מיכאל פורסם מרץ 29, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 29, 2014 אהלן. יש לי כמה שאלות לגבי הקיץ בטכניון. לפי לוח השנה האקדמית, אפשר לחלק את הקיץ לשלושה תקופות:1. בחינות סמסטר אביב - מועד א'.2. סמסטר קיץ.3. בחינות סמסטר קיץ / בחינות סמסטר אביב - מועד ב'. כמה שאלות:1. בתקופות של הבחינות אין הרצאות, נכון?2. מה יש בעצם סמסטר קיץ? זה סוג של סמסטר רשות? בעקרון אני מחפש זמן טוב לטוס לשבוע-שבועיים. אם אני אקח קורסים בסמסטר קיץ, אני לא אוכל לטוס (נכון?). זה משאיר אותי עם תקופת בחינות. אני כנראה אעדיף ללמוד למועדי א' של סמסטר אביב, מה שמשאיר אותי עם התקופה השלישית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם מרץ 29, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 29, 2014 סמסטר קיץ הוא סמסטר רשות ורוב האנשים לא לוקחים בו קורסים. זה מיועד להשלמות כי הוא לא נמנה במניין הסמסטרים. שכר הלימוד הוא כפול (כ500 שח לנק') ונפתח מס' מצומצם של קורסים (בד"כ קורסי יסוד גדולים ומעבדות).אתה בהחלט יכול לקחת את הקיץ ולטוס לחודש לאן-שהוא. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.