mobi פורסם נובמבר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 27, 2013 היי אשמח לעזרה בשאלה הבאה:שיחות למוקדים מתפלגות פואסון ובלתי תלויות זו בזו. קצב השיחות למוקד א הוא 20 שיחות בשעה וקצב השיחות במוקד ב הוא 30 שיחות לשעה. מה ההסתברות שבמשך שעתיים יהיו לפחות 25 שיחות במוקד א ומקסימום 38 שיחות במוקד ב? אני לא יודע האם לחשב הסתברות בנפרד לכל מוקד ולסכום הסתברויות או מחשבים פואסונית עבור (POISSON(20+30? תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם נובמבר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 27, 2013 http://i.imgur.com/MWhHol2.pngלכן שתי התשובות שלך לא נכונות.אתה צריך לחשב את ההסתברות למקרה הרצוי בכל מוקד ולכפול בינהן. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
mobi פורסם נובמבר 27, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 27, 2013 תודה רבה!ראיתי שיש תרגילים שסוכמים את המופעים, באילו מקרים אמורים לעשות כך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם נובמבר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 27, 2013 אם היית רוצה התפלגות של מספר השיחות בשני המוקדים יחד זו הייתה התפלגות של הסכום (נקרא "איחוד פואסון"),אם רוצים מספר שיחות מסויים במוקד א' או מספר שיחות מסויים במוקד ב' ויודעים שהמקרים זרים (מה שלא מתקיים כאן) אז אפשר לסכום את ההסתברויות. (כולי תקווה שאני לא מטעה אותך, אני עושה כרגע את הקורס בהסתברות מ'...) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
mobi פורסם נובמבר 27, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 27, 2013 אם אני רוצה הסתברות שלא התקבלה אף שיחה בשני המוקדים, האם זה הכפלת הסתברויות או איחוד פואסון? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם נובמבר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 27, 2013 יש לך מגבלה לכל תור בנפרד ואין תלות בין התורים, אז זה חיתוך הסתברויות, כלומר - כפל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם נובמבר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 27, 2013 שניהם לגיטימיים ויתנו אותה תוצאה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.