BABE פורסם דצמבר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2013 אשמח לעזרה:) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם דצמבר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2013 מה השאלה בדיוק? תעשי לולאות for אחת בתוך השניה שהפנימית מגיעה עד ל"אינדקס" של החיצונית ותדפיסי מה שצריך 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
BABE פורסם דצמבר 17, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2013 זה בדיוק מה שאני עושה שתי ללואות for אבל ממש לא מצליחה ליצר משהו לפי הדרישות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם דצמבר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2013 תעלי את מה שעשית עד עכשיו ונראה למה זה לא עובד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
BABE פורסם דצמבר 17, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2013 הבעיה שלי היא עם המונה שלפעמים הוא לא מספיק גדול ועם ההדפסה של For denominator שחוזרת על עצמה, תודה:) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
BABE פורסם דצמבר 17, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2013 aswer.txt ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
BABE פורסם דצמבר 17, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2013 תודה הסתדרתי:) אהבתי את הטיפ שלך בהתחלה שהלולאות צריכות להיות אחת בתוך השניה:) עזר לי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם דצמבר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2013 זה די המשמעות של לולאות מקוננות... :) אני מבין שהסתדרת, אבל לא נראה לי שהכוונה שלהם הייתה לעשות כל כך הרבה ifים בפנים (אלא אם כן עשית משהו שונה ממה שהעלת לפה ואז לא חשוב). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
BABE פורסם דצמבר 17, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2013 זאת הבעיה שעשיתי הרבה מאוד ifים, יצא נכון אבל אשמח להמנע מזה בפעם הבאה, אתה יודע איך??? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם דצמבר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2013 כמו שהם בתמונה שהעלת, הם די מיותרים בכל מקרה כי עשית אותו דבר בכל אחד מהם. מה שהם התכוונו שתעשי זה להדפיס את השבר רק אם המחלק המשותף הגדול ביותר (GCD) של i ו-j הוא 1 (זה הרמז שלהם), כלומר, אי אפשר לצמצם את השבר.האלגוריתם למציאת ה-GCD כתוב לך בתרגיל. תכתבי פונקציה שעושה את מה שכתוב באלגוריתם ובתוך הלולאות תעשי if אחד שבודק האם (GCD(i,j) == 1). אם כן, תדפיסי ואם לא פשוט תמשיכי לאיטרציה הבאה.את השורה For denominator %d תכתבתי בין הלולאה החיצונית לפנימית כדי שהיא תודפס רק פעם אחת עבור כל מכנה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
BABE פורסם דצמבר 17, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2013 תודה :lol: , אבל עוד לא למדנו פונקציות והכוונה שלהם הייתה שנפתור רק באמצעות לולאות. נראה לי שהם התכוונו למה שאמרת באמת אבל אולי הייתי צריכה להוסיף עוד לולאת פור? :icon_confused2: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם דצמבר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2013 אם אסור פונקציות אז את אכן יכולה להוסיף עוד לולאה לגועל הזה :) 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.