מעבר לתוכן

הרשמה לקורסים בתואר שני

הודעות מומלצות

שלום לכולם,

אני מתחיל תואר שני בסמסטר אביב הקרוב. רציתי לשאול לגבי הרשמה לקורסים. כמו שהבנתי ההרשמה היא לא דרך האתר, כמו שהיה בתואר ראשון וצריך להגיש טופס עם רשימה של מקצועות שאני רוצה ללמוד, חתום ע"י המנחה שלי. השאלה שלי היא אם מאשרים לי הרשמה לכל המקצועות ברשימה הזאת ובאותו זמן אין מקומות פנויים בקורס, האם ירשמו אותי "בנוסף" או שאם אין מקום פנוי - אצטרך לקחת את הקורס בסמסטר הבא? השאלה מתפצלת ל-2 (עבור קורס פקולטי וקורס הומניסטי).

תודה לכולם.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שאני יודע אפשר להירשם רק לקורסים המשותפים ללימודי הסמכה ולימודי מוסמכים ואז הם יופיעו ב-UG.

לדעתי לקורס שמוגדר כקורס של לימודי מוסמכים לא תוכל להירשם.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

בחשמל אפשר עם בקשת סטודנט + אישור מהמרצה האחראי. בד"כ האישור ניתן אם יש לך ממוצע של 85+.

מכיוון לקורסים כאלה יש בד"כ ציון גבוה אני מניח שלא מעוניינים שמישהו יקח אותם סתם כדי להעלות ממוצע ושהמרצה ירצה לדעת מדוע אתה מעוניין.

הרבה פעמים דווקא מקורס בסיסי/משותף המרצה ממליץ למי שרוצה לקחת את הקורס המתקדם; אם כולם באים ממניעים טהורים זה יכול להיות win-win.

LmdL - יש נוהל חדש של הרשמה להומניסטים/ספורט למוסמכים. לדעתי זה על-בסיס מקום פנוי אבל אני לא זוכר את הנוהל (שאל את אס"ט שכרגע מטפלים גם במוסמכים). בכל מקרה הדבר צריך לעבור את אישור המנחה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...