאב ראש למצוא את השרשור  :?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

זה עובד אבל אני לא בטוח שזה הבוקמארקס שפסיי התכוון  :anxious:

צריך פשוט להוריד את האופציה לשלוח מיילים ואז ללחוץ על העוקב .

אבל אין גישה מהירה לדף כך שאני לא חושב שזה באמת פרקטי .

עדיין יותר טוב מכלום that being said

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

איך משתמשים בזה ? לא רואה את הפיצ'ר הזה ? אני צריך להתנתק או משהו ?

זה בראש ובסוף כל שרשור, תרגמתי את זה ועכשיו זה נקרא "הוסף למועדפים".

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לחפש בשרשור זה לא נוח.

אפשר אחרי שהפורום יתיצב לעשות מאין Q&A בחסות השרשור הזה.

יהיה יותר נוח אם כל הדברים יהיו בפוסט אחד, כך גם אנשים אולי פתאום יגלו שהם יכולים לשנות את מספר ההודעות בשרשור ככה סתם.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

טוב, עברתי על שרשור הפלצת היחיד ויש לי רק שתי הערות:

1. מערכות קרמה ודירוג הודעות הן בעייתיות ומזמינות התנגחויות אישיות. אם משלבים אחת כזו, הייתי ממליץ לאפשר סקין אחד נטול המערכות הללו לכל המעונין בכך.

2. לגבי דיבורים על פורומי הורדות, הנה סיבה מצוינת לכך שצריך לבחון תקנון לפורום. אישית, אגב, אני לא מוריד סדרוות סרטים או משחקי מחשב.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יש איפשהו את הכפתור "הודעה ראשונה שלא נקראה" אם אני נכנס לפוסט?

"חדש"

http://up357.siz.co.il/up3/m2mfezmkntmz.png

אם אני נכנס לשרשור ותיק שיש בו תגובות חדשות זה מה שאני רואה...

אני לא רואה "חדש"

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לחפש בשרשור זה לא נוח.

אפשר אחרי שהפורום יתיצב לעשות מאין Q&A בחסות השרשור הזה.

יהיה יותר נוח אם כל הדברים יהיו בפוסט אחד, כך גם אנשים אולי פתאום יגלו שהם יכולים לשנות את מספר ההודעות בשרשור ככה סתם.

מה שהוא אמר

צריך להיות שרשור FAQ דביק ונעול שיופיע בכל הפורומים

חוץ מהשאלות הטכניות הוא צריך להכיל גם את התקנון שכרגע לא קיים

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

רציתי לחכות עם ניסוח תקנון רשמי עד אחרי הישיבה של אס"ט, לא ליצור יותר מדי סממני קבע לפני כן.  הפורום עדיין טכנית מוגדר במצב "הרצה" כדי לראות אם המערכת נוחה וטובה לקהילה.  בגדול לא יהיו הפתעות גדולות בתקנון.  איסור על מעבר על חוקי מדינת ישראל, שמירה על יחסים טובים עם אס"ט/טכניון (אליאנס/רפרנסים), נטיקה בסיסית (איסור אאוטינג, איסור באשינג).  שום דבר דרקוני.
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...

• יצירת חדש...