Blip_Blop פורסם דצמבר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 10, 2013 מאז שהתקינו לנו טיימר לדוד אין לנו מים חמים, המחמם לא עובד וכבר עבר חודש מאז שפנינו לאחראי מעונות, חודש! התקלה עדיין לא טופלה, אין לנו מים להתקלח איתם ואנחנו צריכים להתקלח עם מים מהקומקום במשך חודש. לא ברור לי איך דבר כזה קורה, למי פונים\ מתלוננים שזה כבר יטופל? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם דצמבר 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 11, 2013 רכז מעונות באס"ט. בינתיים הייתי מציע את המקלחות של החדר כושר\בריכה כאלטרנטיבה לקומקום. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
BTC פורסם דצמבר 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 11, 2013 פניתם לאחראי מעונות או לאחראי ביתן?תפנו גם וגם, ואם אתה יודע מי אחראי על התחזוקה אצלכם אז תפנה גם אליו - אני יודע אישית שיש סטודנט שמועסק כחשמלאי במעונות שעובד לפחות יום בשבוע. ככה שהסיבה שזה כבר חודש ככה היא כנראה כי לא העבירו אליו את התקלה. פשוט תתקשר/תבקר אותם כל יום וזה יקרה. תבהיר להם שמבחינתך זה שקול לזה שלא יהיה לך חשמל בדירה כי זה צורך קיומי (לצערי לא כל הסטודנטים מרגישים ככה). כמו כן כדאי לפנות לבן רכז מעונות - meonot@asat.org.il / 054-2423012 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Blip_Blop פורסם דצמבר 15, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 15, 2013 תודה! אני אפנה לרכז נראה הפיתרון הכי טוב, אני יודע בוודאות שזה הועבר כי הלכתי אליהם אישית ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.