littlerunaway פורסם פברואר 13, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 13, 2014 אני שומעת כל הזמן שהקורס של אביב פחות קשה מזה של החורף. אז עד כמה ההבדל גדול בעצם? עשיתי את זה של החורף האחרון וקיבלתי 70, אני לא מרוצה מהציון והוא גם מוריד לי את הממוצע. אני שוקלת לשפר את הקורס בסמסטר אביב הקרוב. כדאי? זה גם יוצר לי מצב של 3 מועדי א' ממש צפופים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם פברואר 13, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 13, 2014 לדעתי כדאי בסמסטר אחר שבו זה יסתדר יותר בנוח (אם את יודעת שתשפרי באביב מתישהו אז אין סיבה לא לגשת למועד ב' הנוכחי, לכי תדעי מה יקרה שם).ממה שאני שמעתי בהינתן מצב אקדמי תקין ניתן לשפר קורס גם אחרי יותר משני סמסטרים, אם מגישים בקשה אקדמית (לא אימתתי את זה, אבל כדאי לברר). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם פברואר 13, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 13, 2014 אני מעדיפה לשפר באביב הקרוב או בכלל לא. גם כי אין לי מושג אם בכלל יהיה איזה אביב שזה יסתדר יותר טוב (ואביב הקרוב כבר יהיה הסמסטר הרביעי, אז עוד כמה כאלה נשארו, 2 בערך?) וגם כי עוד שנה מעכשיו למשל אני אצטרך ללמוד את זה מחדש במובן מסויים. אני שוכחת קורסים מאוד מהר. ובכלל אני לא רוצה לגרור את זה.אז השאלה היא לשפר באביב הקרוב או לעזוב את זה ככה? עד כמה יש הבדל ברמה בין הקורס של חשמל לזה של מדמ"ח? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם פברואר 13, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 13, 2014 אני רוצה להגיד שיש הבדל, אבל בזמן האחרון יש הרבה הפתעות בפקולטה אז זה לא משהו שהייתי סומך עליו.מצד שני, כשלקחתי את הקורס בחורף המתרגל אמר בפירוש לא להתכונן למבחן עם מבחנים של האביב (בגלל הבדלי הרמה). לפי השמועות למבחן יש אופי "לוטו-אי", כך שאחרי עוד התכוננות יכול להיות שילך לך טוב במועד ב'.בכל מקרה המצב של 3 מועדי א' צפופים תלוי גם בכמה קשים השניים האחרים והאם תהיי מוכנה לגשת רק למועד ב' בחלק מהם (שזה לא תמיד מומלץ). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם פברואר 13, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 13, 2014 מועד ב' אני בטוח כבר לא אעשה בסמסטר הזה. סמסטר הבא יוצא לי 21 מבחן במבנה נתונים, 23 מבחן בספרתיות ו-24 מבחן בתכן לוגי, כאשר לפני 3 המבחנים האלה יש לי 5 ימים פנויים בינם לבין המבחן הקודם. אין מצב שאני באמת אלמד לשלושתם. למרות שיש שבועיים בין מבחנים קודמים אחרים, אולי שם אפשר לדחוף קצת זמן ללמוד לספרתיות...לא יודעת. קיבלתי 58 במבחן, אחרי פקטור, אני מסרבת להאמין שבקורס ברמה יותר נמוכה אני לא יכולה להוציא לפחות 10 נק' יותר...אגב, המבחנים של אביב כוללים גם שאלות פתוחות, לא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם פברואר 14, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2014 עשיתי באביב האחרון והיה חלק "פתוח"- אבל זה היה ברמה של כתיבת מספרים או סימונים בטבלה ולא ממש כתיבה של מלל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם פברואר 16, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2014 אחלה... אני עדיין מתלבטת. אגב, עוד שאלה. אם אני נרשמת שוב לקורס סמסטר הבא אבל בסוף מחליטה לא לגשת לאף אחד מהמועדים, יהיה לי "לא השלים" בקורס או שהציון הקודם יישאר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם פברואר 16, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2014 יהיה לך לא השלים (משפיע על אחוזי ההצלחה), אבל הציון הקודם יישאר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם פברואר 25, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 25, 2014 אוקיי, שאלה אחרונה בנושא. אם עברתי את מועד א' ונניח אני נכשלת במועד ב', תהיה לי בעיה עם קדמים (2 קורסים שאני לוקחת בסמסטר הקרוב)? מין הסתם אם אני אכשל אני אחזור על הקורס בסמסטר הקרוב. