radagast פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אם הולכים ל https://forums.techstud.net well... פשוט תכנס לשם ותראה מה קורה (גם ל URL) למה שתכנס ל-https? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אם הולכים ל https://forums.techstud.net well... פשוט תכנס לשם ותראה מה קורה (גם ל URL) למה שתכנס ל-https? האמת שאין סיבה (למרות שגם אין סיבה שלא, זה כמו ללבוש שתי זוגות תחתונים). נכנסתי לזה בשביל בדיקות ל favicon, אבל אולי כדי לחסום את זה או משהו אם לא לאפשר את זה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אתה יכול לשים את הקבצים האלה בCARBONATE\CSS במקום הקיימים ? אני רוצה לבדוק מה זה יעשה ולא בא לי להתקין SMF על המחשב שלי תתקין WebMatrix =) windows מעצבן הוא כנראה משתמש בזיהוי של WINDOWS לSQL ואני צריך להתחבר בצורה הרגילה ואני לא מוצא איפה אני יכול לנהל יוזרים וכו עריכה: מצאתי איפה. הוא אומר שאין לי הרשאה ליצור יוזרים O_o ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אפשר להוסיף לתגובה המהירה סמיילי מוריד כובע? http://i.imgur.com/MED88.gif ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 בבקשה :hat: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 פסיי חשבת על לשנות את הקיצורים כדי שיהיו מותאמים למקלדת במצב עברית? (למרות שאני מוסיף shift לכל צירוף וזה עובד, אבל אני מאמין שאצל רוב האנשים רוב הזמן המקלדת על מצב עברית כשהם בפורום) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 השתדלתי לשמור על קיצורים דומים ככל האפשר לפורום אס"ט במקרה ואנשים ירצו להעתיק/להדביק תוכן משם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אני מדבר על קיצורי מקלדת כמו alt+s (אה אין פה alt+b, חבל) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 בבקשה :hat: :thumbsup: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ajmyk פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אי אפשר לקבל את "הצג את הודעתך" כמו בפורום הישן , הייתי רוצה לראות את כל השרשורים שאי-פעם הגבתי בהם , גם אם קראתי את כל ההודעות או אם אפשר , חייב להיות פיצ'ר כזה , אפשראות "לסמן" שרשורים , ואז כשאתה לוחץ על כפתור , אתה מקבל את כל השרשורים שסימנת . וכבחירת מחדל כל שרשור שאתה מגיב מסומן אבל אתה יכול להוריד את הסימון. (החלק הזה לא הרכחי) אם אפשר משהו כזה , זה באמת יהיה מגניב מאוד !! אני הייתי משתמש כבד של הפיצ'ר "הצג את" בפורום הקודם ואני אולי לא היחיד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 שאלה על התגיות: כשאני לוחץ למשל על תגית ספוילר, אני מקבל את תג הפתיחה, אבל לא את תג הסיום. איך זה עובד? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אי אפשר לקבל את "הצג את הודעתך" כמו בפורום הישן , הייתי רוצה לראות את כל השרשורים שאי-פעם הגבתי בהם , גם אם קראתי את כל ההודעות או אם אפשר , חייב להיות פיצ'ר כזה , אפשראות "לסמן" שרשורים , ואז כשאתה לוחץ על כפתור , אתה מקבל את כל השרשורים שסימנת . וכבחירת מחדל כל שרשור שאתה מגיב מסומן אבל אתה יכול להוריד את הסימון. (החלק הזה לא הרכחי) אם אפשר משהו כזה , זה באמת יהיה מגניב מאוד !! אני הייתי משתמש כבד של הפיצ'ר "הצג את" בפורום הקודם ואני אולי לא היחיד. הראשון נראה לי שכאן: http://techstud.net/forum/index.php?action=unreadreplies זה נמצא למעלה תחת הצג תגובות חדשות להודעות שלך. שאלה על התגיות: כשאני לוחץ למשל על תגית ספוילר, אני מקבל את תג הפתיחה, אבל לא את תג הסיום. איך זה עובד? אני דווקא מקבל את שניהן כמו בישן. בדיקה יאפ. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 למה בעצם לא רואים את הפורום בלי רישום? :בלוב: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ajmyk פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 בוריס , ה"הצג הודעות חדשות להודעה רק מראה לי את ההודעות שעוד לא קראתי בשרשורים בהם הגבתי . אני רוצה לראות את רשימת כל השרשורים בהם הגבתי. מבין את ההבדל ? וגם בטכנו הישן , אנשים היו מגיבים כדי "לסמן" שרשור , דהיינו כדי שהוא יופיע ב"הצג את הודעתך" לדעתי צריך להיות פיצ'ר כזה איפושהו ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 יש פה "עקוב" לא יודע מה זה עושה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 יש פה "עקוב" לא יודע מה זה עושה אני חושב שיש יוזרים שעושים את זה לבד. (הייתי מנחש שזה מעדכן על שינויים בשרשור או משהו) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 יש פה "עקוב" לא יודע מה זה עושה זה שולח מייל על עדכונים בשרשור ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ajmyk פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אני חושב שזה שולח לך הודעה (או מייל) כל פעם שמגיבים בשרשור ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 בוריס , ה"הצג הודעות חדשות להודעה רק מראה לי את ההודעות שעוד לא קראתי בשרשורים בהם הגבתי . אני רוצה לראות את רשימת כל השרשורים בהם הגבתי. מבין את ההבדל ? וגם בטכנו הישן , אנשים היו מגיבים כדי "לסמן" שרשור , דהיינו כדי שהוא יופיע ב"הצג את הודעתך" לדעתי צריך להיות פיצ'ר כזה איפושהו אתה צודק, משהו בפורמים של SFM ביקש את זה גם: http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=49503.msg464689#msg464689 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ajmyk פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 בוריס , זה שמישהו ביקש זה אומר שעוד לא עשו את זה ? עוד משהו קטן , למעלה בשרשור כתוב כמה "קריאות" היו , זה מידע קצת לא מעניין . לעומת זאת חסר לי את מספר ההודעות בשרשור שיש למשל בפורום הישן . ואני חושב שכל הנתונים הלא מרכזים האלה , צריכים להיות בפוינט קטן , ה"נקרא 958 פעמים" בכתורת , בפוינט גדול יותר מהתוכן די מציק . ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 ajmyk, מישהו כתב שם קוד שעושה את זה. אבל לא כתב את זה כמוד "מוכן" שאפשר פשוט להתקין. בכל מקרה ההודעות האלה הן מ2006 אז לדעתי ה tl;dr הוא שאף אחד לא עשה את זה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ajmyk פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אבל מי צריך להתקין את הקוד כדי שזה יעבוד , היוזר או האדמין ? (אני לא מבין כלום בזה) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אי אפשר לקבל את "הצג את הודעתך" כמו בפורום הישן , הייתי רוצה לראות את כל השרשורים שאי-פעם הגבתי בהם , גם אם קראתי את כל ההודעות או אם אפשר , חייב להיות פיצ'ר כזה , אפשראות "לסמן" שרשורים , ואז כשאתה לוחץ על כפתור , אתה מקבל את כל השרשורים שסימנת . וכבחירת מחדל כל שרשור שאתה מגיב מסומן אבל אתה יכול להוריד את הסימון. (החלק הזה לא הרכחי) אם אפשר משהו כזה , זה באמת יהיה מגניב מאוד !! אני הייתי משתמש כבד של הפיצ'ר "הצג את" בפורום הקודם ואני אולי לא היחיד. הראשון נראה לי שכאן: http://techstud.net/forum/index.php?action=unreadreplies זה נמצא למעלה תחת הצג תגובות חדשות להודעות שלך. שאלה על התגיות: כשאני לוחץ למשל על תגית ספוילר, אני מקבל את תג הפתיחה, אבל לא את תג הסיום. איך זה עובד? אני דווקא מקבל את שניהן כמו בישן. בדיקה יאפ. הבנתי מה קורה אצלי, כל לחיצה פותחת תגית פתיחה, אבל כשלוחצים ctrl z זה הופך אותה לסוגרת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ajmyk פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אני רק רוצה להוסיף ולהדגים למה מה שאני מבקש חשוב . - אם משעמם לי ואני רוצה להקפיץ את שרשור אמת או חובה שלא עודכן כבר יומיים - אם אני רוצה לכתוב משהו בבלוג שלי - אם אני רוצה להגיב בשרשור להודעה אחרונה שקראתי מזמן וטרם הגבתי עליה - או כל שרשור לטווח ארוך שמרכזים נושאים מסויימים ושמקפיצים לפעמים אחרי כמה ימים כמו "בדגבלוג" , "עונת הפוטבול החלה" , תמונות מצחיקות בקיצור בכל המקרים האלה יש גישה מהירה לשרשור בפורום הישן דרך "הצג את הודעתך" , וכאן זה יהיה כאב ראש למצוא את השרשור :? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אני מסכים שזה חשוב ואני מחפש מוד שיוסיף את זה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 דרך הצגת פרופיל יש את הרשימה הזו. אפשר להשתמש בחיפוש בינתיים. זה יוצא די מהר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 הוספתי פיצ'ר של bookmarks (עוד לא הספקתי לתרגם). זה עשוי לפתור לפחות חלק מהבעיה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ajmyk פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 איך משתמשים בזה ? לא רואה את הפיצ'ר הזה ? אני צריך להתנתק או משהו ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 תלחץ על "עקוב" בתחילת השרשור ואז זה יופיע לך פה: http://techstud.net/forum/index.php?action=profile;area=notification ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ajmyk פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 זה עובד אבל אני לא בטוח שזה הבוקמארקס שפסיי התכוון :anxious: צריך פשוט להוריד את האופציה לשלוח מיילים ואז ללחוץ על העוקב . אבל אין גישה מהירה לדף כך שאני לא חושב שזה באמת פרקטי . עדיין יותר טוב מכלום that being said ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרסי פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אממממ גם הקטע שאפשר לראות איזו הודעה כל משתמש קורא קצת קריפית ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אממממ גם הקטע שאפשר לראות איזו הודעה כל משתמש קורא קצת קריפית וצופים בפרופילים של יוזרים, קוראים/שולחים ה"פ... