Himmellauf פורסם ינואר 29, 2014 דיווח שיתוף פורסם ינואר 29, 2014 איך זה בדיוק הולך? 1. המגן התקף, האם הוא תקף למועד א' וב'?2. כמה זה ציון 'נכשל' בטכניון?3. אם קיבלתי ציון נכשל במבחן אבל עובר עם המגן, מה מחשבים באחוז הצלחות, 1 או 0? השאלות הם לגבי פיסיקה 1מ אם זה תלוי קורס. תודה רבה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מצמצמת פורסם ינואר 29, 2014 דיווח שיתוף פורסם ינואר 29, 2014 תקף לשני המועדים אלא אם צוין אחרת בדף הקורס. 55 הוא ציון עובר נראה לי. אם יחד עם המגן עברת, אז אחוז ההצלחות שלך פרופורציונלי למשקל הנקודות של הקורס בסמסטר שלקחת. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Himmellauf פורסם ינואר 29, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 29, 2014 אם יחד עם המגן עברת, אז אחוז ההצלחות שלך פרופורציונלי למשקל הנקודות של הקורס בסמסטר שלקחת. מחילה לא הבנתי כל כך (בעצם... לא שאלתי טוב).אני יודע שהוא פרופורציונלי למשקל הנקודות, השאלה האם מחשבים עובר/נכשל לפי ציון מבחן או לפי ציון עם מגן.זה מבלבל בגלל שמכניסים גם את מועד א' וגם את ב' לתוך ממוצע ההצלחות, מה שגורם לי לחשוב שאפילו עובר רק עם המגן עדיין יחשב כנכשל (0) בממוצע הצלחות. שוב תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מצמצמת פורסם ינואר 29, 2014 דיווח שיתוף פורסם ינואר 29, 2014 אם יחד עם המגן עברת, אז אחוז ההצלחות שלך פרופורציונלי למשקל הנקודות של הקורס בסמסטר שלקחת. מחילה לא הבנתי כל כך (בעצם... לא שאלתי טוב).אני יודע שהוא פרופורציונלי למשקל הנקודות, השאלה האם מחשבים עובר/נכשל לפי ציון מבחן או לפי ציון עם מגן.זה מבלבל בגלל שמכניסים גם את מועד א' וגם את ב' לתוך ממוצע ההצלחות, מה שגורם לי לחשוב שאפילו עובר רק עם המגן עדיין יחשב כנכשל (0) בממוצע הצלחות. שוב תודה.רק הציון כולל המגן נחשב.אם נכשלת במועד א' ממוצע ההצלחות שלך ירד אבל הוא יעלה אחרי עובר (בלי קשר למגן). לא קרה לי הרבה במהלך התואר, כך שלא ממש זכור לי איך זה הולך מבחינת ממוצע הצלחות.אתה צריך להבין שמערכת הציונים הפורמלית לא עושה הפרדה בין ציון המבחן שלך לבין ציון המגן שלך. המתרגלים מוסרים את הציון הכולל (אחרי התחשבות במגן) שלך למזכירות וזה מה שנכנס... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Himmellauf פורסם ינואר 29, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 29, 2014 אז אני מבין שהם מוסרים פעמיים, אחרי כל מועד. מצטער אם זה נשמע קטנוני, אבל אני צריך ממוצע הצלחות של 0.9 לעבור לחשמל, וחישוב של נכשל אחד ימנע זאת. תודה רבה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.