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם פברואר 26, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 26, 2014 זה תלוי בטוב ליבו של המרצה.בלוגיקה הקדם של ספרתיות הוא כמעט מיותר (היכרות עם כמה מושגים מספרתיות יכולה להיות מועילה, אבל אין צורך לדעת שום דבר לעומק), אז אני לא חושב שתהיה בעיה.בתכן לוגי הקדם הוא מן הסתם יותר רלוונטי, אבל בגלל שאף אחד גם ככה לא זוכר ספרתיות כשהוא מתחיל תכן לוגי, אולי גם כאן יסכימו. (באופן כללי: אני מניח שאם עוברים במועד א' ונכשלים במועד ב', אז הסיכוי שהמרצה יסכים הרבה יותר גבוה מאשר אם נכשלים בשניהם.) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם פברואר 26, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 26, 2014 אז איך אני אדע בוודאות? לשלוח מייל למרצים של שני הקורסים? מועד ב של ספרתיות עוד קצת יותר משבוע, אני צריכה לדעת אם לעשות אותו יהיה סיכון מבחינת קדמים או לא. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם פברואר 26, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 26, 2014 כן, בתקווה שהם מהסוג שעונה למיילים.(אם את רואה שהתשובה מתעכבת אז כדאי לפנות למתרגל האחראי. השמות של המתרגלים האחראיים יפורסמו בקרוב.) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם פברואר 26, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 26, 2014 אוקיי, מסתבר ששניהם הם מהסוג שעונה למיילים. שניהם ענו לי תוך פחות מ-5 דקות. עם לוגיקה לא תהיה בעיה, לגבי תכן הוא ענה שיבדוק. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם פברואר 26, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 26, 2014 זה תלוי בטוב ליבו של המרצה.בלוגיקה הקדם של ספרתיות הוא כמעט מיותר (היכרות עם כמה מושגים מספרתיות יכולה להיות מועילה, אבל אין צורך לדעת שום דבר לעומק), אז אני לא חושב שתהיה בעיה.בתכן לוגי הקדם הוא מן הסתם יותר רלוונטי, אבל בגלל שאף אחד גם ככה לא זוכר ספרתיות כשהוא מתחיל תכן לוגי, אולי גם כאן יסכימו. (באופן כללי: אני מניח שאם עוברים במועד א' ונכשלים במועד ב', אז הסיכוי שהמרצה יסכים הרבה יותר גבוה מאשר אם נכשלים בשניהם.)טוב, אין מזל לגבי תכן. כנראה שאאלץ לחזור על ספרתיות עוד פעם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dando פורסם מרץ 1, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 1, 2014 יש לי שאלה שדי קשורה, עד כמה ההרצאות/תרגולים בוידאו רלוונטיים? האם הם מכסים יותר/פחות חומר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם מרץ 1, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 1, 2014 ההרצאות לא רלוונטיות (הן די ישנות, מקסימום אפשר להציץ באיזו הרצאה אחת אם לא מבינים את החומר).התרגולים צולמו לפני שנה אז אני מנחש שהם כן רלוונטיים, והמתרגלת בהם אמורה להיות טובה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מרץ 1, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 1, 2014 אם אני חוזרת על הקורס, אפשר לוותר לפחות על ההרצאות וללכת רק לתירגולים? הן מתנגשות לי עם ההרצאות בהסתברות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.