Sweex פורסם ינואר 11, 2014 דיווח שיתוף פורסם ינואר 11, 2014 שאלה עקרונית.נגיד בסעיף א' בשאלה הזאת, נתון לי ההמילטוניאן של חלקיק חופשי. כשאני משתמש במשוואות המילטון רואים שיש שינוי בקצב של p/m בציר x ואין שינוי בציר p לכן הגובה של של המלבן S נשמר.בפתרון שראיתי יש הזזה רק בקודקודים העליונים של (נקודות C ו- D) אבל אני לא מבין למה אין הזזה של כל המלבן במישור הפאזה.זה בגלל שנקודות A ו - B הן תנאי שפה? זה נראה לי הגיוני אבל אני לא לחלוטין סגור. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sweex פורסם ינואר 11, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 11, 2014 אוקיי לא משנה כבר.זה כל- כך פשוט שזה כבר מטומטם ...זה פשוט הצבה, כאשר p=o אז גם אין שום שינוי ב- x... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sweex פורסם ינואר 11, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 11, 2014 אוקיי לא משנה כבר.זה כל- כך פשוט שזה כבר מטומטם ...זה פשוט הצבה, כאשר p=o אז גם אין שום שינוי ב- x... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.