littlerunaway פורסם מרץ 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 קורס שפות תכנות. יש לי את השאלה הזאת שאני לא ממש יודעת מה לעשות איתה. אשמח לעזרה או הכוונה. http://i.imgur.com/kAkoYsK.jpg ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 נניח שהפונקציה p מדפיסה בעצמה מחרוזת "hi" ומחזירה את המספר 0.מה ידפיס: write(p(),p())לעומת: write(p()) write(p()) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מרץ 22, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 אני לא רואה למה יהיה הבדל בינהם במקרה כזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 במקרה הראשון קודם יחושבו הערכים ואז תקרא write ולכן יודפס: hihi00 ואילו במקרה השני הערכים יחושבו סדרתית עם write ולכן יודפס: hi0hi0 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מרץ 22, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 הבנתי אותך. תודה. מה לגבי סעיפים ב ו-ג? את התשובה ל-ד' אני כבר בערך יודעת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 אולי משהו כמו (נניח a=1 ו b הוא מערך): read(a,b[a]) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 ולג' זה כנראה חשב קודם את p1...p2 ואז תעשה write לכל אחד מהם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מרץ 22, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 אולי משהו כמו (נניח a=1 ו b הוא מערך): read(a,b[a])לא נראה לי שיהיה הבדל במקרה הזה. או שאני טועה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 נניח שיש את הספרות 2 ו3 בקלט, והמערך מאותחל ל1-ים,במקרה הראשון: read(a,b[a]) הביטוי a משוערך ל1 ולכן b[a] הוא המקום הראשון במערך, וזה המקום אליו ייקלט 3.לעומת אם זאת אם תתבצע קריאה read(a) בנפרד, אז ב read(b[a]) a הוא כבר 2 והקלט 3 ייכנס למקום השני במערך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מרץ 22, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 זהו, זה העיניין. במקרה הראשון ב a היה 1 בהתחלה וה b[a] באמת הצביע למקום 1 במערך. אבל זה לא משתנה ברגע שאני קולטת את הערך 2 לתוך a? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 לא, כי a השתנה אחרי שהמיקום כבר נשלח לפונקציה,מה שחשוב להבין פה (בשני הסעיפים) הוא מתי הביטוי שמועבר לפונקציה משוערך,האם שני הערכים משוערכים ואז מועברים יחד לפונקציה לביצוע,או שהביטוי הראשון משוערך והפונקציה מבוצעת עליוואז הביטוי השני משוערך והפונקציה מבוצעת עליו ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מרץ 22, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 אז אתה אומר שקודם שני הביטויים משוערכים ורק אז הפונקצייה מתבצעת על הערכים האלה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 חיובי עוד קצת על זה:http://en.wikipedia.org/wiki/Eager_evaluation ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מרץ 22, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 אחלה, תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מצמצמת פורסם מרץ 23, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 23, 2014 למה לעזעזל מלמדים פסקל? זו לא טעות שעושים רק בבי"ס תיכוניים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם מרץ 23, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 23, 2014 אני מנחש שלא "מלמדים" פסקל אלא זורקים עליהם תרגיל בית ומזכירים כל מיני שפות בשביל לתרגל עקרונות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 23, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 23, 2014 +- מה שראדה אמר. רק שעל פסקל יש קצת יותר, יש עליה תרגול שלם והיא מוזכרת די הרבה בהרצאות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מצמצמת פורסם מרץ 23, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 23, 2014 תכל'ס המעבר מפסקל לסי הוא יחסית חלק. מאוד קל ללמד את הלוגיקה בפסקל ומשם להתפתח. עם זאת, זו לא בעיה להתחיל לעשות את זה בסי מלכתחילה ואף אחד לא באמת משתמש בפסקל בימינו..אז זה סתם טיפשי.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מרץ 24, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 24, 2014 תכל'ס המעבר מפסקל לסי הוא יחסית חלק. מאוד קל ללמד את הלוגיקה בפסקל ומשם להתפתח. עם זאת, זו לא בעיה להתחיל לעשות את זה בסי מלכתחילה ואף אחד לא באמת משתמש בפסקל בימינו..אז זה סתם טיפשי..אנחנו לא לומדים פסקל בשביל להשתמש בו בתור שפה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מרץ 25, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 25, 2014 אני אשמח לעזרה עם סעיף ג' בשאלה שהעלתי אי שם בהתחלה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 26, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 26, 2014 ולג' זה כנראה חשב קודם את p1...p2 ואז תעשה write לכל אחד מהם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מרץ 26, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 26, 2014 ולג' זה כנראה חשב קודם את p1...p2 ואז תעשה write לכל אחד מהם.אבל זה לא בדיוק איך שזה עובד עכשיו? הרי ה write הראשון עושה בדיוק את זה. מחשב קודם את כולם ואז מדפיס את כולם. אני גם לא כל מבינה את הדרישה הזאת של מס' קבוע של פרמטרים שהם מציינים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מרץ 31, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 31, 2014 טוב, שינו לנו קצת את השאלה, מפסקל ל C:http://i.imgur.com/gZIwele.jpgעכשיו יש לי 2 תהיות:1. האם הדוגמאות שהשתמשתי בהן בשביל גרסת הפסקל של השאלה נכונות גם פה (אני מדברת על הדוגמאות שהוצעו פה לסעיפים א ו-ב)?2. מה אני עושה בסעיף ג'? קיבלנו קצת הסברים מאחד המתרגלים"כל מה שצריך, זה לנסות לתת תיאור דומה לזה שניתן עבור write בתחילת השאלה, עם שני הבדלים: שיהיה עבור printf, ושיהיה נכון.יש בסעיף הראשון דוגמה לתיאור שהיה קביל אם הוא היה נכון - הדוגמה השניה שם.""בפרט, התיאור צריך לעסוק בצד שקורא ל-printf, ולא בצד שמגדיר אותה." הרעיון היחיד שעולה לי זה לעשות לולאה ובכל איטרציה להכניס את תוצאת הביטוי P למשתנה ואז ישר להדפיס אותו עם printf בעל ארגומנט אחד. אבל אני לא בטוחה שזה נכון ושזה בכלל עונה על דרישת השאלה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.