lev פורסם דצמבר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 20, 2013 שלום, יש לי שאלה הכוללת מטריצה מעל השדה הממשי.בסעיף א' נדרשתי למצוא את הבסיס למרחב השורה שלה.בסעיף ב' כנ"ל למרחב העמודה שלה.קיבלתי עבור כ"א מהנ"ל 3 ווקטורים ב R4. (עד כאן המתנט אישר לי את התשובות). בסעיף האחרון אני נדרש למצוא בסיס ומימד לחיתוך בין שני אלה. מרחב השורות : (1,1-,0,0) (7 ,3-,0,2) ( 1-,1,1,4). מרחב העמודות: (1-,3-,0,0) (0,0,2,0) (5, 4-, 10-,1). ברור לי שהאיברים בכול תת מרחב כזה הם בת"ל.חשוב לציין שאנחנו לא לומדים (ולא נלמד חיבור וחיסור תתי מרחבים) אלא רק חיתוך ואיחודמה האלגוריתם לפתרון הדבר הזה ? בהרצאות ובתרגול לא יצא לי לראות משהו כזה למעט הגדרות יבשות. תודה למשיבים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם דצמבר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 20, 2013 בחיתוך כל איבר הוא גם צירוף ליניארי של הבסיס של השורות וגם צירוף לינארי של הבסיס של העמודות. לוקחים v כללי בחיתוך, הוא שווה לa b c פעמים איבר בסיס א, ב, ג בהתאמה. אותו דבר עושים עם הבסיס השני רק עם פרמטרים אחרים. משווים בין הייצוגים של v והופכים למערכת משוואות. את מערכת המשוואות פותרים ומקבלים קשר בין הפרמטרים. מציבים באחת המשוואות הראשונות, משחקים קצת ומקבלים בסיס לחיתוך. Sent from my LG-D802 using Tapatalk ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.