Sash Of The Dark פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 השרשור הזה הוא הראשון לחזור :D אז עדכון ראשון: עד לפני כמה שבועות קראתי את הספר השני בסדרת Dragonlance, עד שנמאס לי מטעויות טיפשיות ב OCR והבטחתי לעצמי שאני מורידה גרסה יותר טובה. בינתיים קראתי את Cruel Miracles של Orson Scott Card - הספר מורכב מ- 5 (אאל"ט) סיפורים קצרים, הכתיבה של קארד מדהימה, בלעתי את הספר ביומיים-שלושה. הדבר היחיד שמפריע לי בסיפורים הקצרים האלה, ובהרבה מהספרים שלו הוא שהוא חייב איכשהו להתייחס לנצרות בהרבה מקומות בכתיבה, וזה מציק. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 אני עכשיו באמצע של Snow Crash של ניל סטיבנסון. אבל אני עצלן ולוקח לי שנה לקרוא עמוד :( ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sash Of The Dark פורסם אוקטובר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 זה פנטזי,כן? אני לא מכירה את הסופר.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 זה סייבר-פאנק ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sash Of The Dark פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 מה זה אומר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אממ, זה כמו פנטזי רק במקום חרבות ודרקונים יש מחשבים (זה ככה בהפשטה). לרוב אלה סיפורי מד"ב על חברה עתידית, לרוב דיסטופית שרוויה בטכנולוגיה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 Dodger של טרי פראטצ'ט הוא לא משעשע כמו הספרים הקודמים שלו :( ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lord Bodom פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 Orson Scott Card - Shadow Puppets הספר השביעי בסאגה של Ender (את ששת הקודמים גמעתי ברצף, ודי מהר) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sash Of The Dark פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אצלי בראש הסאגה של אנדר זה רק הספרים על אנדר. הספרים על Bean זה הסאגה של הצללים :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 Hypereon בקרוב מסיים :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 הספר הראשון או כל הסדרה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 הספר הראשון :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gin&tonic פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 לאחרונה קראתי רומן ערפדים שוביניסטי ונהניתי מכל רגע. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
bubbles פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 סאש, איך הספר של קארד ביחס לסדרת אנדר או סדרת הצל? יש שם אלמנטים פדופיליים במקרה? כי ב"אמן השיר" שלו היו דברים מטרידים :icon_nervious: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lord Bodom פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 סאש, איך הספר של קארד ביחס לסדרת אנדר או סדרת הצל? יש שם אלמנטים פדופיליים במקרה? כי ב"אמן השיר" שלו היו דברים מטרידים :icon_nervious: ממה שאני זוכר (עברו כמה שנים מאז שקראתי את Cruel Miracles), יש שם דברים מטרידים, אבל בלי פדופיליה. הכתיבה מעולה. קשה להשוות ל-Ender/Shadow Series, כי זה דברים שונים לחלוטין. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אלכסנדר פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 מסיים את Henry V של שייקספיר. לקרוא את זה באנגלית זה די מאתגר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
טמבוויל פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 סיימתי את איים בזרם של המינגווי ואני מתחיל את נוילנד של אשכול נבו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silverlining פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 לאחרונה קראתי רומן ערפדים שוביניסטי ונהניתי מכל רגע. איזה? :icon_ihearu: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lord Bodom פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 לא הבנתי, ממליצים פה על ספרים טובים? לא בדיוק, פשוט מעדכנים פה איזה ספר קוראים כרגע. אבל המלצות תמיד מתקבלות בברכה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח dianaga פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 השרשור הזה הוא הראשון לחזור :D אז עדכון ראשון: עד לפני כמה שבועות קראתי את הספר השני בסדרת Dragonlance, עד שנמאס לי מטעויות טיפשיות ב OCR והבטחתי לעצמי שאני מורידה גרסה יותר טובה. בינתיים קראתי את Cruel Miracles של Orson Scott Card - הספר מורכב מ- 5 (אאל"ט) סיפורים קצרים, הכתיבה של קארד מדהימה, בלעתי את הספר ביומיים-שלושה. הדבר היחיד שמפריע לי בסיפורים הקצרים האלה, ובהרבה מהספרים שלו הוא שהוא חייב איכשהו להתייחס לנצרות בהרבה מקומות בכתיבה, וזה מציק. אני בדרך כלל לא מתחברת לסיפורים קצרים, אני לרוב אוהבת לקרוא מותחנים פסיכולוגיים או רומנים ,אבל אני מסכימה איתך קראתי לפני כמה חודשים משהו שלו והכתיבה שלו מדהימה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sash Of The Dark פורסם אוקטובר 12, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 12, 2012 עכשיו אני קוראת את "נוילנד" של אשכול נבו. הרבה מאוד זמן לא נגעתי בספרים בעברית, וזה די נחמד לחזור. עד כה - הכתיבה שלו מאוד טובה, סוחפת, אפילו מרגשת לפעמים. בינתיים קוראת בשקיקה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 12, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 12, 2012 התחלתי את Atlas shrugged של איין רנד. שיהיה לי בהצלחה. עד עכשיו דיי מעניין. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lord Bodom פורסם אוקטובר 12, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 12, 2012 Orson Scott Card - Shadow Puppets הספר השביעי בסאגה של Ender (את ששת הקודמים גמעתי ברצף, ודי מהר) עכשיו אני ב-Ender In Exile, הספר העשירי והאחרון בסאגה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
טמבוויל פורסם אוקטובר 12, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 12, 2012 עכשיו אני קוראת את "נוילנד" של אשכול נבו. הרבה מאוד זמן לא נגעתי בספרים בעברית, וזה די נחמד לחזור. עד כה - הכתיבה שלו מאוד טובה, סוחפת, אפילו מרגשת לפעמים. בינתיים קוראת בשקיקה. אסור להעתיק :anger: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
HigherNoon פורסם ינואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 19, 2013 התחלתי את Atlas shrugged של איין רנד. שיהיה לי בהצלחה.עד עכשיו דיי מעניין. (תכל'ס, לבנאדם שרק למד לקרוא לסיים בכזו מהירות ספר יותר ארוך מהתנ"ך זה חתיכת הישג) קיבלתי במתנה את התרגומים החדשים של "כמעיין המתגבר" (The Fountainhead) ו"מרד הנפילים" (Atlas shrugged)והתחלתי לקרוא את כמעיין המתגבר. בינתיים אני צופה שאגיע למרד הנפילים בעוד כעשור. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם ינואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 19, 2013 עמוד 199 כרגע ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם ינואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 19, 2013 סתיו ימי הביניים של יוהאן האויזינחה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lord Bodom פורסם ינואר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 21, 2013 Victor Hugo - Les Misérables ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Icarus פורסם ינואר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 21, 2013 לא בדיוק קורא, אבל שמעתי עכשיו בגרסת אודיו-בוק את Cryptonomicon (כבר קראתי אותו פעם). אין גבול לכמה שזה ספר אדיר :)בכלל, כל דבר שסטיבנסון אי פעם כתב. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
vaiko פורסם ינואר 26, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 26, 2013 קראתי לא מזמן wild thing של ג'וש באזל אחרי הספר הראשון שלו beat the reaper, בכל מקרה לא ממליץ עליו, הראשון ממש טוב השני מיותר..קורא עכשיו מותחן של דניאל סילבה moscow rules בינתיים נהנה ממנו מאוד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shoobydooby פורסם מרץ 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 4, 2013 "עולם הסוף" של אופיר טושה. הספר הראשון שלו.קצת מפריעים לי כל מיני חורים שפוגעים באמינות של המציאות שהוא בורא שם אבל סה"כ ספר מהנה.כפרע על טושה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.