littlerunaway פורסם פברואר 14, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2014 שאלה לא לגמרי קשורה לכאן אבל בכל זאת.אני לומדת לתואר במדמ"ח. ציון 70 בקורס מע' ספרתיות (בלית ברירה נאלצתי לעשות את זה של חשמל ולא מדמ"ח), יכול להיות בעייתי בקבלה לעבודה בשביל מישהו שבא לי ניסיון? אני שוקלת אם לשפר את הציון סמסטר הבא (הבנתי שהקורס של מדמ"ח יותר קל) ולא יודעת אם כדאי לי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם פברואר 14, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2014 מה הממוצע שלך? את מתכננת לעבוד כמתכנתת? כי אם כן, אני חושב שמסתכלים יותר על מתם אתם וכדו' וספרתיות לא משמעותי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם פברואר 14, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2014 מת"ם ואת"ם משמעותית יותר חשובים לעבודות, אם יהיו בהם ציונים טובים לאף אחד לא יהיה אכפת מספרתיות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם פברואר 14, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2014 המממ. תגדירו ציונים טובים? באת"מ יש לי 78, לא מזהיר. מת"מ אני צריכה לגשת למועד ב' ואז אני אדע. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Daenerys פורסם פברואר 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 22, 2014 לי יש 76 בסיפרתיות וביריד תעסוקה זה העלה את השאלה "מה קרה בסיפרתיות?" אבל בסוף מצאתי עבודה בלי בעיהאני לומדת חשמל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.