HeinrichSchluk פורסם פברואר 13, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 13, 2014 מישהו עובד\מכיר משרת סטודנט שם שנקראת מהנדס אפליקציה ? אשמח לשמוע קצת על המשרה, גם מבחינת העבודה עצמה וגם מבחינת החברה והרקורד שלה ברזומה להמשך. תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם פברואר 13, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 13, 2014 אני לא מכיר את המשרה מקרוב (אבל אמורים להיות שניים שלושה שאולי יודעים על זה משמעותית יותר ממני), ממה שאני יודע זה קצת קריעת תחת והרבה נסיעות לחו"ל - לא טוב אם אתה מתכנן משפחה בקרוב. אבל מעולה לרווק. החברה גדולה ומבוססת, זה ייראה טוב בקורות חיים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Daenerys פורסם פברואר 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 22, 2014 אני הבנתי שזה מן "תמיכה טכנית" מול הלקוח בכל הנוגע למכשירים שהחברה מוכרת. זה הרבה טיסות לחו"ל, להדריך את הלקוח איך להשתמש במכשיר, לשמוע על בעיות ודרישות של הלקוח מהמכשיר וכאלה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.