the_new פורסם אפריל 26, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 26, 2014 היי, אני יודע כי לסטודנט כעיקרון לא מגיעים דמי אבטלה, אך רציתי לברר בנוגע למקרה שלי. עבדתי רוב התואר ועקב קיצוצים החליטו לפטר והתחילו לפטר כעת את העובדים שלא עובדים כל יום כמוני. אני בסמסטר האחרון של התואר כאשר אני יכול לעבוד 3 ימים בשבוע כולל סופ"ש כיוון שאני בסמסטר הזה כבר לא לומד כל יום. האם במקרה שעבדתי רוב התואר ואני מסוגל לעבוד מספר ימים בשבוע אני יכול לקבל דמי אבטלה כיוון שהם רואים כי אכן יכולתי לעבוד תוך כדי לימודים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם אפריל 26, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 26, 2014 לא הבנתי למה מה שהיית יכול לעשות רלוונטי. אבל עצם זה שעבדת ופוטרת יכול להיות סיבה לקבלת דמי אבטלה. מתוך הקישור הראשון בחיפוש בגוגל: http://www.working.org.il/%D7%93%D7%9E%D7%99_%D7%90%D7%91%D7%98%D7%9C%D7%94/%D7%93%D7%9E%D7%99_%D7%90%D7%91%D7%98%D7%9C%D7%94_%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%93%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D/ סטודנט אשר הינו זמין לעבודה בשל תוכנית לימודים גמישה, זכאי לדמי אבטלה, אך הוא נדרש להציג תוכנית לימודים שלפיה מתאפשר לו לעבוד ב*משרה מלאה*. סטודנט אשר בתקופת לימודיו פוטר מעבודתו, זכאי לדמי אבטלה במידה ועמד בשאר התנאים לזכאות דמי אבטלה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
the_new פורסם אפריל 26, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 26, 2014 היי, תודה. ראיתי את זה, כפי שאמרת אכן כתוב שם שנדרשת תוכנית לימודים כך שאתה יכול באופן תיאורטי לעבוד במשרה מלאה, אך בגלל זה שאלתי, האם כאשר 3 ימים בשבוע אני לומד מהבוקר עד אחר הצהריים הם יכולים להגיד שלא מגיע לי מכיוון שאני לא יכול לעבוד 5 ימים בשבוע. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.