LmdL פורסם דצמבר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 10, 2013 שלום לכולם,אני מתחיל תואר שני בסמסטר אביב הקרוב. רציתי לשאול לגבי הרשמה לקורסים. כמו שהבנתי ההרשמה היא לא דרך האתר, כמו שהיה בתואר ראשון וצריך להגיש טופס עם רשימה של מקצועות שאני רוצה ללמוד, חתום ע"י המנחה שלי. השאלה שלי היא אם מאשרים לי הרשמה לכל המקצועות ברשימה הזאת ובאותו זמן אין מקומות פנויים בקורס, האם ירשמו אותי "בנוסף" או שאם אין מקום פנוי - אצטרך לקחת את הקורס בסמסטר הבא? השאלה מתפצלת ל-2 (עבור קורס פקולטי וקורס הומניסטי). תודה לכולם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם דצמבר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 10, 2013 הומניסטי כנראה על בסיס מקום פנוי וטוב ליבו של המנחה שלך. פקולטי תמיד יהיה לך מקום עד כדי קורסי מעבדה עם הגבלה קשיחה על מספר נרשמים מפאת ציוד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם דצמבר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 10, 2013 מזל טוב ובהצלחה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
LmdL פורסם דצמבר 10, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 10, 2013 תודה!אז לגבי קורס הומניסטי - לא נהוג לאשר דברים כאלה בתואר שני? כלומר בד"כ נרשמים רק לקורסים פקולטיים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם דצמבר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 10, 2013 מזל טוב, אשמח אם מישהו כאן יענה על נצל"ש קטן:נגיד ואני בתואר ראשון ורוצה להירשם לקורס של תואר שני, האם זה אפשרי? (ואם כן אז דרך ה-UG או דרך מכתב?) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם דצמבר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 10, 2013 עד כמה שאני יודע אפשר להירשם רק לקורסים המשותפים ללימודי הסמכה ולימודי מוסמכים ואז הם יופיעו ב-UG.לדעתי לקורס שמוגדר כקורס של לימודי מוסמכים לא תוכל להירשם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 11, 2013 בחשמל אפשר עם בקשת סטודנט + אישור מהמרצה האחראי. בד"כ האישור ניתן אם יש לך ממוצע של 85+.מכיוון לקורסים כאלה יש בד"כ ציון גבוה אני מניח שלא מעוניינים שמישהו יקח אותם סתם כדי להעלות ממוצע ושהמרצה ירצה לדעת מדוע אתה מעוניין.הרבה פעמים דווקא מקורס בסיסי/משותף המרצה ממליץ למי שרוצה לקחת את הקורס המתקדם; אם כולם באים ממניעים טהורים זה יכול להיות win-win. LmdL - יש נוהל חדש של הרשמה להומניסטים/ספורט למוסמכים. לדעתי זה על-בסיס מקום פנוי אבל אני לא זוכר את הנוהל (שאל את אס"ט שכרגע מטפלים גם במוסמכים). בכל מקרה הדבר צריך לעבור את אישור המנחה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
LmdL פורסם דצמבר 11, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 11, 2013 radagast, תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.