ריבימל פורסם אפריל 3, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2014 אני מניחה שתחשבו שאני מיושנת וממש לא מתקדמת בהתאם למה שקורה היום אבל אני מאלה שמעדיפים הרבה פעמים להגיע פיזית לחנות ולקנות את מה שאני צריכה אחרי שראיתי בעיניים והתייעצתי עם מישהו שמבין. חברות שלי קונות כמעט הכל דרך האינטרנט ומכירות כבר בעל פה את כל אתרי הקניות בארץ ובחו"ל. אני באמת רואה שאפשר לעשות קניות באינטרנט במחירים משתלמים באתרים כמו ערוץ הקניות ובאתרי החברות עצמן אבל בהקשר של קניות מחו"ל אני עדיין לא מרגישה שזה בטוח. השאלה היא- אם קונים באינטרנט וזה לא מגיע או שיש בעיה- איך בדיוק פותרים את זה? זה לא שיש באמת אימא ואבא למה שקנית או שאני טועה?ואל תצחקו עלי- יש עוד כאלה בעולם שאוהבים שופינג ממשי :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרסי פורסם אפריל 3, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2014 קונים במקום שמכבד את עצמו ולא בסתם קקמייקה. גם פיסית את יכולה לקנות במקומות שיתנערו מאחריות וכו Sent from my Nexus 5 using Tapatalk ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פיונה פורסם אפריל 3, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2014 השאלה היא- אם קונים באינטרנט וזה לא מגיע או שיש בעיה- איך בדיוק פותרים את זה? זה לא שיש באמת אימא ואבא למה שקנית או שאני טועה? בטח שיש אמא ואבא למה שקנית. כשקונים מאתרים שמכבדים את עצמם יש להם שירות לקוחות ובד"כ מחזירים לך את הכסף או שולחים לך את המוצר שוב.כשקונים עם פייפאל, פייפאל מגן עלייך בטירוף ולרב בעד הצרכן. אם יש לך איזו שהיא תלונה אפשר "להתלונן" דרכו על המוכר ולקבל את הכסף חזרה.באלי אקספרס המוכר מקבל את הכסף שלו רק כשהמוצר מגיע פיסית ללקוח והוא מאשר שקיבל והכל תקין. קיצר, זה די בטוח. (אומרת אחת שב3 חודשים האחרונים עמדה על ממוצע של 5 חבילות באוויר בדרך אליה בכל רגע נתון 8-[ ) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.