ChaosParadigm פורסם דצמבר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2013 אהלן.התייעצתי בפורום לגבי סמסטר 3 ועזרתם לי מאוד, מקווה שתוכלו לעזור לי גם הפעם.אני חושב על סמסטר רביעי שכזה: אני אחרי אפיק מעבר, אז יוצא שאת מבני נתונים אני יכול לעשות רק עכשיו, שהוא קדם בעצם לכל קורסי החובה העיקריים של סמסטר 4 במומלצת (אלגו', מ. הפעלה, וכו'), אז מה שאפשרי עבורי לעשות זה מתמטיקות שלא תלויות בקדימויות (או שיש לי אותן כבר). חשבתי על המערכת הבאה: אנליזה נומריתמבני נתונים 1הסתברות מאלגברה לינארית באלגברה מודרנית ח מעבר לזה שזה סמסטר מלא מתמטיקות, מה דעתכם? האם הוא צפוי להיות עמוס מידי? האם לשקול להכניס קורס בחירה במקום אחד מהקורסים? (למרות שאת קורסי הבחירה שאני בתכלס רוצה לעשות אני לא יכול לעשות עדיין, בגלל קדימויות) תודה על זמנכם :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם דצמבר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2013 נומרית ומבני נחשבים עמוסים. בהסתברות יש הגשות שבועיות (לא יותר מידי מסובכות אבל דורשות את הזמן שלהן).לא מכיר את לינארית ב', ובמודרנית השיעורי בית הם מגן (לפחות כרגע) כך שמקס' לא מגישים.הייתי אומר סמסטר עמוס אבל בהחלט אפשרי, אולי מנסה להחליף את הסתברות במשהו יותר קליל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ChaosParadigm פורסם דצמבר 18, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 18, 2013 תודה הרבה על התגובה, אשמח לעוד דעות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.