littlerunaway פורסם מרץ 24, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 24, 2014 יש לי מועד ב' היום. בשביל להגיש תרגילי בית באיחור אני צריכה צילום של דף השער של המבחן. ככל הזכור לי, תמיד מחזירים את המבחנים, אז איך אני אשמור לעצמי את השער של המבחן בשביל שיהיה לי איחור מאושר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 24, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 24, 2014 אין לי מושג, אבל שאלות דחופות זה לטכנו ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 24, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 24, 2014 לדעתי הכוונה היא שכשתהיה סריקה של המבחן תוכלי להדפיס אותה... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם מרץ 24, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 24, 2014 ברוב המבחנים (שאני נתקלתי בהם) אפשר לקחת את טופס המבחן (בהנחה והתכוונו לדף הזה) אם אתה יוצא ברבע שעה האחרונה. נשמע שזה משהו ספציפי לקורס\פקולטה שלך, והם אלה שיוכלו לענות על זה במדויק. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.