women פורסם מרץ 19, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 19, 2014 אשמח אם תוכלו להסביר לי את המשמעות של הסימנים במשפט: count = (count_temp) ? count_temp : count; 1 כלומר מהו הסימן קריאה ומהם הנקודותיים? תודה:) בנוסף מה המשמעות של [c[*s : define size 256 #c={0} , c[*s] 2 תודה:) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם מרץ 19, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 19, 2014 ה-'?' וה-':' באים ביחד (הם אופרטור אחד), והם סתם דרך קיצור: https://en.wikipedia.org/wiki/%3F:#C בקטע השני, s הוא כנראה מצביע ל-int, ואז s* (הכוכבית משמאל ל-s) מחזיר את הערך בכתובת עליה הפוינטר מצביע: https://en.wikipedia.org/wiki/Dereference_operator 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
women פורסם מרץ 19, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 19, 2014 תודה בהחלט הבנתי את התשובה לחלק הראשון אבל לא לחלק השני. אני אדגים לך תוכנית שלא הבנתי: <include <stdio.h # define SIZE 256 # }(char (char *s ;int i, tim=0;{char pop, c = {0 }(++for( ; *s; s;++[c[*s}(if( c[*s] > tim;[tim = c[*s ;pop = *s { { ;return pop{ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Siluro פורסם מרץ 19, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 19, 2014 אשמח אם תוכלו להסביר לי את המשמעות של הסימנים במשפט: count = (X) ? Y : Z; 1 כלומר מהו הסימן קריאה ומהם הנקודותיים? תודה :)זה אופרטור טרינרי. אחד האופרטורים האהובים עלי. זה בסה"כ אומר - אם X "אמת", בצע את Y, אחרת בצע את Z. בנוסף מה המשמעות של [c[*s : define size 256 #c={0} , c[*s] 2 תודה :) s היא כתובת כלשהי (בדוגמא שנתת, היא חייבת להיות כזו שמחזיקה int או char).s* אומר - תקרא את הערך שנמצא בכתובת הזו (הערך ש- s מצביע אליו). את הולכת להסתבך עם זה (לא בקטע רע), אז אני ממליץ לך לקרוא לאט ובסבלנות את המדריך הבא:http://cslibrary.stanford.edu/102/PointersAndMemory.pdf 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
women פורסם מרץ 19, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 19, 2014 תודה בהחלט הבנתי את התשובה לחלק הראשון אבל לא לחלק השני. אני אדגים לך תוכנית שלא הבנתי: <include <stdio.h # define SIZE 256 # }(char (char *s ;int i, tim=0 ;{char pop, c = {0 }(++for( ; *s; s ;++[c[*s }(if( c[*s] > tim ;[tim = c[*s ;pop = *s { { ;return pop { ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Siluro פורסם מרץ 19, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 19, 2014 איפה ראית את התוכנית הזו ובאיזה הקשר? היא זוועתית בכל קנה מידה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
women פורסם מרץ 19, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 19, 2014 עברתי על מבחנים משנים קודמות והיא באמת זוועתית. סליחה אבל שכחתי לציין שהפונקציה מקבלת את המחרוזת "how do you do" לפי ההסבר הפונקציה מחזירה תו המופיע הכי הרבה פעמים במחרוזת. מה שבלבל אותי הוא s* שמייצג ערך במחרוזת (האם את מספר ה- Ascii שלו?) ו- [c[*s שגם מייצג ערך לפי הבנתי? אז מה ההבדל בין השניים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Siluro פורסם מרץ 19, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 19, 2014 טוב, אז במקרה המעוות הזה את רצה על הערך s[0]=*s (מציע לך לקרוא עוד על פוינטרים, מערכים והקשר ביניהם) שהוא ערך ASCII חיובי כלשהו של תו (CHAR) ספציפי מאותה מחרוזת. בסוף הלולאה את מקדמת את המחרוזת לפי גודל של תו (זה ה- ++s. במקום שאני אכנס להסבר מעמיק על הקידום, תסתכלי בהסבר ששלחתי לך). אם את נכנסת ללולאה, כלומר s* הוא "אמת", את מעדכנת למעין ממפה (אותו c) את המונה של אותו מספר. את תצאי מהלולאה כשזה יהיה NULL (כלומר, כשסיימת לקרוא את המחרוזת. מיוצג כ"שקר"). נגיד אם יש לך את המחרוזת sjokko2o, אז בסיום c['o']=3. זו סתם דוגמא ל- 'o' שמייצג את ערך ה- ASCII שלו (111 דצימלי, אם אני לא טועה). pop אומר - תתעדכן עם התו הספציפי כשאתה רואה שמונה התו הספציפי (המעודכן) גדול ממש מהערך שהיה אצל tim עד כה, ואז תעדכן את tim (אלגוריתם פשוט לקבלת המספר המקסימלי) ואת pop, שמכיל את התו עם המופע הגדול ביותר במחרוזת.לסיום, את מחזירה את pop. אל תקחי דוגמא מהקוד המזעזע הזה... גם האלגוריתם והשימוש בפרמטרים הוא עקום למדי. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
women פורסם מרץ 19, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 19, 2014 תודה :thumbsup: זה פשוט היה ממש לא ברור ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.