women פורסם מרץ 17, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 17, 2014 אשמח להסבר לגבי החלק השני של התשובה, בה מסבירים כיצד לבדוק אם האיברים שווים ל-N^2? תודה:) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Siluro פורסם מרץ 17, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 17, 2014 זה הפתרון שמופיע לך? נראה לי שחסר לך חלק. בכל מקרה, רמז עבה למדי - אם המספר שמופיע (באריח) גדול מ- N^2 אז תעצור את התהליך (זה נחמד אם N גדול מאוד, אבל לא הכרחי לצורך הפתרון). זה מה שמופיע לך, אבל זה בוודאי לא מספיק (וכאמור, גם לא הכרחי).לכל שאר המקרים - המספר בין 1 ל- N^2 מופיע בדיוק פעם אחת, אז... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
women פורסם מרץ 17, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 17, 2014 האמת שלא חסר חלק בסעיף הנ"ל - אולי הם שכחו להוסיף חלק לתשובה וזה בדיוק מה שנראה משונה. זה סעיף ב' מהשאלה הראשונה של הסמסטר האחרון. אשמח לדעת איך לבדוק האם כל המספרים במטריצה הם בין 1 ל-N^2 כך שהם לא יחזרו על עצמם? תודה:) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Siluro פורסם מרץ 17, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 17, 2014 התכוונתי שחסר חלק לתשובה עצמה. יש שם רק בדיקה טריוויאלית. בכל מקרה, כרגע יש לי עוד פתרון. אני אנסה לתת עוד רמז ואם לא תסתדרי, אני אאלץ לתת את הפתרון המלא (וחבל, כי יש כאן חלק חשיבתי נחמד). הבדיקה זה הפתרון... :) כל איבר מופיע פעם אחת בדיוק, ורק פעם אחת. מה את יכולה לעשות עם: דרך א': מספר המופעים שלהם במטריצה?דרך ב': הסכום שלהם? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
women פורסם מרץ 17, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 17, 2014 נכון על הסכום באמת חשבתי בפתרון שלי:) אבל במספר המופעים הסתבכתי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Siluro פורסם מרץ 17, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 17, 2014 אם המספר x בין 1 ל- N^2 (כולל) מופיע, מה את יכולה לומר על המופע שלו (שוב?) במטריצה?רמז נוסף - תסתכלי על הדוגמא הנגדית של מטריצות לא מתאימות כפי שהם רשמו לך. אם תחשבי על זה טיפה, את תראי שהם לא יכלו לבנות דוגמאות נגדיות ב"גישה" אחרת. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
women פורסם מרץ 17, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 17, 2014 תודה הבנתי איך לפתור:) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.