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 איך משתמשים בזה ? לא רואה את הפיצ'ר הזה ? אני צריך להתנתק או משהו ? זה בראש ובסוף כל שרשור, תרגמתי את זה ועכשיו זה נקרא "הוסף למועדפים". ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ajmyk פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 זה אמור להיות איפושהוא פה http://i48.tinypic.com/8wb5lz.jpg ?? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 הממ, מוזר, זה לא מופיע? אני אבדוק בהרשאות... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 מה עכשיו? רואים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ajmyk פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 הרגע זה בדיוק הופיע :thumbsup: :thumbsup: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 סבבה, זה היה חסר בהרשאות. באמת תהיתי למה אף אחד לא אמר על זה כלום :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ajmyk פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 מגניב ,זה יהיה מאוד שימושי , תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 פסיי- מה דעתך לפתוח שרשור על עצות וטיפים לפורום? אפשר לאגד את כל השאלות מכאן לכדי פוסט אחד שיעזור למשתמשים בעתיד ואולי גם לכאלה בהווה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 7, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 זה בעיקרון השרשור הזה. אני שם בו את הטיפים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 לחפש בשרשור זה לא נוח. אפשר אחרי שהפורום יתיצב לעשות מאין Q&A בחסות השרשור הזה. יהיה יותר נוח אם כל הדברים יהיו בפוסט אחד, כך גם אנשים אולי פתאום יגלו שהם יכולים לשנות את מספר ההודעות בשרשור ככה סתם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 הוורוד פה ממש חלש, אי אפשר להעביר מסרים חזקים ככה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 פסיי יש אפשרות לחפש בשרשור? בפורום הישן הייתה תיבה בכל עמוד (חוץ מהתיבה למעלה בצד שמאל) זה היה דיי נוח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshri פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 יש איפשהו את הכפתור "הודעה ראשונה שלא נקראה" אם אני נכנס לפוסט? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 יש איפשהו את הכפתור "הודעה ראשונה שלא נקראה" אם אני נכנס לפוסט? "חדש" ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הגובלין פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 טוב, עברתי על שרשור הפלצת היחיד ויש לי רק שתי הערות: 1. מערכות קרמה ודירוג הודעות הן בעייתיות ומזמינות התנגחויות אישיות. אם משלבים אחת כזו, הייתי ממליץ לאפשר סקין אחד נטול המערכות הללו לכל המעונין בכך. 2. לגבי דיבורים על פורומי הורדות, הנה סיבה מצוינת לכך שצריך לבחון תקנון לפורום. אישית, אגב, אני לא מוריד סדרוות סרטים או משחקי מחשב. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshri פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 יש איפשהו את הכפתור "הודעה ראשונה שלא נקראה" אם אני נכנס לפוסט? "חדש" http://up357.siz.co.il/up3/m2mfezmkntmz.png אם אני נכנס לשרשור ותיק שיש בו תגובות חדשות זה מה שאני רואה... אני לא רואה "חדש" ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 לחפש בשרשור זה לא נוח. אפשר אחרי שהפורום יתיצב לעשות מאין Q&A בחסות השרשור הזה. יהיה יותר נוח אם כל הדברים יהיו בפוסט אחד, כך גם אנשים אולי פתאום יגלו שהם יכולים לשנות את מספר ההודעות בשרשור ככה סתם. מה שהוא אמר צריך להיות שרשור FAQ דביק ונעול שיופיע בכל הפורומים חוץ מהשאלות הטכניות הוא צריך להכיל גם את התקנון שכרגע לא קיים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 7, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 רציתי לחכות עם ניסוח תקנון רשמי עד אחרי הישיבה של אס"ט, לא ליצור יותר מדי סממני קבע לפני כן. הפורום עדיין טכנית מוגדר במצב "הרצה" כדי לראות אם המערכת נוחה וטובה לקהילה. בגדול לא יהיו הפתעות גדולות בתקנון. איסור על מעבר על חוקי מדינת ישראל, שמירה על יחסים טובים עם אס"ט/טכניון (אליאנס/רפרנסים), נטיקה בסיסית (איסור אאוטינג, איסור באשינג). שום דבר דרקוני. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.