Sweex פורסם מרץ 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 9, 2014 זאת שאלה ממש פשוטה, אבל יש פה משהו כנראה מהותי שלא הבנתי (או אני סתם טמבל שלא מבחין בזוויות).למה k2z ו- k3z שווים ל- k0Cos(alpha)ddd ולא k2z=k3z=k0/cos(alpha)ddd ?בעצם, למה אני משתמש במקרה הזה בתור ציר Z כיתר במשולש ולא כמו בד"כ שהיתר הוא הוקטור?זאת שאלה כנראה דיי מפגרת, אבל לפעמים גם צריך לשאול שאלות מפגרות כדי להבין ... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 9, 2014 בעצם, למה אני משתמש במקרה הזה בתור ציר Z כיתר במשולש ולא כמו בד"כ שהיתר הוא הוקטור?למה אתה טוען שציר z הוא היתר? :scratch:אם ציר z היה היתר אז באמת היית מחלק בקוסינוס במקום להכפיל בו כדי לחשב את kz. אבל k0cosa קטן יותר מ-k0. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sweex פורסם מרץ 9, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 9, 2014 k1z נמצא הוא למעשה k1 והוא שווה ל -k0.זה אומר ש- k0 על ציר Z, לא?או שאני ממש טמבל ושכחתי חשבון של כיתה ח'? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 9, 2014 k1z נמצא הוא למעשה k1במקרה של k1 זה אותו הדבר כי k1 אכן על ציר z ואין לו רכיבים אחרים, אבל שים לב ש-k2 ו-k3 הם וקטורים במישור xz ולכן יש להם רכיבי x ו-z. ו-k2z=k3z=k0cosaאלו k2 ו-k3 שיש להם רכיבי z ששונים מהוקטור עצמו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.