dando פורסם אפריל 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2014 http://snag.gy/IE9Qy.jpg התשובה הנכונה (לפי הפתרון הרשמי) היא מה שכתבתי בהתחלה משמאל לא כולל 12, אבל אז מחקתי ושיניתי להסבר מימין, למה זה לא נכון? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אפריל 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2014 לא נראה לי שq++ עושה משהו כי זה לא נשמר ביציאה מהפונקציה. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dando פורסם אפריל 9, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2014 אה הבנתי. תודה רבה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dando פורסם אפריל 9, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2014 אבל זה חוקי לקדם סתם כתובת למקום שלא הוגדר? זה מרגיש מלוכלך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אפריל 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2014 אני לא מדמחניק, אבל נראה לי שזה חוקי לקדם, כלומר זה כמו שפשוט תגדיר משתנה עם ערך כלשהו, וכל עוד לא קראת ממנו או כתבת אליו לא עשית שום דבר לא חוקי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אפריל 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2014 כאן q הוא פשוט משתנה פנימי של הפונקציה g. אתה יכול לשנות את הערך שלו כמה שבא לך (למשל לקדם אותו כמו שהם עשו), וזה לא ישפיע על שום דבר מחוץ לפונקציה g.במקרה הזה כמו ש-radagast אמר הם לא כתבו/קראו מהכתובת החדשה ש-q הצביע אליה, אז לא קרה שום דבר לא מוגדר/לא חוקי.(גם אם היו קוראים/כותבים מהכתובת החדשה, ככל הנראה לא הייתה שגיאה אבל היה נקרא/נכתב זבל.) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
3p1n פורסם אפריל 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2014 אבל זה חוקי לקדם סתם כתובת למקום שלא הוגדר? זה מרגיש מלוכלך.כל עוד אתה מטייל במרחב הכתובות של התהליך שלך המערכת הפעלה לא תשמיד אותך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.