littlerunaway פורסם פברואר 16, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2014 יש לי שאלה אולי טיפה טפשית.תכן לוגי, לוגיקהה ותורת הקבוצות למדמ"ח, מבני נתונים ושפות תכנות, באילו מהקורסים האלה הגשת תרגילי הבית היא בזוגות? יש כאלה מהם שהגשה בזוגות היא רק מומלצת אבל לא חובה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם פברואר 16, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2014 מבני, שפות ותכן. בשנים הראשונים מקפידים, בתכן לא יודע אם מקפידים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם פברואר 16, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2014 אחלה. תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoni פורסם פברואר 25, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 25, 2014 בלוגיקה ותורת הקבוצות ההגשה עדיין בזוגות ובתכן לוגי לא מקפידים על הגשה בזוגות (לפחות בפעמים שאני הגשתי) למרות שהמדיניות הרשמית היא שההגשה בזוגות היא חובה. בכל מקרה, אם בקורס (שבו יש חובת הגשה בזוגות) כמות האנשים שמגישים לבד באותו סמסטר היא גדולה מדי, יכולים לחייב הגשה בזוגות החל מתרגיל בית מסוים עד סוף הסמסטר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם פברואר 25, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 25, 2014 קיצר אני צריכה לחפש לסמסטר הבא שותפים לכל חמשת הקורסים שאני לוקחת. נהדר... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.