Hela פורסם דצמבר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 15, 2013 מצא עקום שעובר ב 1,1 ואורטוגונלי ל y^3=(x-c)^2 מצאתי את שני עקומים אלה במצורפים .. האם התשובה שלי נכונה? אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם דצמבר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 15, 2013 אני מקבל אותה תשובה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם דצמבר 15, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 15, 2013 אוקיי תודה רבה ... הדרך שלך היא בעצם מצאת קודם כול את ה C ויצא לך שתי תשובות פלוס מינוס ( בגלל שהמציבים בנוסחה של המשוואה הריבועית ) משהו ואחר כך מצאת את Y' והצבת את C שקיבלת ואחר כך מצאת את Y תאג אורטוגונלי על ידי מינוס אחד חלקי Y תאג ופשוט עשית חישוב של משוואת פרידה ואחרי שאתה מוצא את Y אתה מציב את הנקודה 1,1 אני צודקת ? ככה בעצם הדרך לפתרון נכון?והאם זה נכון שצריך לצאת לי שני עקומים לבעיה הזאת או שאמור לצאת רק אחד? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם דצמבר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 15, 2013 כן.נראה לי הגיוני שצריכים לצאת שני עקומים, כי גם העקום הנתון בבעייה שאת מחפשת לו עקום אורתוגנולי מייצג שתי משפחות - שני שורשים שונים שאת יכולה להוציא מאגף ימין. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.