Hela פורסם אפריל 20, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 20, 2014 שלום ..איך החלטנו בסוף לגבי כאשר איקס גדול מאפס או איקס קטן מ 0 להחליט לגבי אם זה מינוס או פלוס של שורש ?! תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 20, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 20, 2014 תנאי השפה הוא u(x,0)=x, ולכן ב-y=0 הסימן של u צריך להתאים לסימן של x.כלומר אם x שלילי u שלילי ואם x חיובי u חיובי.אם את בוחרת את הסימנים בשורש אחרת את מקבלת שהוא לא מקיים את תנאי השפה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 20, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 20, 2014 אבל כאשר אני מציבה אני מקבלת הכול כרגיל למשל אם אני מציבה איקס שלישי או חיובי אז אני יכולה להציב בשורש ולקבל תשובה .. לא ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 20, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 20, 2014 אם בחרת את הסימן ליד השורש הפוך את מקבלת תשובה שלא מקיימת את תנאי השפה, כי u(x,0)=-x.זה שאפשר להציב x ולקבל u זה נחמד, זה פשוט לא הפתרון שבקשו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.