markus פורסם אפריל 13, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 13, 2014 ממה שהצלחתי להבין מהניסוח של השאלה - הלחץ החיצוני שמופעל = 4*הלחץ ההתחלתי במערכת, ואז:w=-p(external)*deltaV - יצא שהעבודה שווה ל מינוס 928.24 ולאחר מעבר לקלוריות: מינוס 221.76 (שזו טעות). ?? תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 13, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 13, 2014 - שים לב ש-dV שלילי כי הנפח הסופי קטן מההתחלתי, מה שאומר שסה"כ העבודה היא חיובית (צריך להשקיע עבודה כדי לדחוס את הגז, הגיוני)- אני מקבל W=2nRT ולא משהו תואם מספרית לתוצאה שלך. צריך תשובה בקלוריות או בקילו-קלוריות? באיזה קבוע גזים השתמשת? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
markus פורסם אפריל 13, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 13, 2014 - אוקי נכון, לא שמתי לב- אם ככה, לא ברור לי כיצד להגיע ללחץ החיצוני ואיך הנתונים מספרים לי על הלחצים בכל מצב. התשובה צריכה להיות בקלוריות וקבוע הגזים 0.082 (את התוצאה של העבודה קיבלתי בג'אוול והמרתי אותה לקלוריות). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 13, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 13, 2014 - לפי מה שאני רואה קבוע הגזים הזה נותן לך תשובה בליטר אטמוספירה, לא בג'אול. קבוע הגזים בג'אול למול קלווין הוא 8.314.- אני מקבל את הלחץ החיצוני שקבלת - 4P כאשר P הוא הלחץ הפנימי ההתחלתי שמקיים PV=nRT, ואז:http://www.codecogs.com/gif.latex?W=-P%20%5CDelta%20V=4P%5Cfrac%7BV%7D%7B2%7D=2PV=2nRT ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
markus פורסם אפריל 13, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 13, 2014 אז אפשר גם לקחת את קבוע הגזים ששקול ל- 1.98 קלוריות למול*קלווין. אבל התוצאה W=22413.6 קלוריות, נרשמה כשגיאה במודל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 13, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 13, 2014 לכן שאלתי אם זה קלוריות או קילו קלוריות. אם הם רושמים "קלוריות" אבל מתכוונים לקילו קלוריות התשובה קטנה בפקטור אלף.כמה נסיונות יש לכם בכלל? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
markus פורסם אפריל 13, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 13, 2014 כן ברור, אתה רואה את השאלה בדיוק כמוני. ניסיתי לעשות כל מני המרות של יחידות וכולן הגיעו לטווח שגיאה של 5% המותר.לצערי עוד ניסיון אחד עריכה: לעזאזל, הנתון של הטמפרטורה במעלות צלסיוס :\ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 13, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 13, 2014 אה, אופס, גם אני חשבתי שזה קלווין. קרוב מדי ל-273 :oops: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.