barak פורסם ינואר 27, 2014 דיווח שיתוף פורסם ינואר 27, 2014 אשמח לסיוע בתרגיל הבא, מה הדרך לפתרון שאלות מסוג זה תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם ינואר 27, 2014 דיווח שיתוף פורסם ינואר 27, 2014 הדטרמיננטה של השני זה מינוס 10, אם תכפול את המטריצה ב3 הדטרמיננטה תהיה מינוס 90. כל כפולה של מטריצה בתמונה, שייכת לתמונה. Sent from my LG-D802 using Tapatalk ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
barak פורסם ינואר 27, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 27, 2014 תודה על התגובה המהירה, באמת לא שמתי לב.תוכל לעזור גם בתרגיל הבא?פתרתי את א' אבל בסעיף ב' אין לי מושג איך לגשת. ניסיתי להשוות למטריצת האפס את התמונה וזה לא הסתדר משום מהזה אותה מטריצה, ואומרים לי ש:(v= (-7, x , -763 שייך לגרעין של T. מחפשים את X ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם ינואר 27, 2014 דיווח שיתוף פורסם ינואר 27, 2014 עכשיו הגבתי שם וכתבתי להשוות לאפס. תוכל לפרט מה לא הסתדר? האמנם סעיף א מתקבל כנכון במערכת? כי הוא נראה לי מוזר. אולי תכתוב את הטרנספורמציה בצורה פרמטרית שאוכל להבין מה עשית... Sent from my LG-D802 using Tapatalk ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.