noam פורסם אפריל 3, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2014 אני מבררת לגבי הלוואה חד פעמית כדי שאוכל לנסוע בקיץ לחו"ל להתאוורר קצת ואני רואה שאכן יש הלוואות לסטודנטים מיוחדות אבל באתר של הבנק כאן https://www.bankhapoalim.co.il/students/ אני רואה שיש הלוואה כדי לממן את שכר הלימוד ולא מוצאת הלוואה כללית ייעודית לסטודנטים שהיא לא בהקשר לשכר הלימוד. את שכר הלימודים כבר שילמתי ועכשיו המטרה היא אחרת. השאלה היא האם אפשר להשיג הלוואה בתנאים טובים יותר לסטודנטים שהיא לא למטרת הלימודים פרופר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם אפריל 3, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2014 אה, את מחפשת הלוואה מסוג "הלוואה לאנשים שלא עובדים ורוצים דברים לא הכרחיים שהם לא יכולים להרשות לעצמם". אני חושב שצריך לגשת לסניף בשביל זה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרסי פורסם אפריל 3, 2014 דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2014 :lol: Sent from my Nexus 5 using Tapatalk ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.