קלמנטינה פורסם אוקטובר 28, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 28, 2012 היי, להלן השאלה: http://www.fastup.co.il/images/76433637.png המתנט לא מצליח להבין מה שאני רושמת... האם התשובות בעיקורן נכונות ויש לי טעות בהזנה? או שהטעות היא בתשובה? (אם אתם רושמים את התשובה הנכונה לתרגיל אנא שימו בתגית ספויילר- אני רוצה לנסות לבד) תודה רבה, קלמנטינה מיואשת ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshri פורסם אוקטובר 28, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 28, 2012 המשתנה הוא x ולא e. נסי לשנות זאת. מה עוד שאני חושב שעדיף עבור הלוגריתם הטבעי להכניס ln ולא log. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
קלמנטינה פורסם אוקטובר 28, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 28, 2012 ניסיתי בהתחלה עם X והמטלאב טען שזו טעות... עכשיו הבנתי שזו פונקציה הפוכה והמשתנה הוא Y.... וזה עדיין לא נכון... http://www.fastup.co.il/images/56568930.png ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshri פורסם אוקטובר 28, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 28, 2012 אין שם חלונית עזרה איך להכניס את הפונקציה? אולי את מקלידה את זה שגוי. הוא נותן לך שגיאה בהקלדה או שהוא מקבל את התרגיל ואומר שמה שהכנסת לא נכון? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
קלמנטינה פורסם אוקטובר 28, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 28, 2012 עכשיו כבר התקדמתי , זו לא שגיאה בהקלדה אלא סתם תשובה לא נכונה... :unjoy: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshri פורסם אוקטובר 28, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 28, 2012 רגע, לא הקלדת הפוך את הפונקציות השנייה והשלישית? עבור השנייה קודם arcsin ורק אחר כך ln, לא? אני מניח שהוא נתן לך 33 נקודות מתוך 100 לא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
קלמנטינה פורסם אוקטובר 28, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 28, 2012 זה בדיוק מה שענו לי בפייס עכשיו... הכי כיף לצאת מפגרת ככה (: עוד מעט המתנט הזה נגמר.... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshri פורסם אוקטובר 28, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 28, 2012 :thumbsup: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.