RP23 פורסם דצמבר 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 18, 2013 שלום,אני מתחיל ללמוד בסמסטר אביב 2014. אני מתכוון לעשות מסלול מעבר מתעשייה וניהול למדמ"ח. אני חייב להוציא לפחות ממוצע 80 ב-3 הקורסים הראשונים שכתבתי למטה כדי לעבור.ההתלבטות העיקרית שלי היא האם לעשות גם את הקורס במערכות ספרתיות בסמסטר הראשון או שזה יצור לי עומס גדול מידי ? ראיתי שבסילבוס של מדמ"ח הם לומדים את הקורס בסמסטר הראשון שלהם אבל אני לא יודע אם זה לא יעמיס עלי, כי אני חייב לעמוד בממוצע 80+חדו"א 1מ'/1 - חייב לקחת מבוא למדעי המחשב- חייב לקחת אלגברה /1מורחב - חייב לקחת אנגלית (מחכה לתוצאה של מבחן אמיר. כרגע אני עומד על קורס אחד באנגלית) מערכות ספרתיות (הבנתי שבאביב מדמ"ח מעבירים את הקורס ולא חשמל)*בבית ספר למדתי במגמה של מחשבים אז יש לי קצת ידע בתכנות (פסקל ועוד...) ועכשיו אני עובר על שפת C לקראת הקורס במבוא. אשמח לעצות,תודה ! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם דצמבר 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 18, 2013 יש לך מספיק זמן לפני תחילת אביב, לכן הייתי ממליץ לשבת כבר עכשיו ולטחון את שלושת הקורסים הראשונים. לגבי ספרתיות - השמועות אומרות שזה של מדמח קל יותר, ז"א שאם תדחה אותו תצטרך לעשות אותו בחשמל בחורף או לחכות לאביב 2015, מה שאולי קצת יעכב אותך מבחינת קורסי ההמשך של ספרתיות אבל לא באופן נוראי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dudu1212 פורסם ינואר 1, 2014 דיווח שיתוף פורסם ינואר 1, 2014 שלושת קורסי החובה + ספרתיות יהיה מצויין.מבוא למדמ"ח - ממליץ בחום לקחת את הקורס ה"כללי" והקל יותר (234111), מאשר את הקורס המיועד למדמ"ח או חשמל (234114/7) והקשה יותר.אלגברה - ממליץ לקחת אלגברה א' שמיועדת לתלמידי מדמ"ח, ולדעתי עדיפה על פני 1/מורחב.חדו"א - אין בהכרח שהקורס 1מ' קל או פשוט יותר מ1ת', למרות מה שרבים יגידו. בהצלחה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.