ronitlip פורסם מרץ 21, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 21, 2014 אני ואימא שלי רוצות לנסוע לחו"ל ביחד בחופשה ביולי ואימא שלי מאוד רוצה לטייל ברוסיה. אני מתלבטת בין שתי אפשרויות:אחד- לטייל עצמאית ולהיעזר במישהו מקצועי שיתכנן לנו מסלול לפי ימים (הבנתי שיש דבר כזה)שניים - להצטרך לטיול מאורגן לרוסיה. יש מסלול של 11 יום שכולל קרוז. זה המסלול וזו החברה שהציעו לנו http://www.neve-academia.co.il/%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C_%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%94/http://www.neve-academia.co.il/%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C_%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%94/האם מישהו מכיר את החברה או מכיר מישהו אחר שטייל דרכה ואפשר לברר איתו אם היה מרוצה? אנחנו לא מכירות בכלל קודם אלא דווקא חברות מוכרות אחרות אבל החברה הזאת מציע מסלול שנראה לנו מעניין ובתאריך שרלוונטי לנו.ובכללי- האם הייתם נוסעים לבד או מצטרפים לטיול? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם מרץ 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 הייתי נוסעת לבד. יש בימנו המון חומר נגיש לתכנון טיול. בטיול מאורגנים מחליטים בשבילך כמה זמן להיות בכל מקום, מתי לאכול, מתי לנוח. אין שום עצמאות וגמישות. ממש לא מתאים לי. הרי אם הגעתי למקום שמוצא חן בעיני אני רוצה להסתובב בו בנחת ולא שיגידו לי להצטלם ולחזור לאוטובוס. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מצמצמת פורסם מרץ 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 אני לא מסכימה עם שומנינה. ההחלטה תלויה בדבר אחד-האם אתן רוסיות או לא. שמעתי מפי חברים רוסים וגם לא, שביקור ברוסיה ל-לא דוברי רוסית מזכה אותך במקרים של סחיטת כסף על ידי שוטרים, או סתם אנשים שאוהבים לנצל את היותך תיירת זרה ולגבות ממך אקסטרה כסף על כל דבר. הם לא עושים את זה כשאת דוברת רוסית ונותנת להם תחושה שאת מתמצאת בשטח. אם אתן מרוסיה במקור, או לפחות אמא שלך דוברת רוסית ויכולה להיות זו שמתקשרת עם כולם, אז אתן בכיף יכולות לנסוע לבד. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פיונה פורסם מרץ 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2014 מסכימה עם מצמצמת ומסייגת. ידיד שנולד באוקראינה ועלה בגיל 8 נסע לשם לטיול שורשים בגיל 30. ולמרות שיודע רוסית תושבי הסביבה התנהגו אליו בחשדנות ולא נתנו לו יחס חם ומקבל. הייתי נוסעת עם קבוצה או מדריך שמכיר במקרה כזה ( כנל לגרוזיה ממה ששמעתי) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.